FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25
Raspunsuri - Pagina 20
paunas spune:
ivisor-vezi ca primesti pe mailul tau personal un mesaj de la forumul desprecopii.com ca ai primit mesaj nou,dai click pe el si iti citesti mesajul.
vezi ca ti-am trimis un PM nou !
irilac31 spune:
Ivisor..nu-ti trebuie reteta si in ungaria pt estrimax? Eu cand am cumparat de acolo mi-a cerut reteta si aveam una scanata si printata de la clinica si mi-au acceptat-o asa. Intr-adevar, in Ungaria e la jumatate de pret estrimaxul fata de cehia...nu mai tin minte exact pretul dar cand am luat stiu ca facusem comparatia si ajunsese exact la jumate.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+
irilac31 spune:
Alina eu am morfo pe 9 august....imediat dupa tine. Nici mie nu-mi vine sa cred cat de repede trece, dar parca pana in decembrie mai e asa de mult....Eu sunt super mega extra incantat de dr mea de aici, chiar imi faceam griji cine sa ma urmareasca ca numai " somitati" erau. Am incredere in ea, ca vad ca se pricepe si la trombofilie, stie ce si cand sa urmareasca. In schimb asistentele au un nas ca nu-l mai ajungi si nu le vezi ever zambind...zici ca-s superioare dr.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+
alina_alba spune:
fetelor, daca aveti rabdare, maine fac captol nou. Acum, va zic sincer, nu am nici un chef, sunt prea molesita de la caldura asta...
rodica.marin spune:
Tusferi noi ne-am cazat la Pensiunea Janka si platim pentru perioada 1-7 august 235 euro.
Este cam departe de clinica, dar asta este, sper sa ne descurcam. Noi avem emotii pentru limba, pt. ca amandoi suntem varza cu engleza.
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodica.marin Tusferi noi ne-am cazat la Pensiunea Janka si platim pentru perioada 1-7 august 235 euro. Este cam departe de clinica, dar asta este, sper sa ne descurcam. Noi avem emotii pentru limba, pt. ca amandoi suntem varza cu engleza. |
Stai linistita cu limba, ca dr vorbesc f rar si pe intelesul tuturor, daca e ceva ce nu se intelege se deseneaza si tot va intelegeti voi. Iar cehii sunt si ei in plop cu limba....asa ca tot prin semne o sa va intelegeti .
19+
tusferi spune:
Paunas, eu iau cicloprogynova, pastilele albe pana imi iau din Brno. Nici nu costa prea mult. Ultima data am dat 8 lei pe o cutie, nu stiu cum, ca parca erau vreo 20...
Rodica, si noi cred ca suntem departe de clinica, dar nu ne-am cautat aproape, am vrut doar sa aiba cele 3 puncte de interes pt noi: parcare free, wi fi free si bucatarie.
Daca te putem ajuta oe acolo cu tradusul, cu cea mai mare placere. O sa iti trimit nr meu de mobil, pe pm.
Pup toate fetele!
Si multumiri inca o data celor care mi-au transmis gandurile lor bune
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11