FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25
Raspunsuri - Pagina 18
smaick spune:
buna fetele
celor in focuri va doresc bafta maxima si va urmaresc cu interes; daca aveti intrebari nu ezitati sa le rostiti!
ivisor sa inteleg ca luni te asteptam cu beta mare?
irilac nu vreau sa stresez fetele de aici cu diverse simtome
eu sunt bine, pana la 3 la munca; astept sa treaca timpul asta mai repede si sa ajung si eu in safe zone desi sunt constienta ca asa ceva nu exista; eu inca nu mi-am anuntat familia, imi este frica sa nu se intample ceva si sa trebuiasca sa dau si vestea proasta asa ca nu ma pot inca bucura pe deplin de perioada asta
va pup pe toate
irilac31 spune:
Smaick.....acus vin la tine , ce-i cu gandirea asta la tine.Bebele s-a prins, e bine totul va decurge bine de acum incolo, asa trebuie sa gandim...nu te gandi la prostii si bucura-te de orice moment, fa-l sa simta bucuria cu care il primiti la voi. DD este langa noi toate si ne va ajuta pe fiecare in parte.
Cat despre stresat...stai linistita ca nu stresezi pe nimeni, orice simti spune/ descarca-te aici. Cele mai avansate sigur te vor indruma cumva si cu ocazia asta invata si cele care ne urmeaza din experiata noastra. Stiu ca e un topic de aspirante dar de asta suntem aici sa ne sustinem si sa ne sfatuim toate, sa fim una langa alta in orice moment.E normal sa avem temeri sa ne stresam din orice dar psihicul trebuie tot timpul sa fie sus...cat mai sus
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irilac31 Smaick.....acus vin la tine , ce-i cu gandirea asta la tine.Bebele s-a prins, e bine totul va decurge bine de acum incolo, asa trebuie sa gandim...nu te gandi la prostii si bucura-te de orice moment, fa-l sa simta bucuria cu care il primiti la voi. DD este langa noi toate si ne va ajuta pe fiecare in parte. Cat despre stresat...stai linistita ca nu stresezi pe nimeni, orice simti spune/ descarca-te aici. Cele mai avansate sigur te vor indruma cumva si cu ocazia asta invata si cele care ne urmeaza din experiata noastra. Stiu ca e un topic de aspirante dar de asta suntem aici sa ne sustinem si sa ne sfatuim toate, sa fim una langa alta in orice moment.E normal sa avem temeri sa ne stresam din orice dar psihicul trebuie tot timpul sa fie sus...cat mai sus MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 19+ |
amaliaro spune:
Smaickule pai are dreptate Iri aici suntem toate ACASAdeci orice ai pe sufletel noi suntem aici
amalia tsakoniati(matusa)
paunas spune:
buna fetelor !
de la ce farmacie din bucuresti ati cumparat ESTROFEM 2mg??? sau nu exista in RO?
sanatate tuturor !
amaliaro spune:
Buna paunas ce faci?cumesti dane vesti despre tine cum iti mergenustiu sa iti raspund dar te vor ajuta fetele
amalia tsakoniati
fumi spune:
saluti fetele,
ivisor sa vii repede cu un beta baban!!!!
smaick, te rog sa-ti scoti din minte toate gandurile negative pentru ca o sa fie bine
toate fetele!
alina_alba spune:
Paunas, in romanica nu exista pastile de estrogeni ca atare. Exista insa doua variante:
1. Femostonul - dar tu sa iei doar pastilele maronii - ele au estradiol 2 mg
2. Cyclo-proginova - doar pastilele albe - aceeasi chestie - estradiol 2 mg.
Eu pana am mers la Brno si mi-am luat Estrimax, am luat Femoston. Si a fost f bine.
Adevarul e ca o sa iesi putin mai scump asa, cu ele luate din Ro, dar alta varianta ar fi doar sa iti comanzi estrimaxul de pe net. Iar, pentru asta iti trebuie reteta. Nu stiu exact cum se procedeaza. Poate te indruma fetele care au mai comandat.
Bafta!