Bobocei de sept-oct 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Buna dimineata!
Noi am venit de la analize mai de dimineata si desi aveam trimitere, le-am platit pe toate(cateva milioane), pt ca in pitesti nu mai sunt clinici care sa aiba fonduri pe luna iulie..asta este..noi sa fim sanatosi. In rest, am facut ceva de mancare de dimineata la prima ora, ca sa nu vina caldura si de ieri m-au apucat niste arsuri de imi vine sa inebunesc, am baut ieri un litru de lapte si degeaba,poate stiti voi vreun remediu(citisem de dicarbocalm, dar imi e frica sa-l iau).In rest...astept cu nerabdare rezultatul analizelor si vizita la eco morfo de trim III, de pe 8 aug, mai am de asteptat ceva....cand poate imi va spune ca e fetita...cine stie:P:P:P....desi nu cred, cred ca tot baiat ramane...:P. In rest nimic nou...decat ca ma iau efectiv niste calduri cand ma gandesc ca mai e putin(2 luni) si vin cu mogaldeata acasa si totul se va schimba, si eu nu voi stii cum sa tin copilul, cum sa il schimb..cum sa nimicccc:P:P..pfffffffffff..iar ma trec transpiratiile. Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Daniela interesante info de la tine, multumim! Spre bucuria mea, arsuri mai am foarte rar, la fel si picioarele umflate, doar daca stau mult in fund, daca ma misc nu am nik.

Carina si mie mi-a gasit o candidoza, m-am tratat cu Gynozol dar se pare ca nu mi-a trecut si acum mi-a dat Gynofort.

Stella nu cred ca ar trebui sa-ti faci prea multe griji cu colul, ai deja 33 sapt, important este sa fie inchis si sa nu ai contractii mari. Nu e rau sa te protejezi oricum.

Mihaela prietena mea a pierdut sarcina din pacate, a trecut cumva peste moment desi ii e tare greu dar ce sa facem, asta e soarta, uneori cruda si rea cu noi. Incerc s-o incurajez cat pot si eu.

Kmy eu l-am facut si iesea fetita, iar el e baietel!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Am primit si eu analizele si desi nu am luat nicio vitamina si mai si alaptez, cred ca sunt bune. M-am uitat si eu la valorile clasice si vad ca sunt ok, adica Fe, Mg, Ca Ionic, o mica lipsa la Ca total, dar limita minima e 8.4, iar eu am 8.1. Mai sunt cateva valori care nu se incadreaza in valorile normale, dar e posibil sa fie din cauza sarcinii. Oricum, o sa vad, sper sa nu fie probleme. Vad ca la coagulare din patru analize, trei sunt in afara intervalului normal, acolo imi fac oaresce griji, dar niciodata nu am avut probleme, sper ca nici acum nu vor fi. Trebuie sa fac si programare pentru morfo de trim. 3, sa vad si daca il prind de garda pe medic, sa ii arat analizele. Si cel mai tare ma bucur ca duminica plecam la mare. Sper sa fie totul ok, mi se pare ca a ramas asa putin, ca parca nu am timp de facut bagaje, de planificat totul ca la carte si pt mine si pt bebelina si pt sot. Tot zic sa ma apuc sa fac lista macar cu ce trebuie sa iau cu noi, dar tot aman!

Noi avem furnici, voi aveti? Cum sa scap de ele? Sotul e turbat cand le vede, parca ar fi termite, nu niste biete de furnici! Aseara ne-am certat de la asta, ca el nu a vazut nici la bunica-sa la tara furnici in bucatarie, ca e mizerie etc. A stat si a frecat totul cu o solutie dezinfectanta puternic mirositoare si era sigur ca nu vor mai fi. Eu l-am contrazis si am si vazut azi ca vin pe langa chiuveta si, poate chiar prin gaura de scurgere a chiuvetei. Voi aveti si daca da, ce faceti, le tolerati sau cum scapati de ele? Spray? Eu stiu de cand eram la ai mei de acid boric, dar nu stiu daca am retinut bine. O sa il intreb pe tata, dar pana atunci poate ma sfatuiti si voi.

