FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25
Raspunsuri - Pagina 4
amaliaro spune:
Ella noi zicem ca ii de bine asa ca mergi inainte graviduta noastraMiracol si matusica
amalia tsakoniati(matusa)
Dorinta2012 spune:
Ella sa stii ca si la mine se vedea o liniuta ffff slab si in aceeasi zi am facut beta si era 200. Asa ca eu cred ca e de bine si la tine.Fuga la beta. DD sa te ajute!
Amaliaro petrecere frumoasa maine! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de cati bebei doriti! Sigur DD ne va da si noua sansa de a ne strange in brate bebeii! Trebuie sa credem!
toate fetele!
smaick spune:
ella eu am facut beta la 7 zile dar nu am facut pipi-test asa ca inca nu am vazut vreunul pozitiv ; cum spune si dorinta fugi la beta
danny ma bucur ca e totul ok
pup toate fetele
aristica spune:
smaikule tu nu zici nimic de eco?
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
smaick spune:
aristicule sunt cu inima undeva jos jos deocamdata si nu prea imi vine sa ma bucur; eco a fost ok, embrion este dar astept si inimioara
ella43 spune:
SMAIKULE stai linistita o sa fie bine ai sa vezi nu are cum sa nu fie bine, ovocitele sunt de femei tinere asa ca sanse sunt multe crede in sansa ta.
Multumesc mult fetelor, beta am so fac luni iar rezultatul o sa fie marti din cate stiu eu ca se dau rezultatele aici in italia, nu mai vreau sa fac alt test de urina si nici mai devreme beta, decat trebuie incerc sa fiu cat mai increzatoare in sansa mea si sa astept rezultatul final atunci cand va fi si cum va vrea Doamne Doamne pt mine asa va fi.
AMALIARO inca o data casa de piatra sa fiti fericiti si sa va dea Doamne Doamne atati copii cat doriti voi. Distractie placuta.
miracol11 spune:
Ella (matusica)multumesc din suflet si sa ne ajute DD sa reusim sa ne tinem bebici in brate
Stai linistita marti vi cu bete baban si coatem majorete si pampoane
Smaick
Astept un "miracol" curand...
tusferi spune:
Ella, e semn bun! Fii optimista!
Amalia, casa de piatra si copii multi si sanatosi!
Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
amaliaro spune:
Buna dimmi !Tusferi multumesc
tzuc fetele mele cucuiete sunt dupa o seara de dazmatz total de baut o damigiana de sangria cu fructe taiate cubulete
fetele va las ca ma duc sa ma pregatesc de coafor
amalia tsakoniati(matusa)