Bobocei de sept-oct 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
anidaz spune:
Stella ti le-am trimis,
Pe mine ma dor articulatiile mainilor foarte tare,scap aproape orice din mana daca nu sunt atenta si soldurile de la greutate,din pacate nu prea dorm decat pe dreapta ca asa ma lasa ,pe stanga mai rar iar in celelate pozitii deloc.
De dormit dorm tot mai prost si mai putin noaptea ,insa ziua cum pun capul pe perna cum sforai,dorm si de doua trei ori pe zi.
31+
anidaz spune:
Kytana te cert !
Atatea luni de zile de cand scrii ne-ai tinut departe de stilul tau adoptat in ultimele pagini,mai mare dragul sa-ti citesc postarile,parca as citi o poveste de fiecare data.Sunt tare atrasa de tipul asta de exprimare,ai avea mari sanse ca narator ,copiii ar fi incantati ,transpui totul intr-o lumina calda indiferent de tema abordata,
31+
anidaz spune:
Trebuie sa fiu cuminte intre 15 si 25 august fiindca medicul meu va fi plecat din tara,este in concediu din 15 august in 15 septembrie ,dar va programa o garda in 7 septembrie si vom fi 3 fete cu cezariana atunci.Deci bebe sa asculte si sa nu-mi faca surprize cand e plecat,.In rest vine oricand chiar daca e in concediu.Dor imi va fi de eco ca nu stiu cand imi mai face ,oricum va mai fi o ecografie probabil cu o saptamana inainte ,tot in concediul lui.
31+
Kytana spune:
Adina, nu ma certa Oricum citind ce ai scris ma faceam tot mai mica si ma ascundeam in spatele monitorului. Nu ca as mai avea loc acum :)) Sper sa ma ridic de acum la masura asteptarilor, si sa nu te dezamagesc
Trimite-mi si mie te rog datele contului comun si cateva vorbe acolo sa ma prind si eu cum se foloseste - nu de alta, dar as fi in stare de vreo boacana -
Cezariana pe 7 sept Cum am citit cum am deschis calendarul sa numar cate saptamani mai ai de asteptat sa ii vezi ochisorii care-ti vor lumina viata 7 septembrie, 7 saptamani AMR! Mi s-au umezit ochii ca atunci cand tai ditamai ceapa, chiar mai grav - ceapa oricum o taie sotiorul;cate mai patimeste el din cauza mea hi hi
Vremea daca ramane asa pe racorica, vei reusi sa te odinesti nitelus si bebe nu vadori sa se desprinda din garsoniera atat de bine aprovizionata. Inca nitel si il vei avea in brate!
Am retinut cu termometrul,la farmacia tei am vazut ca au din acelea tip suzeta si cred ca la astea voi ramane.
Stella, super pentru contractul cu Medlife! Mie mi-a placut mult la ei.
(atat cat se putea la durerile pe care le aveam) Clar vei sta relaxata, mai ales la capitolul curatenie, baie imaculata si stresantul (pentru mine) bagaj de spital.
Ce bine ar fi sa modifice legea, recunosc ca as fi mult mai relaxata. Si bat-o vina de memorie am uitat sa raspund legat de plecarea in Anglia. Sotiorul, care este mai mic ca mine este la studii in York. Si cum el mai are 2 ani, hopa si noi acolo. Oricat imi place in Romania, indiferenta oamenilor ma cutremura. Nu generalizez, cand am fost la Cluj m-am simtit ca si cum si fi trecut granitele. Daca ar fi sa ma pot muta, Clujul este primul loc unde as ateriza. In Bucuresti din pacate asta am simtit, indiferenta si o tot mai vertiginoasa scadere a IQ-ului.
Nu este numai vina oamenilor. Este vina societatii care te alearga de acasa la metrou de la metroi la munci, de la munci - piata, daca mai gasesti ceva - si a doua zi de la capat. In alte orase oamenii par mai relaxati. In niciun loc nu am vazut sa alerge oamenii dupa mijloacele de transport ca in capitala. Parca este maraton. :)) Macar se mentin (cough-cough) in forma.
Gata caci iarasi ma placintesc aici. Va
29+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]
Olivette spune:
Wow, Adina, 7 saptamani! Mi se pare ca mai e asa putin.... De fapt ce tot vorbesc eu?! Ca mai am 9 daca respecta termenul si nu ne face vreo surpriza. Ca sa nu vorbim de Lalu care mai are doar 5, nu?
Adina, sa-mi trimiti si mie te rog ce-i trimiti Kytanei.
Kytana, daca ai ocazia sa pleci intr-o tara civilizata, nu mai astepta! Chiar, n-ai putut sa pleci mai devreme ca sa nasti in Anglia?
