Bobocei de sept-oct 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mirabela, eu nu cred ca la varsta alor nostri mai tine faza cu jucaria primita de la bebelus.
Eu l-am intrebat pe David (care face 4 ani in septembrie) ce ar vrea sa primeasca de la bebelus drept cadou si a spus: "pai bebelusul nu ale bani. De unde sa imi ia cadou?"
Asa ca eu nu merg pe ideea asta. O aduc pur si simplu acasa si mizez pe ce am discutat pana acum (ca va trebui sa ii facem loc la el in camera si ca e bebelusul nostru si ca va sta cu noi) si pe firea lui (nu pare genul care sa faca crize de gelozie) si sper sa fie totul bine.

Anda, deci e adevarat cu o singura data. Deci e exclus sa mai stam si acum 15 zile

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
32+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Buna dimineata, fetelor!

Anda, pe mine nu ma dor articulatiile. Intr-adevar obosesc repede si nu pot face multa miscare, eu am si un stres ca daca fac multa miscare mi se micsoreaza colul, asa ca o evit. Pe mine ma omoara statul in fund pe scaun la birou, in masina... Ajung sa stau cu munca si drumurile cam de la 8 dimineata pana la 7 seara. Imi amorteste fundul si ma doare noada, tot ma mut de pe o parte pe alta, dar degeaba. Offf, numar zilele pana la 1 august cand o sa stau si eu acasa.

Kytana, cu capul nu am probleme sa ma doara. Nici nu stiu ce sa-ti zic sa iei ca sa-ti treaca. Iti dau o

Tzitziri, foarte simpatic David al tau!. Felicitari pentru inca o saptamana! Azi implinim si noi 31 de saptamani!

Sa aveti o zi minunata!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata dragi burtici!
anda bine-ai revenit! si pe mine ma dor soldurile uneori, depinde cum dorm...ca mai nou nu ma lasa bebe sa stau nicicum...si de obosit, obosesc foarte tare..
tzitziri am scris mai in urma niste informatii despre FIV, sper ca le-ai gasit...
mie mi-a zis o prietena c-a gasit in buc curs de puericultura la 250 lei, apoi i-a zis dr de fam ca-i da atestatul cu 50 lei..n-am dat imortanta, dar acum m-am gandit ca de ce nu? ar fi foarte util ca tati sa poata sta acasa cu noi 10 zile in plus, nu? ca doar nu se-ntampla asta tot timpul, doar o data-n viata
pupici

_
28+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Of, ce pacat ca nu se poate primi si la al doilea! Asa tineam si eu minte de undeva, dar nu mai retin de unde. Ma gandesc ca legea era din 1999, iar in 2000 s-a revenit cu hotararea care a schimbat cate ceva . Pentru siguranta, rog fetele care merg la curs, sa intrebe moasa care prezinta cursul, ca sigur stie mai bine. Sau, ma gandesc la inca ceva, sa caut site-ul Andreei Marin, ca stiu ca mereu spunea la TV ca e o jurista care raspunde tuturor intrebarilor mamicilor (cred ca site-ule www.scoalamamelor.ro). Poate aflam de acolo!

Mirabela si Anda82, dati-ne si noua reteta folosita de voi pt. prepararea inghetatei, sa incercam diverse variante! Si eu sunt pro natural si anti produse din comert. Pt. bebita mea inca fac in casa si iaurt si branzica de vaci, desi are 1 an si opt luni. Si cat o sa pot face, fac, ca e mai buna decat orice gasim pe piata.

Va pup, ma duc sa o hranesc, ca s-a trezit la 6.30 si somnul de pranz va fi mai devreme decat de obicei si nu vreau sa ramana nemancata, ca apoi nici somnul nu va fi lung. Ne regasim cu bine mai tarziu!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Corina, sunt multe firme care fac cursuri de puericultura contra cost, inclusiv cei de la Medlife. Eu l-am luat pe sot cu mine la cursurile de la Spitalul Filantropia unde nu costa nimic. Poate in alta parte s-or face "mai bine", dar noi le-am preferat pe acestea gratis, mai ales ca la momentul respectiv acolo vroiam sa nasc. Sunt 4 cursuri si ultimul va fi pe 24.07. Conditia ca sa-ti dea diploma respectiva este sa vii la toate 4. Sincer poate veni oricine si trece ce nume vrea, ca prezenta este o foaie care se da din mana in mana si nu verifica nimeni.

