Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

In primul rand la multi ani sarbatoritelor noastre Andreea si Alina! Sa fiti Sanatoase, sa va bucurati de copiii vostri frumosi!!!

Fetelor, va multu inca o data pentru gandurile bune!!!

Ellyshorule, scumpa, multumim pentru primul capitol din noua casuta! Urechile se infunda acum cand una cand cealalta, dar asta e cea mai mica problema a mea. Te pup si te imbratisez!!!Pupa Boom-ul!

Denisa, draga de tine, cum te-as fi putut lasa sa ma ajuti cand tu deja ai doua sufletele mici care necesita toata atentia ta? Dar o vizita mi-ar fi ridicat moralul cu siguranta!!! Multumesc mult mult de tot! Cu copiii au stat cand ai mei cand ai lui Razvan (mai mult soacramea) dar de maine o iau toti de coada, trebuie sa cautam o femeie sa il ajute pe R o luna cu ei.

Anita, prin cate treci si tu!
Problema este ca ne-am uitat ca lumea acum, deci este adanca de vreo 4 cm, adica pana la perineu cica, eu nu cred ca are cum creste carne acolo doar intr-o luna. DEci este o taietura fara fire de 7 cm si adanca de 4. Cum sa zic ca arata? Ca gura deschisa a unui adult, asa arata. Si doare, puiu, pentru ca nu e ceva la suprafata, eu bag dusul acolo in carne vie Am fundul vanat de la ampicilina, offfffffffffffff, iar m-a apucat o criza de plans acum ca eu voi muri. Va dati seama ca moralul meu e praf, iar toleranta la durere e undeva spre minim.

A, Elly, bebe papa Nan 1 HA, parca ma intrebai tu.

Ma scuzati ca nu citesc chiar tot, ci pe sarite, ca nu raspund la tot, dar promit ca-mi revin eu!!!

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Elena nu i-am dat cateva zile LP dar tot nu a iesit afara. Elly mersi de ideea cu schimbarea ape chiar acum ma duc sa fierb o alta marca de apa plata.
Cand iese afara dupa supozitor consistenta e normala iar Prebiotics ii dau de cateva zile dar nimic. Oricum multumesc tuturor oi vedea ce oi face...
Elly, Anitta, Andramultumesc! Se pare ca pentru moment si-a ales drumul in viata(cat o tine-o noi o sa o sustinem). Saptamana asta a avut libere iar de luni va incepe din nou munca, adica lectii de canto si pian., Acum trebuie sa caut sa vad unde sa o dau si la dansuri ca e cam teapana pe scena.
Andra cred ca acum ai slabit si fara acel regim criminal...multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

multumesc mult fetelor!si....cu toate ca e tarziu dar va invit la o felie de tort!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

andra_c este din film horror ce spui tu acolo! apa de la dus de pe tevi care nu stii cum/cit sunt de safe,nesterilizata? asta pui tu pe rana vie de 7/4 cm?-cred ca am inteles gresit!! Dar daca nu: nu mai bine cumperi apa fiziologica (sau cum se numeste- cine lucreaza in sist medical stie mai bine) si o incalzesti un pic si folosesi un irigator ceva?
Doar un gind de la mine.Eu stiu ca doctorii stiu mai bine,dar nu pot sa diger ce scrii to acolo.
Un gind bun,o imbratisare calda si multa putere si rabdare sa treci peste asta.



Alexander Matthew-si soarele a zimbit cind te-ai nascut tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aoleu, Andra, nu m-am gandit ca asa de imensa e rana!!! Doamne! Nu, eu n-as da cu dusul acolo, nu mi se pare deloc safe pentru o rana atat de importanta. La mine e nimic, ca e doar pielea si stratul superficial. Mai bine cumperi apa oxigenata, aia fiind 'efervescenta' are si rolul de a scoate ce se acumuleaza acolo. Chiar si asa, nu mi se pare deloc potrivit sa cureti tu o rana atat de serioasa. Dar eu ma mir tare ca nu te-au tinut la spital sa te supravegheze si sa te ingrijeasca sau macar sa te cheme la 2 zile sa te curete ei calumea. Biata de tine, ma strange in spate numai sa ma gandesc, daramite sa simt ce simti tu! Sa va ajute Dumnezeu sa iti revii cat mai repede! Alunga gandurile rele si gandeste pozitiv, daca poti, noi suntem cu tine! as vrea sa te pot ajuta si eu cu ceva, dar sunt asa de departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

salutareee..eu tot fara net, tre' sa-i sun pe astia sa vad ce naiba fac, sa intru si eu in rand cu lumea :). 

