Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
ursulet33 spune:
Mie mi-a facut mare placere sa va cunosc, ma bucur ca in sfarsit am ajuns si eu la o intalnire :) De acum, doar seara daca mai organizati, sau in weekend.
Aerilian nu-ti face griji cu flacaul, o sa se prinda el la un moment dat ca fetele sunt mai interesante decat mancarea si atunci sa te tii ![]()
alina_anto spune:
Adriana, tu ai dat cerere de adaugare in grup, pe facebook?
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
cicineata spune:
Bulinuta, sa va traiasca Rares si sa va aduca numai bucurii!
Altesa, eu stiam ca ouale de prepelita sunt permise numai dupa 2 ani, si cateva cure pe an, nu permanent.
sara_ spune:
Alina,da eu sunt
La multi ani Rares!!!
letitia multumesc, acum am vazut ca mi-ai trimis pm dimineata, salvez nr pt urmatoarele intalniri
a fost f placuta intalnirea, am cunoscut 5 mamici frumoase si 5 bulgarasi dragalasi si ff cumintei
o sa descarc si eu cateva poze pe fb cand o sa am un pic de timp
tudor la ilenei, o minune de papacios, este de pe acum un mare cuceritor, ii cadeau pleoapele de somn dar afisa un zambeeet laaarg![]()
georgia eu azi ma plangeam fetelor ca Sara doarme doar cate 30 min de 2 ori pe zi si ea cand colo a dormit la terasa, in galagie peste 1h...
fugim la plimbare
adrianaBuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto Adriana, tu ai dat cerere de adaugare in grup, pe facebook? Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
de mine e vorba? Daca da, atunci nu sunt eu pentru ca nu am cont pe FB (piciti de-ai mei!)
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
Natalia Ioana - 06.02.2012
sara_ spune:
de mine este vorba, nici eu nu am avut pana acum cont de fb dar acum vrem sa cunoastem mai bine bulgarasii