FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25
Raspunsuri - Pagina 17
tusferi spune:
Ivisor, multa bafta, sa fie lipiciosi si sa ramana la purtator pana la termen!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
ivisor spune:
AMALIA
felicitari!
casa de piatra si plina de rasete de copii, sper ca primesti urarile si cu intarziere, dar sa stii ca m-am gandit la voi
pupici!
irilac31 spune:
Neata la amiaza fete dragi,
Ella, imi pare nespus de rau, eu chiar nu ma asteptam la un astfel de rezultat , iti doresc multa putere sa treci peste momentele astea, sa te intareasca DD si in curand sa o iei de la capat, sa nu renunti pentru ca intr-un final toate vom reusi...trebuie sa fi optimista si sa crezi cu ardoare ca o data si-o data se va intampla si la tine. Te imbratisez cu drag
Ivisor, felicitari pt embrionasii grasani, sa simta dragoastea cu care ii inconjurati si sa ramana la voi inca 8 luni jumate
Tusferi, Rodica, Miracol, sa va ajute si pe voi DD, sa veniti cu vesti bune, sunteti in gandurile mele si automat a putzulicii din burtica mea care si el va tine pumnii
Coco, tu ce mai faci, nu ne mai zici nimic de tine?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
18+
ivisor spune:
tusferi, rodica, miracol
drum bun sa aveti, cu impliniri si reusite maxime
cocolino, smaick, irilac, alina si toate burticile multi pupici de la noi
dorinta
lara
sandy
noi2 raisa si restul fetelor care se pregatesc de plecare mai incolo va sfatuiesc sa ganditi un pic tratamentele pe care le primiti, mai ales datele nu atat medicatia, sa fie cat de cat logice pt ca din pacate se mai greseste iar daca aveti cea mai mica nelamurire scrieti-le si intrebati, mie mi-a raspuns relativ repede la toate intrebarile chiar in 2-3 ore
in Brno ploua torential si e racoare
va pup pe toate
ivi
irilac31 spune:
Aristica......pai ce bine o mai duc unii....dintr-un concediu in altul . las ca e f bine asa, ca te detasezi de toate, in toamna vei fi super relaxata si plina de energii pozitive pt blonzii tai .
Fetele, eu sunt acasa acum, iar in CM poate intru direct in risc si gata. Am ramas cu un gust amar de cum au reactionat cei de la munca...dar asta e, sunt eu prea fraiera ca pun suflet in tot ceea ce fac si vreau sa iasa perfect chiar daca uneori renunt la mine. Cel mai important acum e ca bebele sa fie bine, sa creasca mare si sa stea cat mai mult in burtica. Scuzati off topicul, dar chiar n-am cu cine vorbi.
O zi buna sa aveti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
18+
aristica spune:
IRI pai vara viitoare povestesti tu despre concediul in 3
Lasa-i pe cei de la munca, ca nu ei iti vor creste, educa si iubi copilul, ci tu si sotul tau, asa ca voi sunteti importanti
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
amaliaro spune:
Buna fetele cucuietele
Ivisor
Iri bine ai revenit acasa iubita de ce nu le a placut celor de la servici ca esti graviduta?
amalia tsakoniati(matusa)
irilac31 spune:
Smaick, tu ce mai faci, cum te simti ?
Amalia, te pup si pe tine....sa stii ca si eu ti-am admirat , n-am putut sa nu remarc . Acu ma gandesc la vecinul ala al tau de pe balcon care te-a filmat....mamaaaa ce priveliste cred ca a avut .
Alina-alba, tu ce ne mai spui, toate bune si la tine?
Looana si Apalina, nu au mai trecut de multicel pe la noi, sper ca sunteti ok si voi si bebelasii
Bichi, Lara, Brigit, va pup si pe voi
18+
irilac31 spune:
Aaaaa, mi-am amintit ca ati vb ceva de ananas...eu am mancat de la punctie pana dupa ET , cat de mult am putut, cam jumatate de ananas pe zi.....pe mine m-a ajuta f mult la tranzit, iar acea perioada stiti ca e cam delicata, nu trebuie sa te fortezi. Citisem undeva pe un forum strain ca cica ajuta la implantare . Tot acolo citisem ca sunt bune si nucile/ alunele braziliene ca cica ar fi f bogate in zinc. Am mancat si din alea vreo 2 pungi de cand am inceput tratamentul pana dupa ET. Acum nu stiu daca chiar asa de mult m-au ajutat, cert e ca rau nu mi-au facut.
19+