FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Ella...cuvintele sunt de prisos, imi pare tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ella
noi2, multumesc mult de info! schema ta, mi se pare simpla, logica si usor de urmarit..diphereline-ul din ziua 2 iti va inhiba ovarele, dupa care vei incepe sincronizarea cu donatoarea (din 18 aug) si vei merge exact ca si ea, pana la punctie, fara sa mai ai cm intre timp (iti doresc sa nu mai ai nici 9 luni de-atunci incolo)..mi se pare chiar ok, eu zic sa stai linistita, sa-ti pastrezi un tonus bun si sa mergi cu incredere..va fi bine, ai sa vezi (gandeste-te ca, la inceput de an, cand s-a animat acest topic, toti medicii erau niste necunoscuti pe aici, reusitele au fost insa frumoase si numeroase) bafta multa si te astept cu vesti excelente
amaradia, huh, am uitat ce tot vreau sa-ti spun de cand ti-ai schimbat poza..nu doar buchetul, ci si mireasa sunt minunate..fara gluma, m-am uitat indelung la bucatica de poza si sunt sigura ca ai fost foarte frumoasa (buchet, rochie, silueta..)..e poza ta, care imi place cel mai mult

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

ella imi pare tare rau...nu am cuvinte

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Lara sa dai mielul de pasti
Si ia spune tu la matusica cum sta treaba cu sucul de rodi si cu ananasul inainte de ET sau dupa

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

ella, suntem alaturi de tine, scumpa noastra! o sa iasa soarele si pe strada noastra, trebuie sa avem incredere!
Lara, m-am uitat si eu pe protocolul lui Bichi, dar nu prea seamana cu ce am eu.
Da, eu iau acum estrogeni, mai precis Progynova. Nu am o adresa de e-mail a doctorului, dar coordonatoarea se consulta cu doctorul si imi raspunde la intrebari. Nici nu stiu exact care este doctorul, pe schema de transfer nu scrie, pe reteta scrie dr.Koudelka, iar pe Confirmarea tratamentului scrie Machac...
Din ce am mai citit pe la fetele care au facut la Reprofit, au avut "alocat" un doctor, dar la clinica s-a ocupat alt doctor sau chiar alti doctori.
Schema mea e asemanatoare cu a lui noi2, doar ca eu am avut:
9.06 Diphereline
16.07 am inceput estrogenii, aceeasi schema 1-0-0, pe urma 1-0-1 si apoi 1-1-1.

Amalia, si eu cred ca le mai incurca Dar sa dea DD sa fie totul bine.

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Tusferi sunt sigura ca totul va fi bine trebuie doar sa ai incredere si sa fi pozitiva si sti vorba aia daca vrea DD se intimpla MINUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criena spune:

Ella , imi pare tare,tare rau sa aud asta de la tine. Acum , parca nici eu nu mai am curaj pt incercarea mea din august... Of Doamne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ella

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

amalia, amalia, amalia
oooff, era un stress la job de dimi, apoi, la pranz si-a serbat ziua o colega, deci un vesnic du-te vino..am scris pe nerasuflate (am mancat litere, cuvinte, etc) am dat send si..bam, te-am botezat...oricum, imi place de mor poza ta..e foarte classy si recunosc, ma uit cu maxima admiratie la linia bustului..deh, invidia
tusferi, draga mea, da, ai dreptate, cred ca initial au incurcat lunile..daca faceai diphe in 9.07 (nu in 9.06) era ca si a lui noi2 schema..acum abia am inteles-o..prima parte e decalata cu o luna (in urma)..dar, au dreptate..in teorie diphe te-a inhibat si estrogenii sustin endo, deci, n-ai cum sa ai cm intre timp, decat daca s-ar da cu totul peste cap organismul tau (dar, sansele sunt minime..) in consecinta, e ok si asa..iti inteleg nervisorii, sunt pe buna dreptate, dar, daca impactul nu e unul major, ca sa impiedice procedura, eu zic ca nu trebuie sa te mai consumi..nu-ti faci bine si chiar ar fi pacat
de dr. te intrebasem deoarece citisem pe aici, la fete (parca alina) ca din momentul schemei, au intrat in legatura directa cu medicul si comunicarea a fost una simpla si eficienta, acesta raspunzand rapid la toate intrebarile/nelamuririle legate de analize/procedura/donatoare..am retinut amanuntul, pt ca mi se parea o chestie faina tare hai ca, in 3 sapta parca vad ca navalim cu felicitari pe capul tau si uitati sunt nervisorii

amalia eu nu prea sunt cu leacurile astea, raman fidela stiintei de ananas, as putea sa-ti spun ca, e un antiinflamator, presupus a ajuta la implantare, se mananca zilnic, mai ales miezul (acela tare, ca si lemnul..), de la punctie pana dupa ET..in sarcina, stiu ca trebuie consumat in cantitate moderata, pt ca da contractii uterine..rodia, e un puternic antioxidant si rolul (la implantare) e app acelasi ca si al ananasului..totusi, niciunul din aceste 2 fructe, nu va face diferenta in cadrul procedurii fiv..parerea mea

to be continued..

Mergi la inceput

Laratrebuie sa recunosc ca divinitatea a fost darnica cumine in privinta bustului si in cea ce priveste siluieta nu am avut nevoie de dieta dar acum decind cu hormoni am o burta de zici ca sunt graviduta in 5 luni toata lumea ne a disperat cu acceas intrebare o sa aveti un bebesi ii dai seama cum ne cade mie si lui iuby

Mergi la inceput