Bobocei de sept-oct 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
mlhaela spune:
Felicitari pentru casa curata Lulutza! Te invidiez... :)
Adriana, felicitari pentru bebelasul mare si frumos... Ce putin mai aveti unele... :).
Kytana, imi pare rau pentru starea pe care o ai! Cred ca fiecare dintre noi avem momente de-astea...e groaznic de la o viata activa sa treci brusc la o viata sedentara, dar eu zic c-ar trebui sa gestionezi tu altfel situatia. Sa te bucuri ca n-ai in aceste momente in care abia te misti un sot care=si uita hainele acolo unde s-a dezbracat si trebuie sa le aduni tu, ca nu trebuie sa-i faci mancare si gatesti doar daca ai tu chef... Stiu, nu e o consolare, dar nu prea ai ce face. Cat despre trecerea timpului...cu siguranta trebuie sa ai o pasiune/ hobby pe care n-ai avut niciodata suficient timp s-o dezvolti (vad ca ai un talent la scris - fa-ti un blog sau fa-i un jurnal lui bebe). Ei uite ca acuma e momentul. Bucura-te de momentele de respiro pe care le mai ai pana la venirea pe lume a lui bebe, c-apoi te vei ruga sa ai momente doar pentru tine.
Da, Mami.Ilinca, asa e, e pacat ca ne-am "despartit" in doua grupuri, eu am incercat sa fiu cat de cat activa pe amblele forum-uri, dar mi se pare ca acolo s=a format o bisericuta si restul parerilor nu conteaza, asa ca am incetat sa scriu.
Pupici
Elfica spune:
Acum am terminat si eu de citit! Desi am in plan alte chestii, parca nu pot trece la ele, fara sa vad ce fac fetele mele Ce chestii am? Sa vad cum fac cu trecerea din CIC 1 in CIC 2, ca e important. Am citit pe link-ul dat de Tzitziri ca iau aceeasi indeminizatie doar daca imi depun dosarul cu doua luni inainte de terminarea CIC 1. Pe Iulia am nascut-o pe 26.10, dar in CIC am intrat in februarie, vreau sa fiu sigura ca nu trebuie sa depun dosarul pana cu doua luni inainte de a face bebe 1 doi ani, ca daca ratez sa iau aceeasi suma si iau doar 75% din cat iau acum, sunt terminata. Si asa ne descurcam greu cu banii de la o luna la alta, daramite sa mai pierdem din veniturile familiei . Dar, cum va spuneam, tot zic ca ma interesez de asta pe la fetele din odiseele anterioare, care deja isi depun sau si-au depus dosarul, dar nu pot pana nu ajung la zi cu cititul odiseii noastre, altfel ma mustra constiinta :) Anda 82: Intra si tu pe link-ul dat de Tzitziri si vezi daca iti regasesti situatia, intreaba si poate primesti raspuns de la acel Marius care a raspuns mereu, chiar daca scurt si fara explicatii, desi mi-e teama ca nu mai face nici asta, ca ultimul mesaj era acum cateva luni bune. Nu amana, ca e important, cine stie ce prevederi prostesti au si ratam ceva din cauza trecerii timpului. Am inteles ca dosarul care trebuie intocmit de noi e unul si acelasi cu al celorlalte si ca va trebui sa depui o adresa de revenire la serviciu din CIC1 si in acelasi timp adresa de intrare in CIC2 cu aceeasi zi, asta daca nasti pana in doi ani de la nasterea lui bebe 1. Prin lege cei de la resurse umane trebuie sa inchida CIC1 cu un act si sa redeschida CIC2 cu alt act. Daca nasti cu o zi in plus, cum ar fi la tine de la 27.10 in sus, trebuie sa reincepi serviciul, chiar daca pare o nebunie ca in saptamana 39-40 sa mergi la serviciu. Era situatia unei tipe si asa i-a raspuns ca ar fi legal. In fine, tare alambicate legile astea, nu le-ar putea simplifica si ei...