31+
Kytana spune:
Mi-ar fi placut Olivette, dar cum spuneam sotiorul e la studii acolo. Nu ne-am fi permis. Inca ma face sa ma ascund dupa deget ideea de a lasa tot ce stiu in urma. Locurile unde am copilarit, unde ma aruncam in garla si alergam desculta prin iarba si ma duceam la vie si ma priponeam fix in via vecina - doar erau stugurii mai buni acolo - prietenii si locurile prielnice de un rummy si un picnic improvizat in Poli. Dar na, viata nu se opreste si vom crea alte amintiri pentru astia micii care vin; voi avea grija sa ii insuflu dragostea de tara, de plaiurile noastre si de spiritul nostru romanesc.
Uau si tu Brutus, 9 saptamani? 5 lalu? Imi vine sa plang si sa rad in acelasi timp! Cum trece timpul!?! Unde mai pui ca uneori pe timp de noapte cand ma trezesc uit ca sunt kinder surprise, ma simt atat de usoara fi vioaie incat doar vederea burticii imi reaminteste ca in mine creste o noua viata.
29+ cu
stella87 spune:
Adina, multumesc, ia sa vedem ce bunatati gasesc eu pe contul comuuuun. Imi voi trece si nr de telefon daca am unde
Kytana, sper sa fie o experienta relaxanta si pt mine, dincolo de dureri. Am vizitat maternitatea, saloanele si totul arata perfect Si erau bebei asa mici si scumpi acolo!!! ... Scuza-mi indiscretia, nu e musai sa-mi raspunzi, tu ai nascut acolo?
Eu am baut o cafea si m-a luat o stare de tremurici si buimaceala. Am papat de pranz si tot nu mi-a trecut No more coffee for me...
fericita 32+ cu
Kytana spune:
Nu este nicio indiscretie, sunt la prima sarcina. La Medlife am fost protagonista unei operatii de "frumusete" chist ovarian descoperit in ultima clipa, torsionat si gata sa se reverse. Am stat internata 3 zile la sectia de ginoco si i-am vazut si eu pe mititei. Ma tineam de burta - mari dureri mai aveam, nu eram in stare sa ma dau singura jos din pat, ma simteam ca si Quasimodo tarsha tarsha pe holuri numai sa mai ajung pana la ei sa ma mai incard cu energie pozitiva. Ce emotii am avut pe urma cand la prima echo mi-au zis ca nu mi se vad ovarele. Am vazut negru in fata ochilor. Apoi dupa un an, cand dupa prima incercare - nu exagerez, o data am incercat apoi sotiorul a plecat la studii - am vazut testul cu o liniuta vai de ea dar roz am crezut ca visez...
Tu vrei sa nasti natural, parca, nu? Sunt sigura ca va fi bine. Eu am fost incantata de tot personalul, mai ales de mancare dar si de paturile care se ridicau. Altfel cred ca faceam pe mine pana sa ajung la baie. (am o taietura de 20 cm fix ca o cezariana, dar nu se mai vede )
29+ cu
Mirabelac spune:
Oana simpatic David al tau. La noi merge cu jucaria, desi David al meu e mai mare, isi doreste un volan cu pedale pt calculator sau ii vom lua ceva mai deosebit, ce nu primeste de obicei. M-a chestionat si pe mine cum de aduce bb jucarii dar mai stie pe cineva care a primit si e foarte incantat sa primeasca si el. Oricum are o perioada buna de cand n-a m-ai primit nici o jucarie pt ca sarise calu', toata lumea ii cumpara jucarii, si noi si bunicii si nu mai aprecia nik. Acum primeste doar carti, eventual cate un cd cu desene.
Corina si eu ma tem ca n-om prinde modificarea la CIC, suntem cam la limita, din cate stiu eu cand modifica ei ceva o fac de ex. "pt. copiii nascuti incepand cu data de ..." si nu se tine cont de data intrarii in CIC. Acuma cum ne-o fi norocul.
Kytana eu am termometru de ureche de la Braun, este foarte bun, i-am luat tot timpul prin somn si nu l-am trezit niciodata, vreau sa-ti spun ca am avut multe probleme cu David cu febra, mai ales cand a inceput cu racelile. Cel de tip suzeta n-as risca pt ca daca bb nu vrea suzeta sau cand mai creste ce faci? Tre sa te gandesti si pe termen lung.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 31
anidaz spune:
Mirabela de cel de ureche uitasem,cred ca este si mai bun ca cel suzeta ,mersi de idee.
Kytana iti trimit acum datele ,Olivette tie nu-ti pot trimite ca nu ai activat PM- ul,abia dupa ce-l activezi pot.
31+