Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
georgia_c spune:
pe mine ma lasa nervii..pur si simplu nu inteleg cum poate un copil de 6 luni sa doarma 1h maxim 1h30 pe zi ,tot somnul cumulat..cum doarme 20min si se trezeste ..nici timp sa se odihneasca nu are ,si ma mai mir ca nu ia cum trebuie in greutate ..pei cum sa ia daca toata ziua da din picioare
si somnul ala amarat de 20 min este dupa ore bune de nesomn ,cu stat langa ea ,ca nici in brate nu adorme,ce sa doarma singura ,asta e vis ..zau daca am mai vazut asa ceva,ma rog in afara de toma al carinei
mai naspa e ca dupa ce se trezeste ,plange ,adica e evident ca ceva nu-i convine..dar ce?
bulinuta27 spune:
georgia poate ii e prea cald? filip e ff rau de caldura, ca sa zic asa, daca ii ecald nu doarme nu papa...doar plange
adc spune:
La multi ani, Rares!
Bulinutza, si eu m-am emotionat in ultima zi de gradi a Andrei, nu am fost buna de nimic cateva ore, in schimb ea nu are niciun fel de emotie ca va merge la scoala, cred ca nu percepe ce schimbare uriasa urmeaza.
Georgia, la mine la ambii copii cand se intampla asa era vorba de un disconfort, cel mai adesea balonare si partzuri. Nu cred ca e ok sa doarma asa de putin, sigur o deranjeaza ceva. Despre adormitul singur e cu totul alta poveste, exceptii sunt cei care adorm fara nimeni langa ei stai linistita!
Dari, n-ai mai zis nimic, cum mananca Vladut? Ai rezistat fara LP, mai ales cu stresul care a fost la voi in deplasare?
Si eu vin sa ne vedem in parc, oricand vreti.
Ileana, cred ca poti renunta linistita la ceapa, oricum ai tinut diversificarea ca la carte. Fructe inca nu i-ai introdus? Stiu ca teoria zice ca mai tarziu, dar pe mine pracica ma omoara, tot la banana am ajuns, se ineaca cristi cu morcovul oricat i l-as face de subtire si de cremos.
Ghiulten
lalitzuza spune:
Alice- mi-ar face placere sa ne vedem cum sa nu,,, cat mai stam prin zonait trimit Pm cu nr de tel sa putem comunica mai usor.
Georgiarabdare mamico stiu ca este greu dar tb sa depistezi cauza.. ori caldura-poate o racoresti inaintede culcare .. sau ceva gaze -parturi-cum spuneau fetele, sau lipsa de Calciu da tresariri asa cum spui.Sunt mai multe semne care iti arata asta:palmele si talpitele transpirate si reci (chiar daca este f cald nu tb sa fie reci si umede tot timpul)unde tine capsorul uda patul , si stergerea cutelor de la picioruse .cel mai bine sa vb cu pediatrul sa iti spuna ce si cum oricum calcemia facuta vara nu este relevanta.este o poveste aici o spun daca crezi ca te ajuta.pupici si sa dormiti bine!!!
Vorbeati de carnita- pediatra mi-a recomandat sa o fierb separat, iau spuma de 2 ori si a treia oara sa o pun in oala cu legume si sa o fierb .ceapa doar o fierb dar nu o pasez -iac nici mie nu imi places sa o mananc fiarta dar gustul in supa e ok.
Iaurtul si branzica le fac in casa macar stiu ce pun in ele si cum sunt facute.
Altesa vezi ca m-am pus pe scris am vazut postarea ta
Lexi-ma bucur ca nasucul e intregprintesa sa treaca repede.
Mihaela pe unde mai esti?
fetele din Buc . cum a fost la intalnire? bebeii au mai crescut ... abia astept poze.
Leti _soacra ta e de poveste- mare ti-e gradina Doamne.. vad ca este competite mare care soacra sa fie vioara 1
Aerlilianimi pare rau ptr zilele naspa mai sunt si de astea ce sa facem ...
gata m-am intins cat o placinta ... revin
pupici si o zi racoroasa
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia_c pe mine ma lasa nervii..pur si simplu nu inteleg cum poate un copil de 6 luni sa doarma 1h maxim 1h30 pe zi ,tot somnul cumulat..cum doarme 20min si se trezeste ..nici timp sa se odihneasca nu are ,si ma mai mir ca nu ia cum trebuie in greutate ..pei cum sa ia daca toata ziua da din picioare si somnul ala amarat de 20 min este dupa ore bune de nesomn ,cu stat langa ea ,ca nici in brate nu adorme,ce sa doarma singura ,asta e vis ..zau daca am mai vazut asa ceva,ma rog in afara de toma al carinei mai naspa e ca dupa ce se trezeste ,plange ,adica e evident ca ceva nu-i convine..dar ce? Mamica fericita de fetita cu fundita Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |
georgia atat doarme si a mea.
pe caldurile alea mari avea doua somnuri per zi de cate 15 min.repriza.
seara, cum dadea de racoare afara, fura somn de la 19.30, la 01.00.
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
eu ii faceam 4 baite pe zi:dimineata la trezire, la amiaza-la culcare, dupa amiaza cam pe la 16.00 si seara la 21.
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
anangel_lexi spune:
Lalitzuza, si fii-mea are talpile umede mereu. Asta inseamna lipsa de calciu?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
ane-maria spune:
Gata , suntem acasa.
Am postat pozele La Bulgarasi pe Facebook.
Iau si eu un respiro ca parca am fost bagat in priza azi si revin mai incolo dc reusesc, diseara pplecam iar la plimbare dar cu treaba ...
Am avut chef de duca saptamana asta :)))
bulinuta27 spune:
mai cred ca v-am cerut si eu prietenia pe facebookk...m-a obligat o pretena sa imi fac cont
anca_cls spune:
Georgia, ai incercat sa o pui langa tine in pat si sa ii dai tzitzi? Eva cand nu vrea sa doarma (si ea doarme relativ putin ziua, dar in greutate ia, acum la 5 luni are 7.5 kg) o iau in patul mare langa mine si ii dau tzitzi si adoarme. Dupa ce adoarme bine o mut in patul ei sau o las acolo, in patul mare cu multe perne in jurul ei.
Si Eva are talpile reci si transpirate ... nu stiam ca poate insemna lipsa de calciu...O sa intreb pediatra.