Kytana: Cum ti-a spus lumea, Mlhaela mai exact, apuca-te de scris, ca te simti bine, iti place sa o faci, in plus raman si amintiri frumoase. Trimisesem eu la un moment dat posibilitatea intocmirii unui jurnal pe un site conex cu Despre Copii si daca aveai minimum 10 postari iti puteai ridica dupa nastere o gentuta cu multe chestii utile. Bine, al tine ar fi dificil cu ridiatul gentutei, ca tu vei fi singurica mai mult, dar poate gasesti un prieten dispus sa te ajute... Cred ca e greu, de aceea si eu am preferat sa raman acasa cat mai tarziu si sa lucrez pana in ultima clipa, ca sunt o fire activa si mi-ar fi fost greu, gandurile nu ar fi fost tocmai roz... Dupa nastere insa va trebui sa te ingrijesti sa ai cu tine, pe cat posibil, pe cineva. Atunci e foarte greu, foarte obositor si eu cu sotul langa mine si cu sprijin important si plangeam des. Cum pleca de acasa, cum plangeam!
Of, trebuie sa termin, ca am o fata inlacrimata... Pe maine, dragelor! Pup toate burticile! Spor la renovari, succes la ecografii si ganduri senine!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
27 +
Kytana spune:
Adina, cum te mai simti? Ai sunat la doctor? Esti bine? Da-ne un semn, te rog
Elfica, am g#259;sit chiar aici pe forum ceva despre cic 1 si cic 2 -> http://forum.desprecopii.com/forum/topic.aspTOPIC_ID=159200&whichpage=20
Va multumesc din suflet pentru sprijin si sfaturi, sunteti niste adevarate La sfatul vostru, am deschis un blog, de care sper sa ma tin. Il gasiti in semnatura daca vreti sa aruncati un ochi. Ma simt mai bine, am incercat sa ma tin ocupata si acum parca vad lucrurile altfel. Nu va zic ca incepuse si bobu' sa ma certe cu piciorusele pentru ca stateam imbufnata.
Ma bucur pentru vestile bune si sper sa ne regasim tot mai mult aici pe forum. Intrasem si eu la un moment dat pe FB dar mi se pare mai okay sa fim toate intr-un loc. Haideti si pe aici fetele de pe FB, noi va asteptam.
O seara linistita, plina de vise frumoase si drumuri rare la toaleta
29+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Olivette spune:
Salutare burticute!
Mami.Ilinca, noi suntem bine, multumim de intrebare. In weekend am mers si am luat un dulap de la Ikea (ditamai animalul: 2mx2,30mx60cm) pentru hol. Am zis sa punem in el toate prostiile pe care le avem prin dulapurile din sufragerie-care va fi camera lui bebe). Am facut rocada, deci din weekendul asta ne apucam de zugravit/spalat/aranjat camera lui bebe.
Bob Pixel, ai vazut ca mai e putin si vine sotiorul? Imediat a trecut timpul!
Anidaz, o sa intru sa-mi activez Pm, dar de pe telefon nu ma lasa, si eu numai pe telefon stau toata ziua. Trebuie sa-mi inving lenea si sa intru si de pe calculator.
Lalu, imediat ce rezolv problema cu Pm, trimit si eu telefonul.
Adriana, felicitari pt rezultatele bune la morfo. Si eu merg maine la dr, ca a fost in concediu o luna. Nu stiu daca imi face morfo, dar eco imi face sigur. Abia astept sa o vad pe iubita mica, ca nu am mai vazut-o de pe 19 luna trecuta!
Kytana draga, nu mai fi suparici ca-l superi si pe bebe. Ai putea sa te uiti la seriale pe net. Sunt o groaza gratis si subtitrate. Mie imi place aceasta activitate si trece si timpul repede. Plus ca din fiecare gasesti toate seriile si te poti uita continuu. Pe mine de exemplu ma enerveaza sa vad doar un episod si apoi sa astept o saptamana pt urmatorul.
Va pup.
