Bv Ile,Roxy, Balanta!Hai Gabi,Bea,Tamys!(52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Aveti poze cu Mirunica,am pus ce aveam si eu pe la birou

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Neata buna burtici si mamici,

Vad ca incet incet iesim din butoi..cred ca ne prieste si vremea de afara, au mai trecut caldurile.

Pt. cele care doriti sa achizitionati sterlizator la cuptorul cu microunde, uitati o oferta buna de la Avent:
http://faracolici.com/sterilizator-avent-express-2-microunde-biberon-bonus

Fetelor
,
une gasesc pt. bebe lavete/pleduri textile/bumbac ( marimea de ex. 20x20 cm sau chiar si mai mari)?

Am gasit ceva, dar sunt cam mari ( 80x80 cm)
http://www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/268-baie---igiena-copii/3277-scutece---pleduri-textile-din-bumbac-set-10-bucati-lavabile.html

38+ Sara

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pusi

Fetelor[/b],
une gasesc pt. bebe lavete/pleduri textile/bumbac ( marimea de ex. 20x20 cm sau chiar si mai mari)?

http://www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/268-baie---igiena-copii/3277-scutece---pleduri-textile-din-bumbac-set-10-bucati-lavabile.html

38+ Sara

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

pusi, ce ai gasit tu akolo sunt scutece de finet (de care vei avea nevoie de altfel). mie mi-a luat mami metraj de finet si mi-a croit ea scutecele, iar pt dimensiuni mai mici mi-am luat de la ikea un set de 10 prosopele de bbc.

Roxy
38+ AMR O ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna-dimineata fetele!Multumesc, ptr. urari fetele.Vad ca sunteti bine si burticutele si mamicile. Si noi suntem, ok. Cred ca mai avem putin si ne caram acasa. Acum sa te tii, ca am impresia ca nu mai stiu nimic. Roxy scot niste majorete ptr. tine si ptr fetele care urmeaza.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxypuy

Citat:
citat din mesajul lui Pusi

Fetelor[/b],

38+ Sara

pusi, ce ai gasit tu akolo sunt scutece de finet (de care vei avea nevoie de altfel). mie mi-a luat mami metraj de finet si mi-a croit ea scutecele, iar pt dimensiuni mai mici mi-am luat de la ikea un set de 10 prosopele de bbc.

Roxy
38+ AMR O ZI!!!

Roxy,
si..

38+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

LA MULTI ANI, FREEDELIA!!!!

33+

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Maria: poti sa crezi ca inca nu mi-au sosit? Am avut numai ghinioane cu intarzieri la livrari dar se pare ca totusi luni ajunge si patutul, mai am la alt site comandat un baldachin si niste aparatoare pt patut ca mult m-am chinuit sa gasesc unele care sa mearga la mai multe lenjerii pe care le luasem din Ikea si sa fie si rezonabile la pret. Acum ca trag linie la final de shopping pt bebelus ma sperii ce gaura am putut sa fac in buget, am iesit cu 25% mai mult decat estimarile initiale... sper macar sa fie utile cele ce le-am cumparat, evident cu mici exceptii care au fost doar chestii de fason... dar nu imi reprosez prea tare, asa cred ca sunt toate mamicile incepatoare, mai ales cele care au fetite, e greu al naibii sa te abtii sa nu cumperi si mici "trufandale" de care evident copilul nu are nevoie, dar care iti fura ochii prin magazine.

Dianami: m-am topit toata cand am vazut poza cu cei 4 fratiori insirati... e una din cele mai frumoase poze cu copii pe care le-am vazut vreodata... Imi dau seama ca e greu sa ai grija si timp pt fiecare in parte, dar cred ca e cel mai frumos lucru din lume sa ai asa o comoara acasa!

Roxy: ma gandesc la tine sa stii, sa ai putere si curaj maine. Cred ca sunt niste emotii maxime atunci cand ai cezariana programata.
Eu una n-as mai dormi cu 3 zile inainte, bine ca nu stiu cand o fi sa ma loveasca, ca nu imi mai fac o mie de ganduri. Iau fiecare zi trecuta ca pe o mare realizare, desi nerabdarea e mare, macar nu am emotiile la cote maxime. Eu cred ca la sfarsitul saptamanii viitoare va veni si piersicuta mea, asa simt eu, dar sa vedem.

38+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Roxypuy

Succes la marea intalnire a vietii tale !!!!

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
Am revenit si eu de la dr,toate par sa fie ok,la tns nimic de ingrijorat,bebe miscacioasa tare .E tot foarte micuta,2100 gr la 37 de saptamani.Placenta grad 2,lichid mai este.E tot cu capul infipt maxim in col,care rezista eroic.
Puteti sa ma treceti si pe mine cu cezariana pe data de 4 august,o sa am atunci 39 de saptamani si 2 zile.Desi dr nu crede ca o sa prindem ziua,si ca probabil o sa mi se rupa apa.Eu ma rog sa rezist cat mai mult,sa mai creasca putin gazuta mea.

Altfel ma simt foarte bine,cu moralul la maxim,nu stiu ce m-a palit.Dr s-a minunat cat de bine ma misc,desi burta e foarte mare.O sa pun si vreo poza,sa vedeti.Bebe cat un chistoc,dar dupa burta nu s-ar zice

_

Mamica mandra 37+Emma Iulia
AMR 14 ZILE

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Salutare!
Eu nu ma simt deloc bine astazi, de abia astept sa ajung maine dimi la dr sa vedem ce zice. O insemna ceva raul asta? Voiati mai avut stari din astea? Am si stari de voma.

38+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput