Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
aerlilian spune:
Ca de obicei, intalnirile noastre sunt extrem de frumoase dar tare scurte...Mare placere pe fii-miu sa faca pe Casanova cu Ica si Sara... Le-a facut ochi dulci cand uneia, cand celeilalte. Cu Ica, era deja familiarizat, dar pe frumoasa de Sara nu o stia, iar Sara e si blonda, adica exact pe gustul lui. A tras de el Iulia de Ursulet si nu a avut individul nicio treaba, n-a schitat nimic, in schimb, la borcanelele cu mancare i-a tremurat capul de placere si a avut gura cascata pana la urechi. Ce ma fac fetelor cu asta daca si peste ani va prefera mancarea in locul femeilor?
Ane, ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa!
Amelia, m-a convins si invatat Letitia cum sta treaba cu fructele si de saptamana viitoare sigur incep si cu ele. Deocamdata am hotarat ca maine sa bagam carnita de curcan.
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 mai cred ca v-am cerut si eu prietenia pe facebookk...m-a obligat o pretena sa imi fac cont bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de viforel Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55) Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Esti adaugata. Gata, ne-am "imprietenit"
La multi ani pt puiul tau mare, Rares!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
lalitzuza spune:
Lexi-daca talpitele si palmele sunt transpirate si reci, capusorul transpira si el cand doarme (nu cand suge ca at transpira la efort). Urmareste-i cutele de la picioruse daca sunt sterse(adica au disparut) sigur are lipsa de calciu.si probabil ca de asta doarme si putin si agitat... vara calcemia apreciasa printr-un cumul de analize(fosfataza alcalina etc etc)ptr ca sub actiune UVcalciu din oase este dus la periferie si atunci analiza de calciu este eronata ..
ane-maria spune:
citat din mesajul lui georgia_c pe mine ma lasa nervii..pur si simplu nu inteleg cum poate un copil de 6 luni sa doarma 1h maxim 1h30 pe zi ,tot somnul cumulat..cum doarme 20min si se trezeste ..nici timp sa se odihneasca nu are ,si ma mai mir ca nu ia cum trebuie in greutate ..pei cum sa ia daca toata ziua da din picioare si somnul ala amarat de 20 min este dupa ore bune de nesomn ,cu stat langa ea ,ca nici in brate nu adorme,ce sa doarma singura ,asta e vis ..zau daca am mai vazut asa ceva,ma rog in afara de toma al carinei mai naspa e ca dupa ce se trezeste ,plange ,adica e evident ca ceva nu-i convine..dar ce? Mamica fericita de fetita cu fundita Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |
Si eu sunt obosita de multe ori de la energia care o debordeaza...As vrea sa se odihneasca sa pot face si eu la fel, deci stiu prin ce stari treci.
Nu te panica... au si bebelusii astia toane... si a mea la fel... da din picioare cat e ziua de lunga .... 2h -3 h ore pe zi de somn astea adunate ... cred ca de la caldura , de la prea multa energie,poate si de la starea noastra --pe care le-o transmitem si lor....
Eu daca incerc sa ma culc cu ea doarme 2 ore fara intrerupere ziua, am avut si momente de-astea , cam rare dar au fost ... incearca sa dormi si tu o data cu ea sa vezi dc vrea asa sa doarma mai mult...Daca nu vrea inseamna ca asa e felul ei de a se comporta, si a mea plange cand se trezeste din somn, dar nu tot timpul face asa, dupa ce o iau in brate ii trece.Vrea afectiune , eu asta cred, dc as lasa-o in pat singura ar plange de ar auzi vecinii.Cred ca asa fac toti la varsta care o au acum 5-6 luni.
ane-maria spune:
citat din mesajul lui lalitzuza Alice- mi-ar face placere sa ne vedem cum sa nu,,, cat mai stam prin zonait trimit Pm cu nr de tel sa putem comunica mai usor. Georgiarabdare mamico stiu ca este greu dar tb sa depistezi cauza.. ori caldura-poate o racoresti inaintede culcare .. sau ceva gaze -parturi-cum spuneau fetele, au lipssa de Calciu da tresariri asa cum spui.Sunt mai multe semne care iti arata asta:palmele si talpitele transpirate si reci (chiar daca este f cald nu tb sa fie reci si umede tot timpul)unde tine capsorul uda patul , si stergerea cutelor de la picioruse .cel mai bine sa vb cu pediatrul sa iti spuna ce si cum oricum calcemia facuta vara nu este relevanta.este o poveste aici o spun daca crezi ca te ajuta.pupici si sa dormiti bine!!! Vorbeati de carnita- pediatra mi-a recomandat sa o fierb separat, iau spuma de 2 ori si a treia oara sa o pun in oala cu legume si sa o fierb .ceapa doar o fierb dar nu o pasez -iac nici mie nu imi places sa o mananc fiarta dar gustul in supa e ok. Iaurtul si branzica le fac in casa macar stiu ce pun in ele si cum sunt facute. Altesa vezi ca m-am pus pe scris am vazut postarea ta Lexi-ma bucur ca nasucul e intregprintesa sa treaca repede. Mihaela pe unde mai esti? fetele din Buc . cum a fost la intalnire? bebeii au mai crescut ... abia astept poze. Leti _soacra ta e de poveste- mare ti-e gradina Doamne.. vad ca este competite mare care soacra sa fie vioara 1 Aerlilianimi pare rau ptr zilele naspa mai sunt si de astea ce sa facem ... gata m-am intins cat o placinta ... revin pupici si o zi racoroasa mamica fericita a lui Andrei |
Bine de stiut info tale , a mea are simptomele astea desi si Calciu ii dau in fiecare seara , picaturi.
