Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
ursulet33 spune:
Mie mi-a facut mare placere sa va cunosc, ma bucur ca in sfarsit am ajuns si eu la o intalnire :) De acum, doar seara daca mai organizati, sau in weekend.
Aerilian nu-ti face griji cu flacaul, o sa se prinda el la un moment dat ca fetele sunt mai interesante decat mancarea si atunci sa te tii
alina_anto spune:
Adriana, tu ai dat cerere de adaugare in grup, pe facebook?
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
cicineata spune:
Bulinuta, sa va traiasca Rares si sa va aduca numai bucurii!
Altesa, eu stiam ca ouale de prepelita sunt permise numai dupa 2 ani, si cateva cure pe an, nu permanent.
sara_ spune:
Alina,da eu sunt
La multi ani Rares!!!
letitia multumesc, acum am vazut ca mi-ai trimis pm dimineata, salvez nr pt urmatoarele intalniri
a fost f placuta intalnirea, am cunoscut 5 mamici frumoase si 5 bulgarasi dragalasi si ff cumintei
o sa descarc si eu cateva poze pe fb cand o sa am un pic de timp
tudor la ilenei, o minune de papacios, este de pe acum un mare cuceritor, ii cadeau pleoapele de somn dar afisa un zambeeet laaarg
georgia eu azi ma plangeam fetelor ca Sara doarme doar cate 30 min de 2 ori pe zi si ea cand colo a dormit la terasa, in galagie peste 1h...
fugim la plimbare
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto Adriana, tu ai dat cerere de adaugare in grup, pe facebook? Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
de mine e vorba? Daca da, atunci nu sunt eu pentru ca nu am cont pe FB (piciti de-ai mei!)
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
sara_ spune:
de mine este vorba, nici eu nu am avut pana acum cont de fb dar acum vrem sa cunoastem mai bine bulgarasii