Pupici!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

27 +

Mergi la inceput

Mihaela intr-adevar toate sunt scumpe nejustificat, eu la David am facut cateva cheltuieli inutile, acum nu mai fac prostia asta, bine ca acum stiu ce si cum imi va trebui.

Kytana si eu am zile cand ma simt deprimata, eu la inceputul sarcinii am avut si o depresie care a trecut. Acum de cand stau acasa iar ma apuca niste stari nasoale, ma duc cu gandul ca mai am cam 5-6 sapt si poate sa vina bb si o sa treaca. Incerc sa-mi gasesc zilnic de facut ceva si mai trece timpul. O sa treaca!

Anida par a fi dureri de contractii, stai cuminte, ia tratament si daca nu trece fugi la dr, poate iti pune perfuzii. Am mai avut si eu asa, 2-3 zile dar a trecut fara dr si spital, cu trat de acasa.

Daniela multumesc, ma simt foarte bine, aproape ca nu mai am contractii, multumesc lui Dzeu, dar ma cam mananca undeva, chiar fac multa treaba. In fiecare seara ma cert si zic ca de maine nu mai fac, apoi o iau de la capat. Sincer, sarcina asta am vazut ca exista viata in sarcina, la David nu am facut nici macar un ou prajit, si nici depresie nu am avut, fata de data asta... de gatit am facut ciorba de vita si tocanita de ardei si vinete coapte, cu dulciurile am mai lasat-o ca am exagerat cateva zile. Ca sa nu patesc ca tine cu stergerea mesajului, mai dau din cand in cand "vizualizeaza" si daca se pierde, iau textul de acolo.

Carina esti simpatica, si eu am zilele din astea cu 2 maini stangi care ma amuza si pe mine, noroc ca sotul a intrat in concediu si se ocupa de copil, altfel nush ce as face. Las' ca dam vina pe hormoni si avem explicatii.

Mm ai sa simti sa le faci pe toate, nu te ingrijora. Pe mine m-a ajutat foarte mult forumul, altfel eram la pediatra zilnic, cred.

Elfica este solutie de dat pt furnici, nu stiu cum se numeste dar trebuie intrebat la magazin. Eu am avu la soacra-mea si am scapat de ele.

Pt mine masuta de infasat de pe patut a fost foarte utila, are marginile ridicate si bb nu poate fugi, mai ales cand mai creste si e activ. Plus ca ma durea spatele daca l-as fi schimbat pe pat sau pe altceva.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salut fetele
va citesc cu drag in fiecare zii,dar zici ca nu am samanta de vorba
elfica si noi avem furnici si numai turbez cand le vad,in bucatarie,in baie,pe hol.a dat sotiorul cu spray,aroxol pt furnici,cred si au disparut vreo o luna,dar vad ca iar au aparut.o sa dea azi sotiorul cu aroxolul ala peste tot.eu cu pisicile o stam in sufragerie cu usa inchisa pana spray-aza si aeriseste
Sper sa le extermine de data asta.daca nu,repetam operatiunea

Merg sa pap ceva

Sa avem o zii cat mai placuta si mai usoara

Paulafericita 30+ cu Roland

Mergi la inceput

Am fost si eu la dr, bb e un grasun, la 31 sapt si 2 zile arata de 34 sapt, cica ar avea 2500 gr, mie mi se pare cam mult totusi... o fi eroare de echo, asa ma gandesc, David a avut 3200 la nastere, daca e asa, grasunu' o sa aiba 4 kile cred... lichidul e ok, placenta gr 1-2, colul inchis. Mai merg la un control in august si apoi ne vedem la nastere, voi face cezariana cu rahie, m-a linistit iar dr in problema mea cu anesteziile care nu prind, mi-a spus ca oricum ramane rahie si daca nu prinde bine, mai pot face suplimentar anestezie locala sau ceva pe vena, sa nu ma ingrijorez ca o sa fie bine si o sa fiu treaza, important e ca m-am linistit.

