Portret de preşedinte: Crin Antonescu
Raspunsuri - Pagina 4
eumada spune:
Pai asa e problema cu drobul de sare....
Ei,ne-am convins cu unul....sa vedem cum e cu altul...si altul...si altul....
Parerea mea e ca nu e nici mai bun nici mai rau decat altii...un om obisnuit.neahtiat dupa publicitate si bai de multime,cu avere poate mai mica decat a PDL-istilor ..sa fim seriosi...oricine are un venit putin peste medie poate sa-si cumpere o masina sau doua,sa stranga bani intr-un cont sa-si cumpre o casa sau doua..amintiti-va cat de usor era sa iei credit acu` vreo 4-5 ani....nu mi se pare o avere iesita din comun....vecinu` meu,un baiat descurcaret care are magazin de amanet si 2 de vanzare bijuterii are mult mai mult....
Asa ca nu cred ca e relevanta averea....nici baile de multime nu-s relevante.....
Madalina
Edit:nu,nu-s naiva cum probabil va scrie cineva acus,ca stiu si eu mersurile cate un pic,dar trebuie sa fim de acord ca variantele prezentate de mine sunt posibile...
Celena2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Parerea mea e ca nu e nici mai bun nici mai rau decat altii...un om obisnuit.neahtiat dupa publicitate si bai de multime,cu avere poate mai mica decat a PDL-istilor ..sa fim seriosi...oricine are un venit putin peste medie poate sa-si cumpere o masina sau doua,sa stranga bani intr-un cont sa-si cumpre o casa sau doua..amintiti-va cat de usor era sa iei credit acu` vreo 4-5 ani....nu mi se pare o avere iesita din comun....vecinu` meu,un baiat descurcaret care are magazin de amanet si 2 de vanzare bijuterii are mult mai mult.... Asa ca nu cred ca e relevanta averea....nici baile de multime nu-s relevante..... Madalina Edit:nu,nu-s naiva cum probabil va scrie cineva acus,ca stiu si eu mersurile cate un pic,dar trebuie sa fim de acord ca variantele prezentate de mine sunt posibile... |
Pe mine nu ma deranjeaza averea lui, isi asuma raspunderea pentru ceea ce declara! Faptele lui ma deranjeaza cumplit, faptul ca nu-si asuma raspunderea pentru pasii inapoi pe care i-a facut Ro in ultimele 2 saptamani. In schimb arunca vina pe cei din PDL, recte pe Macovei. Dar asta-i pastila pentru naivi pentru ca numai eii pot crede ca leaderii europeni nu-si au propriile lor surse si pleaca urechea la orice, dau sfaturi si ne monitorizeaza dupa orice zvon. Sa fim seriosi, de ce nu s-or fi sesizat asta iarna cand "poporul" dorea demiterea "tiranului", n-or fi reusit USL-istii sa se faca, credibili (scuzati)? Cat ne vor costa pe noi toate aceste gafe ale actualei conduceri, fie ea si interimara?
Candy spune:
citat din mesajul lui catrinik Crin a fost votat de 9.100 oameni. |
Inexact - a fost votat de aproape 2 milioane de oameni. Uite aici rezultatele oficiale ale alegerilor din 2009
http://www.alegeri.tv/alegeri-prezidentiale-2009/
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui catrinik A ... eu ma refeream cum a intrat in parlament. |
si mai erau unii care se plangeau ca ceilalti compara mere cu pere... uite ca e posibil si la case mai mari
catrinik spune:
Pentru ceea ce a facut azi Crin ar trebui suspendat.
A incalcat constitutia si ceea ce a facut azi este exact motivul pt care l-au suspendat pe Basescu.
Pina la urma ce inseamna exact: Ich bin ein berliner?
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui catrinik Pentru ceea ce a facut azi Crin ar trebui suspendat. A incalcat constitutia si ceea ce a facut azi este exact motivul pt care l-au suspendat pe Basescu. Pina la urma ce inseamna exact: Ich bin ein berliner? |
daca "berliner" este o "marca" de carnati, atunci traducerea este: eu sunt un "carnat"
catrinik spune:
Pai se pare ca asa este. Insa vroiam sa-mi zica si mie o vorbitoare de germana.
Si corect cum ar fi fost: eu sint berlinez?
In concluzie ... s-a facut de cirnat.