FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Tusferi iubita sa speram ca totul va fi bine si DD da o mina de ajutor la cite paciente merg la ei cred ca le mai incurca si ei gind bun la DD si totul va fi bine
Duminica o astept pe Miracol la aeroport ea a fost o norocoasa sa derulat totul super repede aveau donatoarea care semana cu ea acceas ani ca si ea asta este bine la noi la clinica ca nu au liste de asteptare au donatoare cu care clinica lucreaza si asta este bine asa nu a mai fost nevoie ca Miracol sa vina de 2-3 ori glumea doctorul cue a ca ii pune 3 si ea se uita asa perplecxa la el si imi zice tu asta e bolind nu 3 si am negociat sa puna 2 ca la cit este ea de tinara sigur se prind toti 3 daca ii pune

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hello fete
amalia, felicitari pt cununie si o viata plina de bucurii iti doresc!
tusferi, as vrea sa te pot ajuta, dar nu cunosc protocolul de la donate (cel de pe prima pagina (n.r. Bichi), incepe din prima zi de cm al ei, are orgalutran/pregnyl, e ca un short protocol antagonist de la fiv; inteleg ca nu este regula..citind pe sarite, am sesizat ca unele fete au AC, altele nu, unele au diphereline, altele nu si tratamentul incepe mai repede sau mai tarziu, functie probabil si de sincronizarea cu donatoarea..deci, e greu de urmarit si explicat, asa, din afara..
totusi, diphereline, e un agonist care pune ovarele in repaos (dupa prima injectie, poate sa mai vina cm sau nu, functie de organism)..e aceiasi substanta care se administreaza pt inducerea menopauzei artificiale in caz de endometrioza..in principiu, nu ar mai trebui sa ai cm, cu atat mai nult cu cat, endo este susutinut de estrogeni (iei progynova, nu?)..ce ma mira, e ca, vb (inca) cu coordonatoarea (care nu e medic)..nu ai intrat in contact cu medicul tau? (ce medic ai repartizat?) stiu ca e greu (rezervari, concediu, pregatire psihica), dar, hai, pana la proba contrara, incearca sa-ti pastrezi increderea..altfel, banutii inapoi, categoric
noi 2, poti sa-mi spui mai multe, te rog, despre tratamentul primit? (schema ta?) ET ai in 5 septembrie, da? incepi cu diphereline in 4 august deci; inainte ai mai luat ceva? cu ce/cum continui? sar'na de info!

to be continued..

Mergi la inceput

Lara multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna Lara,
sigur.
Schema este urmatoarea:
-Diphereline pe 4 august (in Z2 a CM)
- Din 18 august, incep estrogenii, conform schemei (primele 4 zile o tableta dimineata, urmatoarele 3 zile - 2 tablete, una dimineata si una seara si incepand cu 25 august, adica in a 8-a zi de estrogeni, voi incepe cu 1-1-1 pana la sf). Pe 5 septembrie este punctia si pe 8 sau 10 septembrie ET.
- Incepand cu ziua punctiei donatoarei, incep Utrogestan 4-0-4.
Pe planul de tratament la mine figureaza numele Dr. Kozumplik, deci banuiesc ca la dansul am fost repartizata. Si cum n-am auzit si citit de dumnealui, incep sa ma stresez... dar na, fara stres nu cred ca se poate trece prin asta
Daca mai ai si alte intrebari, cu drag iti raspund daca stiu.

Uitasem, nu am mai luat nimic nimic inainte.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor,
amaliaro, iubita azi mi-am luat biletul spre Atena in 29 iulie, abia astept sa ne intalnim,....i miss u!! si luni pe 30, sunt pregatita pt urmatoarea intalnire cu cei de la clinica!...sper ca totul sa fie bine si la sf sapt viitoare adica 4 sau 5 sa imi i-au zborul spre casa cu micutii mei!
fetelor, v-a povestit matusica ce am patit cu medicu, era convins ca punem 3...Doamne m-am uitat la sot, el la mine saracu, si am sarit repede de pe scaun catre dr sa ii zic ca nu, ca sunt prea mult...si el f calm zice..."we will see"....al meu saracu era nedumeit..."cum sa mergi acasa cu trei!!
noi2...de mult nu ne-ai mai scris...mai api putin si intri in lionie dreapta Doamne ajuta!
elaela, frumos gest ai facut , sunt sigura ca fapta ta va fi rasplatita mai tarziu...si eu stiam ca se poate face fiv cu donate in ro, dar daca mergi tu cu donatoarea de manuta la clinica, ei bine la mine doar pe sora mea o aveam care e mai mare ca mine cu 5 ani, insa nu am vrut, am zis ca o donatoare straina cu aceleasi caracteristi ca si mine e mai bine!oricum bebelul va fi al meu, eu ma lupt sa il aduc pe lume, insa e mai bine asa sa nu fie nimeni din familie implicat...asa ca am ajuns la Grecia, si nu imi pare rau!Clinica e f buna, conditii f bune, panouri cu poze pline cu bebei (gemeni si tripleti mai ales)...si am avut un sentiment de linistire si incredere cand am vb cu dr!...asa ca cu Dumenzeu inainte!
tusferi, nu stiu ce sa zic?!...sunt naucita de atatea chestii ce le scrieti voi aici,...eu cand ma gandesc ca am o schema de tratament f simpla...pana in ziua 14 cand ma duc la medic la eco si sa imi refac analiza E2...la mine e totul f simplu....acum cum zic si fetee....organismele nu sunt la fel si in principiu nici tratamentele...asa ca tot ce trebuie sa faci e sa ai incredere in ei, ei au dreptul sa te sfatuiasca ce sa faci cel mai bine!nu te mai stresa si parerea mea e sa asculti de ei...succes!
irilac31, succes azi!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

amalia superb buchetul ! sa aveti parte de zile senine, sa imbatraniti pe aceesi perna (asa ne-a urat noua preotul la nunta), iar casa sa va fie plina de chicoteli de copilasi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Fetelor din pacate la mine beta e inferior la 5.0
Va multumesc pt tot
Va pup si va doresc toate cele bune.

Pa

Mergi la inceput

QiaoBing multumesc am avut un fotograf de exceptie Miracol si make up artist la fel a facut poze si pe romaneste si pe greceste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

ella imi pare rau pentru rezultatul tau

Mergi la inceput

Ella

Mergi la inceput