Andra, imi pare f rau pt ce s-a intamplat, mi se face piele de gaina numai cand imi imaginez ce scrii tu acolo, dar sunt convinsa ca se va termina tot cosmarul in curand si te vei bucura dublu de copilasi, de sot, de viata. Te imbratisez si iti trimit doi pupiloi de la doua indience grasune! :*:*

La muuulti muuulti ani sarbatoritelor noastre, sa fiti fericite alaturi de familiile voastre minunate!

Anita, pupici...ce ati facut pana la urma cu AC? Cum e?

Elly, multu de casuta noua..tre' s-o cinstim cu o cupa de sampanieeee! ;)

K, fug c-am intrat numai sa va salut, sunt tot cu ochii pe voi, va pup si ne mai "auzim":).

Cori, mami de Ilinca - 18 luni si Maya - puricel mic mic :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Mamita, am pus AC la noi in camera, unul mic, in ideea ca vom pune si la baiat in camera. Dar se vede treaba ca e suficient unul ca sa faca fata intregului apartament. Daca se face prea rece la noi, o mutam peste zi pe Iulia la el in camera, iar seara inchidem AC-ul, mai deschidem geamul, ca e racoare peste noapte, stam aproape de padure. Pana acum am setat temperatura la 27 de grade, deci nu facem prea frig, ci doar scadem cu 3-4 grade temperatura fata de ce era inainte. Zic ca e ok abordarea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

La multi ani ADDYA!!!! La multi ani ALINA!!!!! Am intarziat putin cu urarile insa am fost plecati putin la racoare!!!
Sa va traiasca micii crestini celor care ati avut botezul in weekend!!!

Dragelor am fost tare emotionata cand am gasit linkul pt noul caitol al vietii nostre. Am si plans putin ca sa nu ma dezmint de perioada sarcini

Andra, tare rau imi pare de ce ai patit, sa te recuperezi repede pt minunatiile tale de copilasi

Aever, te astept pt swaddle me. Poate facem si o plimbare la mall.:D?

Eu il plimb tare mult pe pitic, asa imi e de drag si vreau sa l vada toata lumea.
Incepand de zilele trecute ii dau probiotics si face cacutza mult mai usor acum .

In rest toate bune la noi, ne pregatim de botez si apoi plecam la mare pt 2 saptamni, si apoi la Brasov ca tot mi a facut Anitta pofta.

Eu am mai slabit , nu stiu sa va zic cat ca nu m am cantarit insa imi vine deja marimea 38, iar inate purtam un 36 mai larg asa.:))) Incet incet revin la forma initiala si ma simt din ce in ce mai bine ca picasem putin in butoi din cauza kg

Cezarette iau si eu cu succes , nu am nici un efect advers, dr mi a si spus inante sa le iau cu incredere si sa nu citesc pe net ca fiecare corp reactioneaza diferit. Asa ca am ascultat o , asta fiind o premiera si totul e oki

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Neata, dragelor!
Sa aveti o saptamana excelenta!

Noi suntem bine, ne luptam cu caldura
Ziua stam cu AC-ul pornit, dar noaptea nu...iar azi-noapte mi s-a parut fff cald.
Boom e bine, marti mergem la pediatru pt controlul de 3 luni.

Va pupacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza mamici!
Ieri si alaltaieri am mancat o gramada de dulciuri si se pare ca puiul mic e afectat, asa ca gata, azi revenim la regim:((
In rest mai varsa pe mami, face pipi la greu si kk cam o data maxim de 2 ori pe zi.
O saptamana linistita!
Pupici!


Mergi la inceput