31+
danielabejan spune:
salutare burticutze
morok asa patesc si eu seara, noaptea uneori sunt crunte arsurile, insa nu iau deloc pastile doar inceerc sa rontai cate ceva chiar si noaptea si beau f multa apa
lulutza avem curte, dar cand ploua e degeaba si ne chinuim cu hainele tot in casa din cauza ploilor, cand e soare sau vant e super ok , se usuca repede, dar in rest in 3-4 zile se usuca unele haine, chiar ma gandeam si eu la o masina de uscat, in rest desi ma enervez eu ca ma maideprima vremea, cum spuneai si tu, e mai bine mai racoare decat cum e in romania. Legat de problema cu mainile sper sa iti revii si totodata sper sa nu se agraveze si la mine, ca mi se cam umfla mainile si ma dor cand fac mancare si tre sa tai si alte cele, dar ink nu am ajuns la stadiul de a scapa ceva din mana
mirabela ce ai mai gatit bun? cum te mai simtzi?
carinablanca bine ai revenit incearca si bea zilnic ceai sau suc de cranberry, aici toti dr il recomanda gravidelor pt a mai preveni infectiile sau chiar a le diminua in cazul in care deja exista, si eu am avut infectie urinara si am luat antibiotic si suc de cranberry cam 2 cani de ceai pe zi sau pahare de 300-400 ml, sper totusi sa iti treaca curand si sa nu ai alte probleme
stela nu te mai stresa cu curatenia ca o sa fie ok, asa ma stresam si eu k eu nu mai apuc sa fac nici prin casa k sotzul meu lucr noaptea de aproape o luna iar fratele meu pe zi si uita asa am 2 muncitori in casa cu program diferit si nu imi vine sa ii stresez sa ma ajute sau sa ii scot din camera sau bucatarie sa fac curat si acum de mai bn de o sapt nu am mai apucat sa fac curat in casa, dar de cateva zile m-am obisnuit cu ideea ca in week-end ii prind pe amandoi si o sa facem curatenie , un pic mai tarziu decat vreau eu dar o sa facem si curat, stiu k exemplul meu e mult prea banal fatza de al tau, dar nici eu nu am apucat sa preg hainutze pt bebe, patutzul, dulapul, tre sa le spal si eu sa fac curatenie generala mai ales in camera unde va sta bebe, apoi si in restul casei si apoi sa reamenajam camera pt bebe, deci si noi suntem cam pe dinafara cu decoratul si pregatirile, dar o sa le facem in timp util, inainte sa apara bebe, sunt convinsa.
eu ma mai linistesc facand mici cumparaturi online
mihaela, stela si cele care va tot ganditi la col eu zic sa nu va mai stresati asa, mie nu mi-a masurat nimeni niciodata colul aici si nu se streseaza nimeni pe chestia asta, probabail stiu si ei ce stiu, mai bn linistitiva voi psihic si totul va fi bine, incercati sa va ganditi la partile bune sa ignorati vestile rele si sa va convingeti singurele k burticile si bebelii sunt super bine si asa vor fi in continuare ppana la termen si dupa
corina ma bucur pt tine si pt bebe al tau, sa dea domnul sa fie totul super bine pana la nastere si nasterea la termen
anda82 cum i-am spus si carinei incearca sa bei ceai sau suc de cranberry, rau nu iti face cu siguranta, eu l-am baut si mai beau din cand in cand preventiv iar bebe 2 va fi bine in continuare si se va naste la termen si fara cezariana
KMY BLANCK eu am incercat sa fac testul ala chinezesc dar la mine rezultatele au fost 50 cu 50 si la scan nu a putut sa imi spuna sigur ce e , a presupus fetitza dar nu avea nici o cettitudine pt ca se cam ascundea
30+ Emma
carinablanca spune:
Seara buna,
Azi am avut cea mai tare zi. Numai boacane am facut toata ziua. Dimineata am ars pastele, am scapat pe jos tot ce s-a putut scapa, am spart o sticla de asa o maniera ca intreg dulapul de vase e fost plin de cioburi si am smotruit bucataria si dulapul mai bine de o ora ca sa fie ok, apoi am scapat pe mine para de la dus, am mai scapat diverse pe jos, am varsat apa pe mine si pe toata gresia din bucatarie . Deci o zi plina. Nu mai vreau una ca asta. Si pentru ca toata ziua am curatat dupa boacanele mele nu am reusit sa spal toate vasele si am ramas cu hainele necalcate.
Asa ca maine dimi cand ma trezeste printesa mea asta voi face + mancare.
Ma bag la citit sa ma delectez si eu putin.
