FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

ivisor-vezi ca primesti pe mailul tau personal un mesaj de la forumul desprecopii.com ca ai primit mesaj nou,dai click pe el si iti citesti mesajul.

vezi ca ti-am trimis un PM nou !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Ivisor..nu-ti trebuie reteta si in ungaria pt estrimax? Eu cand am cumparat de acolo mi-a cerut reteta si aveam una scanata si printata de la clinica si mi-au acceptat-o asa. Intr-adevar, in Ungaria e la jumatate de pret estrimaxul fata de cehia...nu mai tin minte exact pretul dar cand am luat stiu ca facusem comparatia si ajunsese exact la jumate.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+

Mergi la inceput

Alina eu am morfo pe 9 august....imediat dupa tine. Nici mie nu-mi vine sa cred cat de repede trece, dar parca pana in decembrie mai e asa de mult....Eu sunt super mega extra incantat de dr mea de aici, chiar imi faceam griji cine sa ma urmareasca ca numai " somitati" erau. Am incredere in ea, ca vad ca se pricepe si la trombofilie, stie ce si cand sa urmareasca. In schimb asistentele au un nas ca nu-l mai ajungi si nu le vezi ever zambind...zici ca-s superioare dr.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

fetelor, daca aveti rabdare, maine fac captol nou. Acum, va zic sincer, nu am nici un chef, sunt prea molesita de la caldura asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Tusferi noi ne-am cazat la Pensiunea Janka si platim pentru perioada 1-7 august 235 euro.
Este cam departe de clinica, dar asta este, sper sa ne descurcam. Noi avem emotii pentru limba, pt. ca amandoi suntem varza cu engleza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodica.marin

Tusferi noi ne-am cazat la Pensiunea Janka si platim pentru perioada 1-7 august 235 euro.
Este cam departe de clinica, dar asta este, sper sa ne descurcam. Noi avem emotii pentru limba, pt. ca amandoi suntem varza cu engleza.

Stai linistita cu limba, ca dr vorbesc f rar si pe intelesul tuturor, daca e ceva ce nu se intelege se deseneaza si tot va intelegeti voi. Iar cehii sunt si ei in plop cu limba....asa ca tot prin semne o sa va intelegeti .

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Paunas, eu iau cicloprogynova, pastilele albe pana imi iau din Brno. Nici nu costa prea mult. Ultima data am dat 8 lei pe o cutie, nu stiu cum, ca parca erau vreo 20...
Rodica, si noi cred ca suntem departe de clinica, dar nu ne-am cautat aproape, am vrut doar sa aiba cele 3 puncte de interes pt noi: parcare free, wi fi free si bucatarie.
Daca te putem ajuta oe acolo cu tradusul, cu cea mai mare placere. O sa iti trimit nr meu de mobil, pe pm.
Pup toate fetele!
Si multumiri inca o data celor care mi-au transmis gandurile lor bune

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivdonate spune:

cap. nou aici

Mergi la inceput