Sa va spun o conversatie cu fi-miu: eram la masa si el ma intreaba:
El: mami, cine a facut mancarea, farfuriile, masa si tot ce ne inconjoara?
Eu de colo: Dzeu ni le-a dat sa ne bucuram de ele si sa le apreciem.
El: nu-i adevarat mami, producatorii le-au facut!

Altadata: eu plina de avant, ma duc la tac'su sa-l pup, el nik, ma pupa asa in fuga si gata... ma duc la fi-miu sa-l pup, asta nik, nu vrea, ce tot atata iubire imi zice... atunci eu zic "ei lasa ca vine bb si o sa am si eu pe cine pupa" gandindu-ma ca-i fac gelosi... fi-miu de colo: "ei si ce, eu o sa-mi gasesc o iubita cu care o sa ma sarut si o sa fac si sexi".

sapt. 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Mirabela: Merci mult, intreb si eu de solutie pt furnici, sa vedem, dar nu prea stiu la ce magazin sa intreb... Daca ai vreo sugestie, spune-mi.

Pompita de nas am avut si eu si imi era inutila. Nu tragea nimic, bine, nici nu a fost racita, dar mai vedeam cate un mucusor si degeaba incercam. Mai rau o enervam si plangea, decat sa fac ceva. Poate nu a fost buna a mea, nu stiu, eu una nu as mai incerca nicicum. In schimb, batista bebelusului a fost super cand am avut nevoie de ea. Trebuie sa o aveti in casa, dar o puteti lua la momentul potrivit, nu sa faceti acum o cheltuiala inutila pe moment. Eu am luat-o chiar cand a avut muci rau, de doua ori am patit, dar o aspiram perfect si rapid.

Nu mai pot face eco de trim. 3 la Filantropia, au programari abia dupa ce nasc eu :( O sa vad cat ma costa la Medicover, unde e medicul. Sambata e medicul de garda si ma duc sa ii arat analizele, sa fiu sigura ca sunt ok cu valorile, ca nu sunt anemica etc. Iar duminica o luam spre mare, abia astept, sper sa se linisteasca furtunile din mare!

Cum si unde faceti testul chinezesc, macar de curiozitate sa il fac si eu?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata, burticute!

Eu inca sunt somnoroasa si cred ca merg sa-mi fac o cafeluta, desi ziceam sa o las mai moale cu cofeina.

Va multumesc din suflet pentru incurajari! . Sunteti tare, tare dragute si imi pare rau ca n-am avut timp sa raspund la fiecare in parte, am citit doar pe fuga ce ati postat. Dar va pe toate si chiar am reusit sa ma imbarbatez si sa nu mai pun raul inainte. Si iata ca echipa de muncitori e deja la datorie, cu o saptamana mai devreme decat zisesera ei initial. Noi am ajuns inapoi la bucuresti si-i lasam pe ei sa-si fac treaba acolo. Sunt si prieteni de familie, deci nu-i bai ca nu stam pe acolo. Abia astept sa fie totul gata

Noi am primit un carucior de bebe de la niste rude care mi se pare bun, desi nu ma pricep Adica are spatele reglabil, poate sta bebele si perfect intins pe spate. Rotile par solide, are husa care acopera jumate din carut, masuta in fata. Carutul poate fi manevrat si cu o singura mana, este usurel, intra in portbagaj :))). Pare ok, deci sa vedem cum ne descurcam cu el Trebuie sa incepem si noi sa luam din accesoriile pentru bebe, dar mai e timp N-am luat decat o lampa de veghe si salteluta de infasat.