Mami de fetita cu fundita Maria si 30 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
carinablanca spune:
Kytana, esti curajoasa cu nasterea naturala. Nu sti inca in ce te bagi, sau poti fi una din norocoasele cu nastere usoara si dureri putine. Eu pe Maria am nascut-o natural fara nici un fel de analgezic, dar pot sa spun ca in momentul in care mi-au dat oxitocina am crezut ca ma urc pe pereti de durere. Ma rugam de moasa sa imi dea ceva pentru durere sau sa imi faca cezariana. La noi nu se face epidurala din cate stiu si daca nasca natural si acum probabil ca tot asa fara analgezice va fi, dar sper sa nu mai fie nevoie de oxitocina ca am auzit ca asta provoaca dureri mai mari decat in mod normal.
Si multumesc frumos de sustinere .
Lulutza, mare dreptate ai. Te cu drag.
Anda, referitor la infectia urinara, eu iti recomand Urisan, care e un medicament care contine extract de afine si ceva ulei (doar atat deci e natural), pe care eu il iau de la 11 saptamani, in combinatie cu Cetebe, tocmai pentru a preveni infectia urinara. Eu am probleme cu rinichi si se pare ca merg mana in mana.
Kmy_black, la mine testul s-a potrivit de ambele dati.
Mami ilinca , referitor la reteta de inghetata am eu una foarte simpla:
- 400 ml lapte
- 100 gr zahar
- 3 galbenusuri,
- cacao 3-4 linguri,
- 200 ml frisca lichida
- esenta de vanilie si rom dupa gust.
Pun laptele la foc impreuna cu zaharul si adaug galbenusurile batute si amestec continuu sa nu se faca cocoloase pana se face ca o budinca mai subtire, apoi adaug cacaua si esentele. In varianta de vanilie nu se mai adauga decat esenta de vanilie. Apoi bag compozitia la frigider.
Cand s-a racit bat frisca si le amestec iar apoi le pun in apar\atul de inghetata sau se poate pune la frigi si amesteca de cateva ori in ea in primele 2 ore.
In cea de vanilie se pot adauga fructe pasate cand se amesteca cu frica si iese inghetata din fructul respectiv.
Sau si mai simplu eu o fac pe cea de fructe amsetecand 400 ml lapte cu zaharul daca se poate praf, cu fructele si cu frisca batuta.
AM incercat multe retete dar asta e favorita noastra.
Kytana
Anidaz, si eu experimentez dureri ca la ciclu, dar mai degraba astea sunt dureri de spate la mine. Nu sunt in fiecare zi si nici constante dar le am des si ma sperie. Vineri seara, de exemplu, am avut dureri in zona vezica/col, dureri de spate si contractii de am zis ca nasc. Dar dupa o doza dubla de Gynipral sau calmat.
Bob, referitor la listuta ta eu vreau sa zic ca am luat la Maria cadita simpla si un suport care era confectionat dintr-un material ca de prospo moale intins pe un metal (din Carefour) super ok. Referitor la pompita si eu am luat dar nu am folosit niciodata, doar batista bebelusului. Terometru electronic eu zic ca e ok si no nae cu varf flexibil ( nu e necesar sa investesti prea mult ca tot asa masoara).
Mami de fetita cu fundita Maria si 30 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
danielabejan spune:
oooffffffffff
sunt plina de dracusori acum, doar ce terminasem si a 2-a placintica cu raspunsuri si am sters-o din greseala si acum am sa o iau de la inceput si sper sa nu mai sterg nimic
mami_ilinca tre sa fie superb la munte acum, eu am crescut in zona de munte si imi e un dor nebun de aerul de munte si de cateva zile petrecute in linistea muntelui, bucura-te si pt mine de atmosfera de acolo
bob_pixel stai linistita in cea ce il priveste pe bebe, asa e si la mine, bebelina mea misca doar cum are ea chef si cand are ea chef, uneori 24 din 24 e activa, alteroi abia imi da cate un ghiont, uneori misca doar ziua, alteroi doar noaptea, chiar nu pot spune ca are un program sau k am un oarecare tipar al miscarilor ei, uneori misca atat de tare k parca face mutari si ea la mine in burtica, dar probabil se pregatesc si ei in felul lor sa ne intalneasca si sa se cuibareasca la sanul nostru in legatura cu listutza postata de tine am realizat ca eu am cumparat din mintea mea de incepatoare ce ai spus ca e util, cu exceptia acelui leganutz pe care ne gandeam sa il luam dupa ce nasc, caci noi am luat si un cosulet de dormit si deplasat prin casa si curte, dar probabil k daca am sa gasesc o oferta super buna la leagan il vom lua si pe acela iar in legatura cu blana de pe picioare, nu te mai stesa singurica k se pare ca e un mic cadoutz de la hormoneii de gravidutza, asa sunt si eu intr-o sapt imi creste de parca nu m-am facut nciodata in viatza mea pe picioare.
