Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

La multi ani fericiti Ileana!!!

La multe lunite Sebastian si Andrei!

Ursulet da-ne detalii, ce sfaturi ti-a dat dr? Piureutele intra si ele la capitolul autodiversificare daca sunt mancate de copil cu manuta lui ( cu lingurita bineinteles)?

Alice multumesc pt accept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lali: in Cipru la mare
Sara: da intra, chiar daca la inceput tu ii umpli lingurita.
Apropos de frica de innec: Toma aseara a luat o bucata de pepene galben, a muscat mult din ea: l-am urmarit- a plimbat usor cu limba bucata, a incercat sa o inghita, dar era prea mare si a scos-o din gura. Taica-sau era livid dar a vazut ca se descurca si asa invata cat de mari sa fie bucatile cu care se descurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Carina-asta este ... venim si acolo,daca-i musai cu placere , mare sa fie ...concediu placut si vreme buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitzuza

Anahadasa-ma bucur ca ti-a priit concediul ,bine ai revenit acasa

mamica fericita a lui Andrei

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Anda multumesc pt raspuns
Eu ii incarc linguritele, am pregatite cate 2-3 si i le incarc, iar ea le duce singura la gurita. Daca incerc sa ii dau eu nu deschide gurita, ii place sa detina ea controlul
In privinta bucatilor am observat si eu ca stie f bine sa scoata tot ce e marisor si nu ar putea inghiti. Ii dau cate o bucata de pepene verde ( e preferatul dintre fructe) si Musca bucati din el, apoi le scuipa... La final in jurul ei sunt muuulte bucatele de pepene
Distractie placuta in concediu!!! Sa faceti multe poze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_

Ursulet da-ne detalii, ce sfaturi ti-a dat dr? Piureutele intra si ele la capitolul autodiversificare daca sunt mancate de copil cu manuta lui ( cu lingurita bineinteles)?

mamica fericita de baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara Antonia

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

da - ideea este sa lasi copilului libertatea de a alege ce si cum mananca, sa nu-i bagi tu in gura.
mai intreaba-ma daca mai ai ceva, tocmai am recitit si cartea cu auto-diversificarea deci sunt in tema :)
Iulia a facut azi vaccinul de 6 luni, asa ca o las in pace azi-maine, dar de duminica incepem sa stam la masa si sa rontaim chestii
apropo de asta, uite experienta de acum o saptamana cu rosia
http://www.youtube.com/watch?v=rnmSa2qw1QM&feature=plcp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

carina drum bun si distractie placuta!

lalilutza are temperatura care nu a scazut la paracetamol supozitor si ii curge nasul rau de tot si ochisorii

ana ma bucur ca a fost super in concediu!

la 6 ma duc cu filip la doctor iar rares a ratat din pacate pictura pe ceramica azi

Mergi la inceput

Ursulet- e mortala beblina ta ... apropos La multi anisa traiasca cu numele si petrecere frumoasa ca este si ziua ei .. maaaama ce de treaba aveti azi....
Bulinuta-sosetele cu otet ai incercat ? zic si eu ca sigur sti si tu la cate ai tras pana acum...hai sa ne dai vesti bune diseara dupa ce te intorci de la dr.
Intrrebare ptr fetele care au inceput diversificarea mai devreme .. pireutul de fructe(legume) l-ati dat cu lingurita sau l-ati diluat ca sa treaca prin biberon??noi de 3 zile ne luptam...mai dam afara mai papam .. cu lingurita..
ce fel de apa dati copiilor?

Mergi la inceput

La multe lunite si ptr Sebastian Ioan bulgaras de Anessi si ptr Andrei bulgaras de Tebligia
sa fie sanatosi si norocosi!!!
Mamicilor va dati seama ca au trecut 6 sase luni??? Doaaamne cat de repede si frumos a tracut vremea.
ptr fiecare mamica de bulgaras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Sebastian, Andrei[flo si Ilincai mele ca e ziua de nume
- la multi ani inca o data Ileana!!!

Mergi la inceput