Strugurasi de Sept-Oct 2011 *63*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

SALUT

MICHELLA LA MULTI MULTI MULTI ANI

KORA multa sanatate., fericire si iubire LA MULTI ANI!!!!

Camady.. groznic! micuta cum se simte? imi pare pt EVA
CANd te intorci la munca?

EU nu voi puteaa in 11-12.. pt ca de la asist socila de la noi mi-au zis ca macar cu 1 sapt -10 zile trebui sa ma intorc la munca, inainte de 1 an, deci desi voiam in 20 se pare ca ma voi intoarce in 13

Stiti cumva ? se poate legl sa stau la munca cu 6 h pana la 2 ani? am facut o convntie verbala, insa daca si legea mi-ar da dreptul ar fi super
u stiam ca daca alaptezzi , pana la 1 an poti sta 6 h, insa o cunostinta mi-a zis ca de la i de l RU i-au spus ca poate sta pana la 2 ani la 6 h...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor

Camady, dar ce repede a facut Eva pojarel.Offfff draga de ea

Nici eu nu pot sa vin la intalnire fetelor.no o ducem prea bine cu banutii.Avem multe nunti si botezuri si chiar daca suntem in doliu trebuie sa le trimitem oamenilor darul.

Am uitat sa va spun ca Anastasia mi-a cazut din pat saptamana trecuta miercuri si joi noaptea Mama denaturata ce sunt.
Ea doarme in patutul ei dar se mai trezeste noaptea sa pape tzitzi si eu cum sunt ffff obosita adorm si Anastasia nu are stare nici cand doarme.Asa ca s-a rostogolit pana a cazut.Acum ma fortez sa stau treaza si apoi o pun in patut.

Si aseara a cazut afara.Mergeam cu ea de o manuta.De fapt ea nu merge...alerga si in alergatura ei si-a retras mana dintr-a mea si poc pe burta si s-a lovit putin si cu caputul

Anca felicitari pentru progrese.Ce repede a invatat Iancu sa bea din bibe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Sei eu am zis ca ma intorc pe 20 august.De unde au scos-o astia de 10 zile inainte.Am citit acum OUG 111/2010 si nu e nimic in sensul asta. Daca stii ceva mai mult spune-mi sa nu fac vreo greseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Salutare fetelor

Sper ca nu m-ati uitat dar timpul parca zboara, ce-i drept nu avem net inca, nu am decat un stick rds si nu mai prea deschid calculatorul...

La multi ani Kora!!! La multi ani Michella!!! Sa aveti parte de sanatate si fericire!

Camady, imi pare tare rau ca treceti prin asemenea clipe cu micuta Teodora Sper sa se faca bine cat mai repede!

Mariana, imi pare rau de ce a patit Anto bine ca si-a revenit repede! Mi-l si imaginez dansand e super haios

Sei, sper ca s-a insanatosit Ela, saracuta de ea cred ca a fost tare chinuita cu mucusorii Sper sa ne vedem saptamana viitoare

Jade, concediu placut!

Noi suntem bine, foarte activi si eu si Danny Cand merge de-a busilea are o viteza nemaipomenita... ma intrec cu el si ma depaseste uneori Dintisori nu avem, dar de cateva zile saliveaza f tare, deci eu astept un dintisor cat de repede. Este tare sociabil, aici avem o gramada de prieteni si rude si nu a avut nicio problema sa interactioneze cu toti si sa se joace. In picioruse merge doar pe langa pat si tinut de muanute, in rest in patru labute. Are tot felul de jucarii si a invatat lucruri noi... acum suntem la contructia unui turnulet din mai multe piese, le pune el una peste alta Am fost cu el la un control la 10 luni, are 8,5 kg si 73 cm. Doctorita a zis ca e foarte bine. A zis sa nu-i dau vitamine ca e f bine asa, oricum nici nu i-am dat decat 10 zile Ca. Si in perioada verii ii dau vigantol.
Am inceput sa avem o viata sociala mai activa, avem aici o gramada de cunostinte. In weekend cred ca mergem la Ocna Sibiului. Abia astept

In legatura cu mersul la munte in august treceti-ma si pe mine pe lista O sa va zic ce weekend-uri sunt ok pt noi zilele astea.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Sei eu am zis ca ma intorc pe 20 august.De unde au scos-o astia de 10 zile inainte.Am citit acum OUG 111/2010 si nu e nimic in sensul asta. Daca stii ceva mai mult spune-mi sa nu fac vreo greseala.

mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003

asa am citit si eu in leg, insa caprele d la asist sociala, mi-au dat dreptat, dar ar fi bine macar cu 1 sapt inainte sa nu avem probleme, ma mai interesez oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Ollaaaa
La Multi Ani fetele Kora si Michella ( scriu de pe tel si nu pot sa va trimit floricewle virtuale )

-n sfarsit am iesit si noi din Pitesti azi, a fost ziua unei fetitw, a impinit 4 ani, adik Miriam Hayat :)..si am fost invitati la ei la tara, afost fff frumos, petrecere cu baloane si coifuri ..cu mamaici de 89 de ani..ayu a stat numa afara toata ziua, la umbra bineinteles si a fost super cuminte de se mirau toti de el, chiar a fost vis ptr mine, chiar si o iesire la tara pt ca v-am mai zis ca nu am mai plecat nicaieri din decembrie.
Aoleo cu cazaturile, eu sunt distrus cand cade asta mic, problema e mai nou ca se catara cu picioarele pana la jumatea patutului si mitare frica sa nu v vina peste cap..devine din ce in ce mai greaez totr timpul acum si sa mergem toata ziua prin casa

Camady nu am mai pomenit asa ceva, macar aveam speranta ca in bucuresti e altfel in spitale dar uite na, imi pare tare rau l cu micuta

Hayat esti o scumpa..noi nu ne mai putem folosi de masina asta e problema,dar mai vb despre asta, iti dai seama ca vin sa ne vedem cu cea mai mqare placere daca sew poate in vreun fel

Laaliiii ce faci mami, dulceturi? Mi-e tare dor de tine ca nu am mai vb de mult timp pe nicaieri, nici o autostrada nimik?

Fetele va pup si mi-e tare drag de voi, aseara ma gandeam la fetele mele dragi cu care s-a inceput forumul: Jade, Camady, Sei, Racheel, Lali, HayatNMay, Marryann, uff ca nu imi vin acum toate in minte..si ce de probl mai aveam io pe atunci si cat de mult m-ati ajutata si. Va pup si va iubesc dragele mele mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare!

Camady - Doamne ce nerusinare din partea medicilor! Mititeii de ei, dar si saracii parinti! Totusi nu au zis cat o mai tin pe Teo in spital? Nu mai stiu, la ce Spital este?
Imi pare rau de Eva, dar macar stii ce are si o sa ii treaca in cateva zile...
Ce pacat ca nu puteti veni la munte! Sper sa mai facem o intalnire la care sa ne potrivim...si eu ma gandeam ca va fi super sa vina si Indra si Razvan!

Michella - super sa veniti si voi! Uite link: http://www.casa-alex.ro/. Sper sa va placa!

Pinkysor - wow! Veniti si voi la munte!

fetelor, deci ramane we 11-12 august? Abia astept!

Asta seara am fost la intalnire la noul apartament cu vecinii si o firma ce se va ocupa de administare. Asa vecini faini si tineri! AM avut un sentiment f placut!

Va pup pe toate cu drag~! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salu' gagici! Eu intru la ore mici,ca sunt in focuri! Maine imi vin rudele din Iasi,ca sambata e botezul surioarei mici , asa ca tre' sa am casa pusa la punct,cum ii sade bine unei mamici gospodine cu doi prunci mici ! Pacat ca nu se exista aici emoticon de asta cu un dinte spart,ca asa ma simt eu acum,cam depasita de situatie!

Seidana,am primit adresa pe messenger, nu am apucat sa raspund.
La munte, nu pot pana imi intra indemnizatia,ca salariul sotului deja e luat in avans, ca am avut nevoie de el ,asa ca... pana in 15 august nu prea am cum. Pana la urma e doar un we, deci se poate si undeva mai tarziu,nu stiu,sa facem un tabel cu datele la care poate fiecare,sa vedem data exacta cand sunt cele mai mutle disponibile? Toata lumea lucreaza in ture, inclusiv sambata si duminica,nu se pot face schimburi de ture,ceva? Daca e vb de pretul afisat de Camady,e destul de accesibil .cel putin asa mi se pare mie. Eu una as veni doar cu Teodora, sot a spus ca asa m-as bucura de voi si de bebei.
Zubi si mie imi e dor de voi tare de tot,si imi e ciuda ca nu ne-am potrivit la program sa mai vb,dar efectiv zilele astea nu am avut timp de nimicSi am reusit sa imi supar si o prietena,ca am rugat-o sa nu imi mai scrie mesajele cu " cfc ,k, asl pls " ca imi ia mult sa le citesc. Ce mama masii,ca uitam limba romana tot scriind asa! Am si eu o problema!
Hayat,tu stii ca si eu te iubesc,nu?