lalu bine ai revenit, in legatura cu numerele de telefon de pe contul comun eu ink nu l-am adaugat pt k m-am gandit k e mai greu de sunat in afara, e destul de scumpicel, dar pt orice eventualitate probabil am sa las nr de tel si id-ul de messenger pt k daca va fi nevoie de comunicare mai rapida pe tel am mai mereu mess activat si il utilizez mai usor decat sa intru pe DC
ramona_bm felicitari pt bebelina grasunik se pare ca am ales acelasi nume pt beblusele noastre, acum noi ne-am impotmolit putin la al 2-lea prenume, iar in legatura cu candidoza iti propun si tie sa incerci cranberry asa cum i-am spus si carinei, eu am baut si ink mai beau si se pare k pana acum suntem ok, sper sa nici nu mai revina deloc.
elfica la multi ani pt mamaica si sa te bucuri de renovari si curatenie si sa speram k de acum va ajunge mai greut caldura verii in apartamentul vostru.
anidaz eu nu am un sfat anume pt tine legat de durerile pe care le simti si sincera sa fiu sper din suflet sa nu experimentez aceste dureri deloc, caci probabil si eum-as speria rau, dar incearca sa stai cat mai linistita si cred ca cel maiin masura sa te ajute ar fi dr tau, incerca sa ii dai macar un tel si sper sa ne aduci vesti bune, desi stiu ca spuneai k o perioada va fi plecat din tara, sper sa nu fie asta perioada
adriana_77 felicitari pt rezultatele de la ecografie, ai patit k si mine la ultima eco, asa se ascundea si mandra mea, nu a vrut mai deloc sa ne lase sa ii facem o poza, dar numaram si noi sapt si asteptam sa o vedem, desi ne rugam in acelasi timp sa nu ii treaca prin cap sa apara mai repede de 40 de sapt ca o rechem putin
lulutza ma bucur k ai avut puterea de ati aranja casutza asa cum ai vrut stiu ca si tu sufereai pe motivul curateniei in casa, sa dea domnul sa va bucurati de ceea ce ati reusit voi sa organizati in casutza voastra si sa ai parte de o intalnire super frumoasa si linistitoare cu parintii tai.
mihaela cred ca ai dreptate k pe facebook s-a cam facut un grupulet si chiar daca si acolo avem mai multe cont nu toata lumea primeste aceleasi raspunsuri prompte sau poate chiar deloc. pacat, desi mi-ar placea sa revina toata lumea aici, caci la inceput era o mare activitate si relaxare aici.
olivette ma bucur ca esti bn si te pregatesti pt camera lui bebe, spor la munk si sa realizati tot ce v-ati propus.
carinablanca si eu am mai avut zile din astea, nu doar una si a doua zi ma amuzam singura de cat de neindemantica am putut fii
kytana (iuli) cum spunea si lulutza la un moment dat te vei simti mult mai linistita in anglia si vei reliza ca amintirile legate de locurile si oamneii din romania vor ramane in sufletul tau , nu ti le va lua nimeni niciodata si cum spune ai lulutza Romania nu se muta de acolo de unde o stim si chiar daca ne va ramane mereu in suflete dupa un timp nu am putea sa ne mai intoarcem definitiv acolo pt ca relizezi care e diferenta de trai si cultura.
