FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hello,
tusferi si rodica, bafta multa, sa decurga totul asa cum va doriti si eu numar minutele pana va intoarceti cu vestile bune
tusferi, e super bine ca te-ai linistit, imediat vei incepe cel mai prolific concediu ever, ai sa vezi..
va pup fetelor

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fete cucuiete!
Tocmai ma sunat medicul de la cclinica pe 28 puncita si pe 2 ET are si productie buna Miracol este in culmea fericiri nu ii venea sa creada draga dea deci fete dragi sa o sustinem pe Miracol a intrat pe ultima suta de metri a venit si rindul ei sa o sustinem ca si ea nea sustinut mereu
Miracol sa fie puiuti tai lipiciosi si sa iti umple viata de fericire visul tau devine realitate

Bichi KRATA ME =tine ma
ii spune ea sa o tina in brate o viata si dansul asta sa nu se termine niciodata sa fie ca un vis adinc frumos

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Hai, Miracol, noi suntem aici, toate pregatite sa iti facem galerie. Tu baga mare cu vitaminele, sa ai endo primitor
Ia te uite, cum trece vremea, azi maine o auzim si pe Amalia ca are ET-ul, pe urma beta mare, pe urma gemenasi...Ce ne facem, ca ramanem fara aspirante, trebuie sa schimbam numele topicului... HIhihi

Mergi la inceput

Alina pai da vom deschide topicul MAMICILE NOROCOASEsa ne ajute DD sa ne tinem copilasi in brate si asta sa fie paguba sa nu mai fie aspirante dar stai fara grija ca vine ele altele la rind bine ar fi sa nu mai existe fete cu asemena probeme dar ...din pacate nu este asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Ivisor, pe unde esti draguta? Nu ne mai dai nici un semn? Hai cu vestile bune...Avem nevoie...Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

iri am fost pe la mare. Sper sa te lase durerie astea si samburache sa fie activ
ella frumoasa mea doamna
matusico sa fiti fericiti

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

aristica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

ella , imi pare rau!
Miracol, multa bafta, sa fie lipiciosi !!!!!
si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

tusferi si rodica, va tinem pumnii stransi si voua!!!
sa veniti cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

tusferi si rodica sa veniti cu vesti lipicioase

Mergi la inceput