Legat de medicul de familie, din cate stiu eu, trebuie sa dea pe gratis acest atestat, nu stiu de unde scot ei taxele astea - probabil sunt atentiile pentru ei.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

olivette mersi de informatii
nu stiu daca in cluj sunt astfel de cursuri, nu m-am interesat pana acuma...dar sigur voi intreba medicul de familie...

in alta ordine de idei, am auzit-o la tv pe ministra muncii ca din ce si-au propus sa modifice, doar revenirea la 85% in CIC n-au rezolvat-o c-a intervenit vacanta parlamentara...oare apucam si noi modificarea asta? ar fi culmea sa nasc in septembrie si legea s-o modifice din octombrie

_
28+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Corinuk, cred ca am gasit tot ce era de FIV.Nu mai stiu cine ce a scris, eu am facut un documentel si l-am trimis persoanei interesate. Multumesc mult .
Cu 85%...si daca se da legea in octombrie, noi beneficiem teoretic de ea atata timp cat suntem in CIC. Oricum daca nasti in septembrie, intri in CIC peste minim 6 saptamani, deci nu se pune problema ca nu ai beneficia. Nu se dau bani din urma daca e sa se stabileasca ceva la un moment dat, dar din acel moment incolo se aplica tuturor celor aflate in CIC.

Eu stiu ca parca vazusem la MF ceva cu preturi....daca e adeverinta de nu stiu care- x ron, daca e atestat - y ron. Nu mai stiu exact. Eu nu am dat niciodata, desi am beneficiat de o parte din chestiile scrise acolo ca ar fi cu bani.
Atestatul oricum nu ti-l poate da teoretic asa, pe ochi frumosi .Adica trebuie petrecut un minim de ore cu parintele sa ii explice ce si cum.Cred ca de aia exista taxa, pentru timpul asta. Ca unii dau atestat si nu stau nici la o discutie de 5 minute, e altceva...

Olivette, da, sunt simpatici de la o anumita varsta...cam cand incep sa faca ei niste asocieri

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
32+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Vroiam sa cumpar cateva lucrusoare de la farmacie pentru bebe si la capitolul termometru mi-am dat seama ca nu am nici cea mai vaga idee. Acasa (pentru mine) folosesc unul antic, de cand eram de-o schioapa cu mercur. Citind un articol pe net mi-am amintit cu groaza de luarea temperaturii in fundulet. Mie una mi-a displacut si uram si nu vroiam. Oricat de blanda as fi eu cu bebe, tot ma gandesc ca va resimti un discomfort. Pe de alta parte, luarea temperaturii la axila este mai dificil si nu este atat de exacta.

Voi ce-mi recomandati? Ce ati folosit sau v-ati gandit sa folositi?

P.S Durerea de cap a trecut cu chiu cu vai singurica pe la 4 dimineata cand m-am trezit chiauna dintr-un cosmar care ar putea inspira cate filme bune Multu de gandurile bune

29+ cu

-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna, burtici!

Am fost si noi la medlife sa semnam contractul pt nastere. In principiu suntem multumiti de tot ce e inclus in pret si sper sa nu apara cheltuieli neprevazute.

Elfica, noi o sa intrebam la curs ce si cum. Pana acum, la fiecare curs ni s-a dat o foaie de prezenta, deci sotul tau, daca ar veni la ultimul curs s-ar trece doar pe ultima foaie de prezenta, dar n-ar fi trecut si pe celelalte, conditie obligatorie pt primirea atestatului, din cate am inteles. Oricum eu intreb daca se primesc zilele de concediu si la al doilea copil si cand se incepe un nou set de cursuri.

Fetelor, eu n-am datele contului comun de pe DC. Cine mi le da printr-un PM, primeste de la mine o

Am vazut ca vorbeati de articulatii.. Si eu am problema cu durerea de spate, care coboara spre picior de nici nu pot pasi pe piciorul respectiv. Nici pe mine bebicul nu prea ma mai lasa sa dorm pe laterale, el fiind cu spatele proptit in dreapta mea si piciorusele in stanga. Mai ales pe stanga daca dorm ma tot inghionteste. Iar pe dreapta daca dorm ma doare soldul si piciorul. Pe spate n-am aer, pe fata e exclus sa dorm

In alta ordine de idei, felicitari burticilor care au schimbat saptamana! Si noi am implinit azi 32 de sapt

fericita 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Salut burtici mai mari sau mai mici !

Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la medic si celor care schimbati saptamanile.

Eu tot zic c-am terminat, dar tot mai gasesc cate ceva de facut.
Sunt inca pe gynipral+extraveral,bebe nu a mai coborat,asa ca sper sa stea la caldurica pana in 7 septembrie ,nu stiu daca v-am spus sau nu ,atunci este programata cezariana.Daca nu sta va fi cand vrea el.

Despre termometru pe mine ma tenteaza cel tip suzeta sau cel de frunte,in nici un caz cel rectal tot din motive de disconfort propriu pe care mi-l am bine intiparit in minte din cauza masurarii temperaturii bazale cat timp am incercat sa raman gravi.

31+

Mergi la inceput