Stiu k iti e frica si de anglia si mie mi-a fost mai ales cand am ramasa insarcinata, desi eram aici de ceva vreme, am avut o perioada cand ma simteam singura si nebagata in seama de dr si credeam k e un ghinion faptul ce tre sa nasc printre straini si nu stiu nimci nici eu nici sotzul despre cum tre sa cresti un copil, mai ales la inceput knd citeam cate analize se fac in tara si cate informatii aveti voi acolo. se pare insa ca timpul chiar le rezolva pe toate, caci burtica a crescut, am facut si eu aici 2 ecografii mari si tari, analize la sange , intalniri cu moasa si uite asa am ajuns si eu la 30 de sapt si nu ma mai panichez asa cand aud cuvinte gen col, placenta, dimensiuni pt bebe total necunoscute de mine, am mai fost si la cursul lor pt nastere si am realizat ca de fapt ei incearca sa priveasca nasterea cat mai natural si sa te faca sa fii cat mai linistita sa nu te streseze cu teste si posbile rezultate la limita sau depasite sau mai stiu eu ce cazuri, adopta un pic din stilul vechii, de pe vremea mamelor noastre combinat cu cateva etape din evolutia medicinii, incercand sa nu exagereze in nici una dintre metode sau poate am devenit eu prea pasiva, desi nu cred ca si eu ma panichez destul de usor
cum spunea si corina legat de absentza sotzului pe perioada sarcinii te inteleg si eu, si la mine sotzul pleaca dimineatza pe la 7 si vine seara pe la 7-8 depinde de zona unde lucreaza, de obicei vine obosit , ingandurat, plictisit chiar intr-o oarecare masura de munca lui si de rutina si observa ca nici pt el nu e usor sa nu stea cu noi acasa, sa nu o simta pe bebelina miscand, uneori eu sunt asa dornica de a vb cu cineva ink cum vine acasa incep sa discut fel si fel de chestii, nu neaparat interesante sau extrem de importante si se mai intampla sa nu se poata concentra la ceea ce ii spun eu si sa imi spuna sa nu ma supar dar el nu e in stare sa gandeasca limpede ceea ce spun eu. uneori ma supar si eu k se mai aduna si la mine momentele astea de singuratate, eu chiar nu prea am cu cine vb aici sau la cine sa ma duc, mai nou nu prea ma simt prea sigura pe mine nici sa ies singurik sa ma plimb pe aici k mai ametesc , ma dor uneori f tare picioarele caci eu chiar am kg, 80 la numar , nu k tine- asa ca stai mai linistita k nu toate sunt asa negre cum par.
am momente cand ma gandesc k o prostutza k sotzului meu ii e greu a accepte faptul k vom avea un bebe, caci atunci knd e super obosit sau deprimat nu prea are chef nici sa vina in camera sa o simta pe bebelina cand misca (asta pt k el knd vine sta in bucatarie k mai fumeaza si in dormitor nu se poate ca is eu si noh) ma gandesc ca il plictisesc cu discutiile mele, cu nelamuririle pe care i le spun, cu faptul k intr-o perioada l-am innebunit cred cu cumparaturilw online pt bebe dar nici eu nu mai rezistam fara sa fac ceva de genul, ceva cat de cat cu adevarat util si necesar, ehe cate s-au perindat si se mai perinda si prin mintea mea, dar trec de la sine, sau trec obligate de mine sau de situatie.
Am si eu momente knd nu mai vreau sa fac nimic si ma plictiseste orice, nu vreau tv, nu vreau calc, nu ies nici in gradina, nu am chef sa gatesc, nu vreau sa aud si sa vad pe nimeni - cum s-ar spune- trec brusc de la o stare la alta, as pleca de nebuna de acasa, as lucra si eu ceva- mai ales ca eu de la 2 luni stau acasa si si eu aveam un program super incarcat de fel si am trecut brusc la statul acasa fara nici un prigram
credeai k numai tu te simtzi asa singurica? ei afla ca te poti simti singurica si atunci knd in realiate chiar nu esti singurica, ma bucur totusi k am sotzul langa mine desi programul lui nu ii permite f mult sa stea cu noi, sa ma alinte, sa imi asculte toate prostioarele si ne putem bucura unul de altul numai cu program , gandeste-te ca si al tau e la sc si macar poti pastra legatura zilnic cu el si intr-o zi o sa fiti impreuna din nou si o sa uiti zilele astea de singurica, ar fi fot mult mai grav daca era in armata si nu puteati vb nici pe net sau la tel zilnic, intotdeauna se poate a fie mai rau asa k nu te uita la partea cea mai intunecata a zilei, incearca sa o ignori si atunci ziua ti se va lumina din ce in ce mai mult k si sufletul.
