FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Cazare langa unica Hotel NIKA CENTRUM, Lipova 24, tel: 543235165, mobil: 775204900, WWW.nikacentrum.cz, Hotel de 3 stele desi mie mi sa parut mai mult a pensiune, are si restaurant, camere mari f frumos si curat, eu am platit 42 euroi pe noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

ella un de la mine, un de la amaliaro, care acum e putin "piti" dupa manichiura-pedichiura...sta si numai da ordine!
ne bucuram ca totul a decurs bine pana acum, si asteptam un beta baban de la tine!
multumesc pt incurajari si sper si eu ca si in cazul meu totul sa decurga bine!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
gravidutele ajutati-ma si pe mine cu schemele de sustinere; progesteronul ma intereseaza in special
multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

buna fete cucuiete!

Veselie mare la Atena? distractie placuta, fetelor, bafta multa miracol si amalia

Ella sa fie cu noroc procedura ta. Sa ai bebei lipiciosi te asteptam cu beta mare

smaick eu am avut pentru sustinere: estrogen 2mg 1-1-1, utrogestan de 200mg 2-0-2 pina la 12 sapt, recomandat de cehi. Utrogestan mai iau acum 100mg 0-0-1 pina cind imi spune gineco sa-l opresc. intreaba-ti medicul ce iti recomanda.

irilac???? teli???? apalina ???

pupam fete si baieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

seara buna fetelor....
coco, e mare veselie pe aici sa stii...ne apropiem de ziua de vineri, cand matusica noastra va spune cel mai frumos "Da"...sau "NE" in greaca...de cand ma perind pe aici inevitabil sa nu invat cate un cuvant!...si noi vineri avem avionul spre casa,va fi o zi plina...
va pupam, o seara buna tuturor!!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Amalia, Miracol, ce va invidiez ca v-ati intalnit! Poate ne intalnim toate, la un moment dat. Sunteti tare dragute! Eu sunt destul de laconica, pt ca programul meu incarcat nu-mi permite sa intru decat seara, dupa 10.30-11 si atunci sunt asa de obosita, plus ca scriu de pe tableta, incat abia am putere sa scriu cateva cuvinte. Dar de citit, va citesc cu constiinciozitate.
Ella, multa bafta, sa fie cu noroc si la termen!
Pup toate fetele, cu burtici sau fara burtici!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

buna dimi fete dragi,
ella [pup, sa fie lipiciosi!!!!
Amalia CASA DE PIATRA si sa va iubiti!!!!
Miracol sa dea DD sa fie bine si sa se intample un miracol
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimmy !
fetele cucuietele sa aveti o zi frumoasa eu azi sunt in pregatiri de ultima ora Miraol acum sa tezit eu beau cafeluta pe balcon va pupicesc si eu si Miracol

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna dimineata,fete dragi!
Matusica draga,iti doresc din suflet sa ai parte de tot ce e mai bine in lume alaturi de sotul tau,casa de piatra si copii frumosi si sanatosi sa inobileze bunatatea sufletelor voastre!Distractie placuta maine si pupici dulci
Miracol,felicitari pentru endo cel frumos si Doamne ajuta in continuare!Sa va distrati maine si pentru noi.
Ella,bine ai revenit si nu singuricaDoamne ajuta, ca micutii sa fie bucurosi ca si-au intalnit mamica si sa va vedeti peste 9 luni sanatosi si bucurosi!
Va imbratisez pe toate,cu burtici si cu viitoare burtici!!
Eu la noapte plec catre Romania intr-un concediu mai lung si ma pregatesc deasemenea pentru suta de metrii care ma desparte de marea intalnire cu puiutii.
Pe 16 am facut si eu Probing-ul si masurarea endometrului(7.3 mm),a iesit totul perfect,sper in continuare sa fie cat mai bine.
Va pup cu drag pe toate,si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Buna dimineata fetelor,

Azi am facut un test de sarcina si la inceput nu am vazut nimic, dupa un timp uitanduma mai bine am fazut ceva ceva fffff slab aproape invizibil dar este, cum ar trebui sa-l interpretez??? voi ce credeti?? Azi ar fi ziua 10 de la ET. Stiu ca concluziv e beta dar, cum sa interpretez asta??? Recunosc ca mie cam frica dar totusi acel ceva care se vede acolo mi-a dat si un pic de speranta.

O zi buna

Mergi la inceput