FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Miracol multa bafta si emotiile cat mai usor de suportat.
Bichi, Lara, Fumi, Amaliaro va multumim pentru urari si incurajari si pentru ca sunteti alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor....
in primul rand multumesc pt sustinere!Doamne ajuta sa fie bine!
dupa cum va zis amaliaro, saptamna viitoare vin acasa cu micutii la purtator!sunt f fericita si increzatoare, sper sa nu mi se spulbere acest vis....si cred ca totul va fi bine!
amaliaro, de miiii de ori!!!
rodica.marin succes si tie si numai bine!
fumi, multumesc iubita esti o scumpa!
tusferi, doamne ajuta si tie!
alina_alba
va pupicesc

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Miracol, multumesc mult de tot! Multa bafta, sa fie lipiciosi si sa ti se implineasca visul! Iti tin pumnii!
Multumesc tuturor fetelor pentru urari! Eu visez sa ne intalnim toata gasca, cu bebicii nostri sanatosi si frumosi!
Sa dea DD la toata lumea reusite depline. Mami Laura, inca o data multumiri pentru ca ai deschis acest drum! Sunt sigura ca vom reusi si noi, cu incredere, rabdare si perseverenta.

Rodica, noi ne-am cazat aici:
http://apartman-nikol.hotel.cz/accommodation/

Criteriile noastre de selectie au fost: bucatarie, parcare, free WiFi. Voi unde v-ati cazat?

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

ella si eu sunt alaturi de tine cu o imbratisare
nu iti pierde speranta, mergi mai departe

Mergi la inceput

tusferi, rodica, miracol mult succes si mult ajutor divin

va asteptam cu vesti bune, cu vise implinite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

Dobry vecer! fete dragi
va salut si va sarut pe toate din Brno, in formula 2 blastocisti de cal f buna in una bucata viitoare mamica.
Sa va povestesc pe larg am ajuns luni seara ne-am cazat la hotel Garni de fapt un hotel stil camin intr-un mare campus universitar la 10minute de clinica.(bucatarioara baie cu dus si camera cu 2 paturi, mic dejun tip bufet, muuuuulta liniste, parcare langa hotel fara plata si multa verdeata in jur).
In 18.07 la ora 10 la clinica, masurat endometrul, coordonatoarea ma anunta ca urmeaza sa plece in concediu de a 2 zi, vine un medic care nu semana cu dr.stephan si imi spune ca imi va masura el endo. si ca si luni transferul il vom face impreuna tot din cauza de concediu acesta e dr. Marek Kudelka. dar ca a studiat cazul meu; totul f frumos la clinica, endo 11,4 doctorul f optimist a incercat tot timpul sa ma incurajeze. Donatoarea are 24 ani gr sg al sotului meu, pt prima data doneaza are un copil sanatos si se potriveste cu caracteristicile mele fizice. Se pare ca are10 foliculi, au recoltat 7 ovocite s-au format prin ICSI 6 embrioni, a doua zi 2x4cel 2x3 si 2x2; a treia zi 2x8,1x7,1x6, 1x5, 1x4 (in ziua asta era sambata iar la tel mi-a raspuns chiar medicul Marek K un mare optimist restul pareau toti in concediu pe la clinica -asta pt fetele care se ingrijoreaza de raspunsurile greoaie)in ziua a cincea ziua cea mare pt noi 3 blasto si 3 compact morula, la 10 dimineata prezenti la clinica, stat de vorba scurt cu medicul despre embrioni, incearca sa ma convinga sa punem 2 (nici nu vroiam mai mult)la 10.30 intr-o sala frumoasa cu poze 3d eco de bebelusi pe pereti, cu muzica relaxanta embriotransfer in 3 minute, am mai stat acolo pe masa transformata in pat pana la 11 apoi imbracat, plecat la contabilitate si apoi in camera sotul si eu cu cei doi blastocisti grasunei in burtica, potrivit lui nenea doctorul daca nu azi atunci sigur maine se vor implanta pt urmatoarele 37 de saptamani la mami lor care deja ii iubeste.
In zilele trecute in care asteptam vesti de la embriologie, am vizitat orasul, multe biserici am mers 2 zile la Praga frumos, mai stam 2 zile si ii trecem clandestin pe micuti acasa.
V-am citit va multumesc tuturor pentru gandurile bune, conteaza mult,
fetelor care urmeaza sa plecati sa nu va stresati prea mult, vad ca se poarta interschimbarea medicilor, cred ca e un obicei al casei, cred ca toti sunt f draguti, va tin pumnii stransi la toate si va doresc ceea ce imi doresc si mie
multi pupici la toata lumea si fug in pat
Ivi & comp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Ivisor, ce bine ca totul a curs ca pe roate! Sa dea Domnul sa fie cu implantare si cu domiciliu in burtica, pana la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ivi & Co, noroc si de-acum, sa nu va mai despartiti ever

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

ivisor sa fie lipiciosi de mamica lor si Doamene ajuta !si si sa ne aduci un beta mare ca avem nvoie ca prea este o admosfera pe aici de ne am invatat cu reusite multe pe banda rulanta
Roadetot pe unde umbli fata draga cei cu tine dane un semn ceva
Sper inca in concediu ?

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Ivisor sa fie cu lipici, sa cresca mari si sanatosi

si eu am avut parte de 3 medici la un singur FIV: dr M. Stelcl la recomandare tratament, dr S. Machac la eco si punctie, dr M. Kozumplik la ET. Pina la urma e lucru in echipa.
La mine a fost cu noroc, va doresc la fel si voua.

Mergi la inceput