Boicotarea referendumului

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

[quote]citat din mesajul lui monicabo

Si inca ceva, justitia chiar a inceput sa functioneze, au fost nume mari de la pdl acuzate sau chiar condamnate, cu toate ca la putere era pdl-ul. Voi, care sustineti ca justitia e aservita, puteti da 1- 2 exemple de nume grele din psd condamnate pe timpul lui nastase?? Eu pot da multe nume de pdl-isti condamnati :).

Eu sunt curioasa care pdl-isti au fost condamnati... chiar nu imi vine nici un nume in minte...

cat despre furat...imi aduc si acum aminte de Videanul cu bordurile lui care si-a facut vila din economiile de pe tigari si alcool...
sau faimoasa Tanta cu gentile si combinatiile ei...
eh... se spune ca memoria sociala e scurta...dar hai sa nu exageram...

Mai, asa rapid imi aduc aminte asa (vis a vis de condamnari de membri pdl)
- Boldea - parlamentar
- Apostu - primar de cluj
- tot un primar, de valcea parca, Gutau (?) - luare de mita
- baiatul lui Sorina Placinta (bine, era la PDL la momentul respectiv, ca acum s-a mutat in PNL)
....

Ii "pandesc" pe Blejnar, Monica Iacob Ridzi (sunt cercetati) s.a...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Mey dar scrie cu o pagina in urma cine e condamnat si de ce.
Scrie clar cu nume, prenume si pt ce au fost condamnati exact.
Si atia nu sint toti.

Mergi la inceput

Da, acum am vazut ca ai scris si tu, chiar mai multi.
Nu m-am uitat inainte de a scrie.
Deci sunt destui. Si ar mai putea fi inca multi

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui turturica

In momentul asta mi se pare ca cea mai buna tactica a electoratului anti-puci e sa stea si sa astepte. Eu o sa stau bine mersi pe funduletzul meu si o sa urmaresc datele de la BEC, pina aproape de sfirsitul zilei. Daca vad ca lumea boicoteaza masiv si nu se indeplineste cvorumul, boicotez si eu. Daca e participare mare, merg si eu cu stampila.
In orice caz o sa stau pina catre sfirsitul zilei de votare ca sa vad cum decurg lucrurile si sa ma decid.

..si daca vor fi muuuulti (necesari pt "rasturnarea situatiei") care se gandesc sa aplice aceasta tactica??

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

vacantele copilariei...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Tendinta USL este de a limita, incet-incet posibilitatea poporului de a se exprima. Victor Socaciu de la PSD declara ca nu este de competenta poporului sa ceara parlament uni sau bicameral. De asemenea, pesedistul spune ca alegerea presedintelui de catre Parlament si nu prin votul populatiei, ar fi mai buna.

http://www.b1.ro/stiri/politica/victor-socaciu-psd-nu-e-de-competen-a-romanilor-sa-decida-daca-vor-parlament-unicameral-sau-bicameral-e-o-chestiune-de-elita-33330.html

Am afirmat ca ma voi duce la referendum, dar varianta de a boicota o actiune iresponsabila mi se pare o forma de protest suficient de clara. Nu doresc ca ciuma rosie-galbena sa creada ca poate face absolut ce doreste fara a tine seama de cei a caror grija ar trebui s-o poarte.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Adica ei, parlamentarii reprezinta elita tarii (de cand? si cine, aia de fura??) si noi toti "astialalti" suntem niste redusi mintali, sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Tendinta USL este de a limita, incet-incet posibilitatea poporului de a se exprima. Victor Socaciu de la PSD declara ca nu este de competenta poporului sa ceara parlament uni sau bicameral. De asemenea, pesedistul spune ca alegerea presedintelui de catre Parlament si nu prin votul populatiei, ar fi mai buna.

http://www.b1.ro/stiri/politica/victor-socaciu-psd-nu-e-de-competen-a-romanilor-sa-decida-daca-vor-parlament-unicameral-sau-bicameral-e-o-chestiune-de-elita-33330.html

Am afirmat ca ma voi duce la referendum, dar varianta de a boicota o actiune iresponsabila mi se pare o forma de protest suficient de clara. Nu doresc ca ciuma rosie-galbena sa creada ca poate face absolut ce doreste fara a tine seama de cei a caror grija ar trebui s-o poarte.

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

bine, la Socaciu e explicabil, omu' a avut un accident de munca, i s-a frant o coarda de la ghitara si din cauza frecventei coarda i-a strapuns craniul prestand o falie intre cele doua emisfere cerebrale, de atunci deoarece aceste emisfere nu mai fac contact cum trebuie, bardul are fel de fel de idei una mai creata decat alta....unii nu ar trebui luati in seama cand deschid gura, ar trebui considerati elemente de decor sau zgomot de fond....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Adica ei, parlamentarii reprezinta elita tarii (de cand? si cine, aia de fura??) si noi toti "astialalti" suntem niste redusi mintali, sau cum?

Cam asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cred ca e mai mult decat parerea lui Socaciu. Alunecarea in dictatura parlamentara, dorita cu disperare (pentru ca suna mai democratic cand pomenesti de parlament) de cand au ajuns cu puterea de decizie in mana indica acest lucru destul de transparent.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Cred ca e mai mult decat parerea lui Socaciu. Alunecarea in dictatura parlamentara, dorita cu disperare (pentru ca suna mai democratic cand pomenesti de parlament) de cand au ajuns cu puterea de decizie in mana indica acest lucru destul de transparent.

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Si eu cred ca trebuie luat in serios Socaciu, pentru ca s-a tot vorbit in ultima perioada despre "suprematia Parlamentului", chiar si in fata legii si a deciziilor CCR.

Asa ca e posibil ca gura pacatosului sa graiasca adevarul ...

Mergi la inceput