Nanna,suna foarte bine intalnire cu vecinii si firma care administreaza totul, eu inca nu imi cunosc vecinii toti si locuiesc in apartamentul asta de 4 ani jumatate ,dintre care aproape rei ani stati acasa,deci... Nu ca nu as fi vrut eu,dar la scara mea au fost smulse bancutele din fata blocului,ca nu suporta domnul administrator( locuieste la parter) galagia,si "eras atul sa mature coji de seminte". Acuma na, o fi avand si el dreptate pe de-o parte,dar totusi... la alte scari pot rezista niste amarate de bancute,aici de ce nu?

Michella,la multi ani!

Seidana,mamicile pe care le cunosc si s-au intors la munca,au inceput munca a doua zi dupa ce copilul a implinit un an sau doi ani,dup a cum au ales.Daca s-au intors mai devreme,s-au intors de ex,in luna a unsprezecea si au primit stimulent pana la 24 luni ale copilului. Sau s-au intors mai devreme ca au fost rugate de sefi, intrerupand indemnizatia din ziua in care le-afost redeschis contractul de munca. S-a inteles ceva? Ca sunt treaza de la 6!

Camady pe Evas a treaca pojarelul.Daca a facut una dintre bolile copilariei,se mai face ROR la un an?

Racheel,stii ce solutie am gasit eu la cazaturile copiilor din patul mare? L-am lipit de coltul camerei , si astfel doua laturi sunt acoperite de perete( capataiul si una din laturile laterale,ce fel suna!) , pe cealalta parte sunt eu, la picioare am perne! Hai ca nu esti denaturata!
Editez sa scriu ca patul l-am lipit de coltul camerei,nu copilul!
Pinkysor , vigantolul de ce pe timpul verii? Nu ia destul D3 din soare? Eu nu i-am dat decat o luna,cred.

Eu ma retrag si va las o autostrada inceputa si neterminata,sper sa nu o inaugureze pe cea inceputa de mine altcineva,chiar daca in politica se poarta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

bune fetele!!!
eu acum am terminat de facut bagajul plec la Piatra sa-mi vad nepotul.
Vroiam doar sa va salut inainte de plecare.

cu we la munte deci eu pot pe 11-12 august, daca face cineva rezervare vreau si eu o camera.

Racheel da Iancu bea acum 200 ml lp la bibe, dar nu de la mine doar de la tati sau de la altcineva ca de la mine nici nu pune gura.I-am luat lapte Hummana ca tot de la ei ii plac si cerealele, cele de la milupa le scuipa, si de la nestle la fel.
Deci daca vrei sa incerci din nou dai altcuiva sa incerce, dar putin inainte de ora la care mananca la titi cu vreo 20 min.
noi de saptamana viitoare incercam sa il adorm fara titi sa ii dau doar noaptea si dimineata, dar bineinteles adormitul intra tot in sarcina lui tati, cred ca o sa imi placa partea asta cu intarcatul din punctul asta de vedere.

Lali we viitor iar fac bagaje , mergem in vama, poate ne vedem , sa vad cum o sa am timp, chiar daca nu pot sa il corup si pe sot sa renunte la stat in apa, macar o ora dau o fuguta pana in Constanta sa le facem cunostinta la strugurasi.

Pinkybine ai revenit pe la noi.

Nanna super ca iti cunosti vecinii, eu deabea acum incep sa ii cunosc si stau aici de 8 ani.

vroiam sa mai zic ceva dar...Iancu a prins cutia de servetele si le face ferfenita, fug sa salvez ce mai pot

we fff frumos

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Hello, hello!

Fetelor voi ati comandat/ folosit vreodata ceva de pe acest site: www.rodia.ro ? Ma tenteaza niste creme de brad, aloe...

Lena - unde esti?

Jade - cum e la mare?

Anca - drum bun si distractie! Suntei plimbaretii odiseei!

Trimit acum un mail celor de la pensiune, voi intreba daca au camere disponibile pt we 11-12 august. E ok asa? Inteleg ca vor merge:
Anca
Mariana
Kora
Michella (?)
Pinky
Eu
Lali
Altcineva? Sei? Hayat?
Camady -
Lali - iti dau acum PM.

Va spun ce raspuns primesc, ok?

Camady - cum este Eva? Dar nepotetii?