Bobocei de sept-oct 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
sandy_2008 spune:
stella87, sunt foarte utile informatiile de la tine. legat de filantropia, ai idee daca bebelusii pot sta cu mama in camera?
Elfica, povestea cu vasele nu este a mea. la mine este vorba despre o restrictie de crestere care s-ar putea accentua in lunile urmatoare si de aceea trebuie sa fim pregatiti pentru a il scoate bebe daca aceasta problema persista.
Elfica spune:
Sandy: Iertare, am facut un mix intre doua povesti...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
27 +
lulutza_1980 spune:
mimimeatza !!!
deabia m-am trezit si incerc sa ignor vremea de afara . sunt 2 saptamani de cand ploua si este innourat ... ieri se pare ca am avut portia mea de tristetze si indispozitie !
sandy_2008 ma bucur ca esti bine ! astept sa-mi spui tu ce sa fac . eu acum intru f des (daca nu dorm )si vad e scrii si ce decizie ai sa iei ...dar ar fi bine sa te interesezi daca e musai sa le faci pe toate 6 ... medicul meu mi-a spus ca sunt mult prea multe ... tu stii ... pup
revin in 5 min ... sunt nauca si am nevoie de o cafea !
31 + Teodora
stella87 spune:
Elfica, sper sa-mi aduc aminte sa intreb. La cursuri nu s-a precizat ca doar tatii la primul copil primesc acel concediu, ci ca toti tatii de la curs beneficiaza de acest drept, dar ma interesez
Sandy, voi intreba la urmatorul curs despre posibilitatea de a sta cu bebelusul in camera. Stiu ca nu te lasa sa alaptezi in camera ta, parca ziceau ca trebuie sa mergi la sectia bebelusilor. Dar ma mai interesez, ca acum imi scapa. Poate Olivette isi aduce aminte de acest aspect
fericita 31+ cu
Virginia_86 spune:
Elfica, povestea cu cele doua vase este a mea, practic cordonul ombilical are doua vase in loc de trei; dar bebelina este bine, ba chiar cu cateva zile mai mare.
Noi suntem in continuare cu lichid peste limita, asteptam o noua ecografie peste o saptamana sa vedem daca a mai scazut.
30
Mirabelac spune:
Stela las ca inveti tu de toate cand vine bb, mai ales cand creste si trebuie sa-i dai mancarea care-i place, eu am invatat singura dupa ce a venit David pe lume si chiar imi faceam griji ca de acasa nu stiam mare lucru pt ca mama mea nu ma lasa sa fac, cica eu tre sa invat. Si chiar sunt multumita de cum ma descurc acum, si sotul papa cu placere avand in vedere ca soacra-mea e cea mai buna bucatareasa din cate stiu eu. Totul e sa vrei si sa-ti faca placere.
Multumesc Elfica pt retete, acu intru pe mailul comun, aia de pe retetculinare nu pot s-o deschid. Eu m-am interesat acum la al 2-lea bb daca poate sa-i dea sotului concediu pt cursul de puericultura si mi-a zis ca da. In final, la noi a picat faza asta pana la urma dar ti-am zis ce stiu.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 31
Elfica spune:
Merci frumos, ar fi super, ca il trimit si eu pe sot, nu strica niste zile in plus alaturi de noi! Stella, data viitoare e al treilea curs? Ca stiu ca atunci va trebui sa dati o copie a buletinului pentru ca la ultima sedinta sa vina cu diplomele deja scrise.
Mirabela: Vad ca mi-au modificat link-ul, considerand ca e reclama.Iti trimit PM cu link-ul, ca acolo nu cred ca mai modifica cineva.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
27 +
stella87 spune:
Mirabela, asa sper, sa invat din mers
Elfica, data viitoare e al 4-lea curs si nu ni s-a cerut nicio copie dupa buletin. Eu nu prea mi-am dat interesul pt ca sotul nu e angajat si n-are nevoie de acel certificat. Dar data viitoare ma interesez si iti zic si cand incepe urmatorul modul.
fericita 31+ cu
Mirabelac spune:
Elfica e aceeasi situatie ca si pe forum, din cauza dc-ului. Pune niste spatii intre literele din link, poate merge. Pe mailul comun nu am gasit retete de inghetata.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 31
carmen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Virginia_86 Elfica, povestea cu cele doua vase este a mea, practic cordonul ombilical are doua vase in loc de trei; dar bebelina este bine, ba chiar cu cateva zile mai mare. Noi suntem in continuare cu lichid peste limita, asteptam o noua ecografie peste o saptamana sa vedem daca a mai scazut. 30 |
Si eu am lichid in exces, dar abia pe 01 august am programare la ecograf. Si eu sunt nerabdatoare sa aflu cum mai e. Tie ti-a spus in ce fel incomodeaza asta bebelusul sau daca poti tu face ceva ca sa scada cantitatea de lichid?
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) + 29s2z
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.