Lalitzuta pe mine ma intereseaza subiectul... dezvolta-l dc vrei.
ane-maria spune:
citat din mesajul lui aerlilian Ca de obicei, intalnirile noastre sunt extrem de frumoase dar tare scurte...Mare placere pe fii-miu sa faca pe Casanova cu Ica si Sara... Le-a facut ochi dulci cand uneia, cand celeilalte. Cu Ica, era deja familiarizat, dar pe frumoasa de Sara nu o stia, iar Sara e si blonda, adica exact pe gustul lui. A tras de el Iulia de Ursulet si nu a avut individul nicio treaba, n-a schitat nimic, in schimb, la borcanelele cu mancare i-a tremurat capul de placere si a avut gura cascata pana la urechi. Ce ma fac fetelor cu asta daca si peste ani va prefera mancarea in locul femeilor? Ane, ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa! Amelia, m-a convins si invatat Letitia cum sta treaba cu fructele si de saptamana viitoare sigur incep si cu ele. Deocamdata am hotarat ca maine sa bagam carnita de curcan. Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Multumim tare mult!
Gandesti prea departe... iti faci ganduri de-astea de pe acum? Lasa baiatul sa se faca mare .N-ai vazut ce se mangaia cu Bia mea pe maute ? Eu cred ca vafi un mare cuceritor ... si fetele vor roi in jurul lui .
Am zis ca ma odihnesc dar am baut cafeaua aia la terasa si parca am energie prea multa acum..dar si obosita ma simt...Bianca e in patut ,sper sa adoarma ca diseara o iau cu noi in oras si as vrea sa fie odihnita.
mady_19 spune:
la multi ani Rares!!sa fii sanatos, sa cresti frumos!!!
- si Ilinca mea mai are toane...iar eu nu mai am asa multa rabdare..simt ca explodez...toate raman pe capul meu..si mancarea, si curatenia si statul cu ea, papa pt noi, papa pt ea...parca simt nevoia sa stau numai pe afara...innebunesc in casa..cu caldurile astea nici nu as avea unde sa ma duc....aia nu vrea, aia nu vrea..pireul de fructe il mananca in greata..nu stiu ce sa-i mai dau...singurul lucru pe care il mananca f bine este pireul de legume.atat...ah si laptele normal....incepe sa nu mai aiba stare...seara tre sa stau cu ea in brate s-o ia somnu..nici cand era de o luna nu faceam asa...acu vrea leganata....
iaura21 spune:
altesa,noi am stat la mare 6 zile in care fata s-a comportat f. bine si cu somnul si cu mancarea ,chiar mai bine decat acasa ,singura problema a fost ca a contactat viroza asat nenorocita care i-a dat peste cap cu totul mancatul laptelui ,nu mai bea fata mea lapte decat f. putin si mai mult in somn.
programul a fost cam ca al bulinutei ,doar ca eu o tineam la soare ,protejata cu crema, pana pe la ora 8 dimineata, veneam la aerosoli la 7 ,nu am ajuns mai repede ,somnul a fost mai dulce la amandoua,dupa masa stateam la piscina ,nu mai mergeam pe plaja,fata dormea cu tac-su si 4 ore dupa masa iar eu la plaja si inot ...ii dadeam sa pape si pe plaja si la piscina ,borcanase ,ii placeau mult, iar dimineata ii faceam eu fructe cu iaurt sau cereala ...io nu m-am dus la mare sa gatesc dar daca stati mai mult si ai si conditii de gatit, poti sa-ti duci cu tine aparate de gatit...eu consider ca diversificarea se incepe dupa 6 luni nu mai tarziu ,fara probleme ,are si ea rolul ei mai ales la cei alaptati cand e mult mai usoara.
ca vorbeat de somn ,a mea nu da sa se trezeasaca acum ,dupa 3 ore ,dar de vreo ora a facut o criza de plans dupa ce am intors-o pe spate ca era pe burta cu o mana sub ea ,abia a adormit apoi ,leganata in patut ,dar de obicei adoarme singura ,cu suzi ,cand si-l scapa e pe burta sa-l caute si se maraie,i-l dau eu si imediat inchide ochii si adoarme la loc...dar noi nu mancam asta e problema noastra ,noroc ca doarme ....mi-a scazut 200 de gr dupa viroza si de-abia acum incepe sa mannce pireuri mai mult ca lapte juma' din portia de dinainte...no s-a trezit zana ,ma duc sa-i dau pireul repede pana nu se razgandeste