FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25
Raspunsuri - Pagina 19
alina_alba spune:
Iri, mai da-i incolo pe toti cretinoizii... Voi trei sunteti cei care contati de acum inainte. Cine nu stie sa aprecieze faptul ca o sa aveti un copilas, whatever - sa te pupe undeva...
Noi suntem bine, in 8 aug am morfo de trim 2. Nu imi vine sa cred ca trece vremea... Si iar ma carutez la Bucuresti. Dar na, asta-i treaba, nu mai am pic de incredere in medicii astia de la mine din metropola.
Radeam cu sotul meu azi, cand ne povestea tata ca asteapta niste cehi (ceva bussiness related) si ne gandeam ca asteptam si noi o cehoaica, dar asa, mai prin decembrie .
Smaick, te intelegg perfect cu stresul de a nu spune pana nu e totul sigur. Dar, eu sunt convinsa ca va fi bine. Sa te vad dup-aia, cum te plange ca trebuie sa te trezesti din 3 in 3 ore. Abia astept
Restul fetelor
alina_alba spune:
ivi, e inutil sa iti mai spun ca ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa vii cu beta mare
paunas spune:
voi cum ati comandat :Estrofem 2mg sau Provames 2mg sau Progynova 2mg sau Climaval 2mg sau Estrace 2mg sau Estrimax 2mg ????/
am nevoie urgent !
alina_alba spune:
Pauna, daca ai nevoie asa d eurgent, eu am o folie de estrimax si pot sa ti-o dau. Doar ca eu sunt plecata din buc acum, va trebui sa ti-o trimit prin posta sau curier, ceva... Let me know
miracol11 spune:
Buna fetelor....am reusit azi sa intru si eu putin in sfarsit...nu stiu ce are netu meu de pe tel, a luat-o razna...cand vrea merge cand nu NU!....acum sunt la birou imi scriu cererea de concediu pt urmatoarele 2 saptamani...imi trebuie liniste si relaxare....sa se prinda puiutii de mine!
ivisor, ma bucur ca totul a decurs bine si binenteles ca asteptam marea veste saptamna viitoare!Doamne ajuta!
amaliaro, nu mai e mult pana duminica....can't wait!
ella43, cum mai esti iubita?!ma gandesc la tine si ma rog pt linistea ta!
smaick, fii cuminte ca vin la tine cu sucItorul!Fara gandire negativista ca iti dau nana....fii happy esti graviduta si asta e tot ce conteaza deocamdata!
irilac31 bigg kiss pt tine si pentru putulica!
alina_alba pup fetita din burtica si pe mamica binenteles
Looana, pe unde plimbi baietelul draga de nu mai dai un semn??
va pupacesc pe toate fara exceptie!
Astept un "miracol" curand...
paunas spune:
este cineva la Brno care poate sa imi cumpere Estrimax 2mg ,dar care ajunge in tara pana in data de 03.08.12 ???
multam
ivisor spune:
paunas
eu am folosit de data aceasta estrimax de 2 mg cumparat din ungaria prin farmacia care are link pe prima pagina FarmaExpres le-am primit in 3 zile cu plata la primire 3x28pastile aprox 550ron
eu mai sunt la Brno dar aici trebuie reteta la farmacie.
daca vrei pot sa iti iau din ungaria in drum spre casa dar cred ca pana ajung eu si pana ti le pun la posta voi depasi data ta; in ungaria costa 3300 HUF o cutie cu 3x28. daca vrei anunta-ma!