Mirabela felicitari pt bebe grasunic! M-a amuzat teribil baietelul tau. Pfoaii, pai astia mici sunt tare destepti, din cate observ eu :))

Kytana, fetele te-au incurajat suficient si n-are sens sa repet ce s-a zis. Eu doar iti urez bafta cu blogul, o sa te citesc

M_m si mie mi-e teama ca vin cu bebele acasa si-l manevrez gresit Ma gandesc ca e normal sa avem temeri d-astea mai ales daca e primul bebe. Eu nici macar n-am tinut vreodata un bebe in brate, dar sunt increzatoare in instinctul meu matern

Eu merg sa prepar cafeluta, sa strang niste rufe si mai revin. Azi e ultimul curs in care ni se zic mai multe despre nou-nascuti, asa ca va impartasesc ce e mai important.

fericita 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, bulinici !
Noi suntem happy, aseara tati a facut surpriza si a venit acasa. L-am chinuit deja la piata, sa-mi care sacosile, sa pot cumpara si eu lucruri ca lumea. Am mancat si acum ma tin eroic sa n-adorm de la 12, totusi.
Rapsund pe rand:

mami.ilinca : catelusa este bine, tocmai ce-am fost s-o plimbam acum, e o rasfatata si-o desteapta, stie sa dea labutza si se cam baga pe sub pielea oamenilor, o hotomanca.
Lalu : eu o sa am in vedere greutatea carutului, nu-s tocmai o fortoasa si nu ma vad urcand/coborand chiar si cateva trepte cu ditamai hardughia. Sotul zice ca-mi cumpara el carut, dar eu nuvreau, ca el are muschi, nene, o sa vina acasa cu vreun mastodont si atunci sa vezi pozna
Elfica : mereu uit sa-ti zic ca Iulia ta e nascuta in aceeasi zi cu C al meu. Cam complicata zodia... Daca mai aveam inca un scorpion in casa, eu plecam pe camp
danielabejan : asa face beib al meu: azi turuie din labute non-stop si maine doarme ca scrofi. Aseara tot miscula pe sub tricou si apoi s-a culcat si culcat a ramas pana de dimi cand s-a strofocat de 2-3 ori si aia fu gimnastica de dimineata.
tzitziri : asa, bun bun, multumim de adaugiri. Parca as lua si eu carusel de carusel, mei-mi plac foaaarte mult, as dormi si eu pe carusel acum Eu n-am masa/comoda de schimbat, deci sunt nevoita sa intind cortul pe pat si acolo clar am nevoie de ceva impermeabil Cred ca totusi voi lua o salteluta ceva.
Mirabela : David e total, am ras cu sughituri...auzi la el, vrea iubita sa faca sexi
Elfica: uite aici www.desprecopii.com/info-id-835-nm-Harta-conceptiei-la-chinezi.htm" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info-id-835-nm-Harta-conceptiei-la-chinezi.htm
Mie mi-ar iesi fata, inca vreo 6-7 sapt si ma lamuresc si eu

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

SI eu am avut gandaci si furnici anii trecuti, dar am cumparat de la farmacia veterinara o sticluta mica, mica, ca un ciocanel cu 20 de ml cam asa de substanta,ieftin,in jur de 15 lei, nu mai stiu cum se numea, parca killstop..parcaaaa...ideea e sa cereti pentru gandaci, furnici stiu ei ce sa va dea, si am diluat-o in apa(pe ciocanel scria in 5 l...ehe..sa fiu sigura ca mor am diluat-o in 750 de ml de apa) si am pulverizat-o cu un pulverizator prin toata baia si bucataria..si pe la toate tocurile...dar aveti grija ca nu puteti sta de miros in camera,poate chiar o zi(in care e bine sa tineti geamurile inchise..ca sa respire doamnele insecte "aerosolii":)))) si sa nu mai apara).Eu de atunci nu mai am nici urma de gandacel sau orice alta insecta...si vreau sa spun ca in perioada aceea, desi tineam geamul deschis, nici tanatarii nu intrau, caci dadusem si la tocurile geamurilor..asa de mult imi doream sa scap de oratanii!!!!

Mergi la inceput