Incearca sa scrii povestioare sau poezii pt bebele tau sau pt sotzul tau, iti place sa scrii asa ai spus, asa k fa ceva constructiv, nu poti stii niciodata ce scriitoare faimoasa se ascunde in tine, poate asta e momentul ideal sa ii dai drumul
ai id-ul meu knd mai intri pe mess si vrei sa mai scrii si sa ti se rasp repede da-mi un buzz, k daca is iti rasp cu cea mai mare placere.
iar daca ai sa vii aici stai linistita k ma poti suna oricand cu orice nelamurire si atata timp cat am sa pot si am sa stiu am sa te ajut k stiu cum e sa ai intrebari fara ras[puns sau prea multe raspunsuri.
cand se va putea o sa ne si vedem poate chiar mai des decat crezi k noi vrem sa ne luam masina pt bebe si sotzului meu ii place sa conduca si poate in week-enduri iesim impreuna cu bebeii si sotii la plimbare.
capul sus, o sa fim mamici si de acum incepe partea frumoasa a vietii noastre
iertati-ma ca am scris atat, poate am mai si pierdut la un moment dat ideea cu care am inceput, dar am sa ma corectez daca e cazul sau daca nu se intelege ceva intrebati-ma sau corectati-ma
pt toata lumea
30+ Emma
tzitziri spune:
Neata!
Eu recunosc ca am faze si faze....cand sunt pe forum, cand pe fb...din pacate nu am mereu dispozitia necesara de scris, dar de obicei sunt la zi cu cititul.
Kytana,e bine ca ti-ai facut un blog si ca te descarci acolo - sau strangi energie . Imi pare rau pentru situatia in care esti, si vad ca sunt si alte mamici aici care nu au sotii acasa din diverse motive. Cumva toate se rezolva si sunt sigura ca venirea bebelusilor o sa faca lucrurile mai suportabile
Elfica, legat de Polizu - am avut o prietena care a nascut acum 3 ani acolo. Ea a avut rezerva si a stat mereu cu bb in camera (desi i-a fost cam greu mai ales ca avea cezariana).Nu stiu daca a cerut ea in mod expres rezerva, dar stiu ca am ramas impresionata de cum arata.Desi sincer mi s-a parut si oarece risipa- adica sunt spitale care arata super si spitale care arata horror. Poate o medie ar fi mai buna...
Legat de temerile de nastere - si eu am trecut prin asta la nasterea lui David.Tot incepusera fetele sa nasca si eu ma gandeam doar: de unde stiu eu cand sa imping?Daca nu o sa reusesc sa fac ce mi se zice? Daca nu o sa pot sa nasc? - asta era cam aberanta, ca nu a ajuns inca nimeni la 10 luni de sarcina. Cumva, eventual si cu ajutor (doctor, moasa), totul trece si o sa fie bine!
Ó sa revin
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
32+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
tzitziri spune:
Am revenit ca am citit pe Bob Pixel.
Pentru mine caruselul ceva mai performant e un DA. Doar asa am reusit sa ma spal, sa mananc si sa mai fac una alta in casa in perioadele cand David era treaz.Daca ar fi un carusel cu cheita, ar insemna sa ma duc mereu sa dau de cheita. Nu inseamna ca il las acolo jumatate de ora fara sa ma uit la copil, dar mie mi s-au parut mult mai comode caruselele cu baterii si cu diverse alte efecte (statea fascinat si se uita si o ora la el). E drept ca sunt scumpe, eu am fost dezamagita ca al meu s-a stricat cam cand deja nu mai prezenta interes (deci acum trebuie sa cumpar altul), dar la mine caruselul e una din chestiile la care zic clar da.
Si apropo de salteluta de schimbat. Sunt de acord ca nu e chiar asa un DA, dar nu ca alternativa scutecul de finet. Exista aleze (parca de la Happy), moi in partea de contact cu copilul si cumva cauciucate in exterior, care retin pishu si alte accidente de la schimbat.Se gasesc cam peste tot in pachete mari de 10.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
32+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso