Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
sophia_m spune:
LA MULTI ANI ILEANA!!!!!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familia ta!
mamicuta de ursulet mic si grasunel - Davidutz -
gianina1983 spune:
La multe lunite sanatoase!!!sa fiti sanatosi bulgarasi sa cresteti mari si voiosi
DAVID ALEXANDRU,CRISTIAN,SEBASTIAN IOAN,LEONARD SI ANDREI
ANASTASIA PARASCHEVA
LA MULTI ANI!!!ILEANA,SA FII SANATOASA SI IUBITA
Fetele sa va fie de bine intalnealadesi va invidiez.
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Ileana!
La multe lunite sarbatoritilor de azi: Sebastian Ioan si Andrei!
Lalitzuza, multumesc pentru explicatii. Din ce spui tu, nu-mi dau seama daca fii-mea are sau nu lipsa de calciu, caputul nu-i transpira mereu, doar uneori, iar cutele de la picioruse nu i s-au sters, sunt la locul lor. Oricum as dori sa stiu un remediu potrivit pentru varsta lor. Ai idee?
Anca, daca intrebi pediatrul referitor la calcemie, te rog sa-mi spui si mie ce ti-a recomandat. Eu daca merg aici la pediatru si ii spun ca banuiesc o calcemie la fii-mea, cred ca se uita la mine ca la nebuni.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
ALTESA spune:
Fetele mele ,v-am urmarit cu mare interes mesajele voastre eferitoare la mare cu bbei ,va multumesc m-am mai linistit.
Ma intreba cineva de oul de prepelita: ei bine da exact cum ai spus este recomandat copiilor peste 2 ani in cure de 120,240 de zile ,baut crud,dar eu nu-i fac cura ii dau galbenusul fiert pe acelasi principiu cate un sfert,jumate etc,are 0 coleterol de 10 ori mai mult fier etc. Daca gasesc articolul il pun.
Lalilutza asa mami scrie-ti ca altfel va urechez.
Interesanta chestia cu calciu si bbicul meu are aceste simptome ,cand se trezeste ma uit i la cute.
bulinuta27 spune:
neata fetele
multumimpentru urarile de ieri, a fost super la petrecere, copiiis-au distrat super, o sa pun si poze mai tarziu daca pot caci filipe cu febra...de azi noapte a inceput cu muci nasolsi apoi febra ...offf sunt satula
La Multi Ani fericiti Ileana! te pupam cu drag,
anahadasa spune:
Buna tuturor!
La multi ani Elena si multa sanatate!
Ne-am intors si noi din concediu, ne revenim incet, a fost fain dar destul de obositor..Am fost in Bucovina
ursulet33 spune:
am schimbat pediatra, in sfarsit am ajuns si eu la cineva care a auzit de autodiversificare si incurajeaza
e foarte draguta tipa si mi-a zis numai lucruri de bun simt, sunt foarte incantata de ea
carina spune:
Ursulet: super! Ma bucur ca mai sunt si medici asa. Eu am noroc ca si pediatrul si medicul de familie sunt asa deschisi: autodiversificare sau diversificare, dar dupa 6 luni.
Eu va pupacesc pe toate ca dimineata plecam la mare la Irisuca 15 zile.
ursulet33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina Ursulet: super! Ma bucur ca mai sunt si medici asa. Eu am noroc ca si pediatrul si medicul de familie sunt asa deschisi: autodiversificare sau diversificare, dar dupa 6 luni. Eu va pupacesc pe toate ca dimineata plecam la mare la Irisuca 15 zile. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma http://andaoana.com/ http://www.flickr.com/photos/andaoana/ |
distractie placuta!
lalitzuza spune:
Carina-concediu placut ,si vreme frumoasa unde la mare , poate punem de o intalneala cu Alice,Ghiuli poate si Adc si cine o mai fi prin zona.
Altesa-urechea e pregatitatocmai ii spuneam Ameliei ca am scris de pe tel 3 mesaje si reclamelea astea ... m-au bulversat si gata mesajele s-au duuuus cine stie pe unde ...si eu sunt adepta oualelor de prepelita -neaparat proaspete si doar galbenusul ... f buunesunt cu colesterol zero -dar asta nu se pune in cazul bebeilor ...
Lexi-cu placere,nu este neaparat sa aiba lipsa de Ca,dar cred ca ptr orice mamica este bine de stiut.Acum este f cald si mai toti transpira dar daca este abundenta si constanta(uda patul unde doarme cu capusorul) este un semn.dar de ce banuiesti tu ca ar avea lipsa de Ca?-
Anahadasa-ma bucur ca ti-a priit concediul ,bine ai revenit acasa
Bulinuta-sanatate lui Filip si tie mamico .de ce are muci? batista bebelusului sa traiasca si ptr temp ce ii dai Nurofen
pupici petrecere frumoasa celor care au sarbatoriti,sanatate bebeilor bolnaviori