FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Ela, imi pare tare rau. Sper totusi ca nu depui armele asa de usor. Eu stiu ce spun, stiu exact ce inseamna sa nu iti iasa planurile (si stiu asta the hard way, nu de la un beta negativ). Dar, singurul lucru care m-a tinut pe linia de plutire, sa nu o iau razna, a fost existenta unor alte variante, a unor posibilitati sa mai incerc. Stiu ca e greu, e nasol, dar se poate. Si mai stiu ca par acum atotstiutoare, mai ales ca inca nu sunt chiar cu toti sacii in caruta, dar viata asta de rahat mi-a dat oarecum experienta necesara sa dau anumite sfaturi. Si crede-ma, tare ma puteam lipsi de lucrul asta. Sper ca esti bine, dezamagirea e mare, normal, dar e tare frumoasa si victoria. Ramane sa vrei sa ajungi si acolo. Te imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Lara, esti o draguta! Urmaresc mesajele tale cu mare interes, de fiecare data. Esti foarte documentata.
Eu m-am calmat acum, mai ales datorita voua, ca mi-ati explicat care e treaba cu Diphereline-ul. Ai dreptate Lara, unele fete au corespondat prin email si cu dr. Eu nu am avut o adresa de e-mail si nici nu am corespondat prea mult cu Reprofitul, ca nu am avut prea multe intrebari. Poate si pt ca stiam de aici si de pe site-ul lor tot ce trebuia sa stiu. Doar sapt trecuta am avut dubiile cu CM si cu faptul ca mi-am dat seama ca si cu prima parte a tratamentului au incurcat lunile. Nu imi dadeam seama insa de consecinte, daca sunt grave si arunc pe geam 4500 euro+cheltuielile de deplasare sau merge si asa.
Multumesc pt ca mi-ati redat linistea

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Tusferi, din propria experienta, iti spun ca am observat ca la cehii nostri nu functioneaza cu "merge si asa". In ziiua cu ET-ul, cand am intrat in biroul lui Stefanutz, pentru binecunoscuta discutie de dinainte, el a incercat sa ne faca sa ne razgandim, sa nu facem ET, sa mergem acasa sa facem copilul nostru (dpv genetic, I mean). Chestia asta pe mine m-a impresionat pozitiv, l-am vazut ca nu e cu limba scoasa dupa bani. Si asa cred ca sunt cei mai multi. Conteaza mult sa fii Om inainte de toate si sa stii sa empatizezi cu cei din jurul tau... De la mine e clar ca o sa aiziti numai de bine de Reprofit
Sper sa fie toate bune si in cazul tau, sa mearga toate ca pe roate, cum a fost la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Alina, stii cum e. Dupa ce traiesti 40 ani printre smecheri care urmaresc doar profitul, nu poti sa nu te gandesti la asta atunci cand ti se pare ca nu te baga nimeni in seama de la clinica. Sa dea DD sa fie bine totul. Ce pot sa spun este ca numar minutele pana la plecare, pana la punctia donatoarei, pana la transfer, pana la beta si pe urma, daca da DD o sa tot numar si in continuare...
Somn usor la toate fetele si la puiutii din burtici

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Tusferi ti-am trimis mesaj pe privat.
Neexistand alternativa, ramane sa incerci sa te linistesti
Unde te cazezi in Brno?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Am punctia pe 2 august si embriotransferul pe 5 sau 7 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Noapte buna fete dragi si pline se sperante
http://www.youtube.com/watch?v=GQqZzi8EKCE
asta este cintecul nostru de nunta

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

ela te pup ela,stiu cit e de greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed15 spune:

Fetelor va multumesc pentru indrumari, i-am dat colegului meu toate informatiile, a zis ca va intreba.
Cat despre noi suntem bine, azi am facut eco pentru bila si tiroida si dr s-a asigurat ca bebe-ul e bine. Aveam dosar la ei si acuma ne-a dat o veste buna. Sotul nu si-a luat ochii de la monitor a vazut ca se juca si se intorcea.

Va multumesc si va doresc multa bafta in demersurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Ella imi pare nespus de rau, te imbratisez cu drag, singurul sfat pe care ti-l pot da este sa nu renunti la visul tau.
Dupa multe suferinte iese o raza de soare pentru fiecare!
Tusferi si Rodica va urez multa bafta!
Amalia melodia e superba, spune-mi te rog ce inseamna "Krata me"
toate fetele si va urez o zi buna!

Mergi la inceput