Clubul "babelor" FIV-oase 50
Raspunsuri - Pagina 19
angelica28 spune:
Fetele ,de ieri sunt posesoarea marelui sterilet .........ce sentiment aiurea ma incearca numai cind pronunt ....saptamina viitoare ma duc sa imi depun dosarul pt subventionare ,nu stiu ce sanse am ,dar nici nu am nimic de pierdut ........si mi-am facut o programare si la clinica Gynera ,la dr Dracea Laura ,a-ti fost vreuna din voi la ea ...........?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
miky82 spune:
Neatza fetele!
Vin si eu la intalnire, deci ramane miercuri la ora 18-18:30 "La mama" in centrul vechi? De abia astept sa va cunosc!
Angi eu am fost la Dracea, e o persoana deschisa si iti explica foarte multe lucruri, din pacate eu nu am ramas la ea ca nu are la clinica programul national si m-ar fi costat mult FIV-ul acolo, mai multe nu pot sa iti spun pt ca am fost doar odata la ea.
Lara27 spune:
hello,
miky, deci mergi la intalneala..oohhh, ce fain! ti s-a aprobat dosarul?
Ady, te pup fata draga si astept news de la eco de twinsi!
Lyly, welcome back! mi s-a lungit gatul cautandu-te, mai fata pai, asa dispari tu, fara preaviz??? am zambit, ca de obicei, citindu-te..esti tres sympathique uite, vine toamna, te-ai hotarat? ce faci? mergi dupa embii la Brno??
daniela, cu ochii pe ceas si cu pumnisorii stransi pt cei 3 muschetari hai, sa fie bine
many, ooff, sper sa ajung si eu sa ma uit dupa un pui si sa ma mir ca-i al meu leneveala si tanjeala maxima
miss ari, a scris ella la donate de o frumusete rara, tanara, inalta si slaba, pe nume gabriela..io, in durerea mea (ca nu pot sa zic altfel..) m-am gandit instant la tine..de dimi, recitind, m-am gandit insa ca poate era vb de o tipa de la unica din brno, ca zicea si ce frumos le-a tradus oricum, pe mine m-au apucat deja complexele..am senzatia ca esti o modela undercover pe aici
ana-banana, merci ca m-ai suportat aseara u r great!!
je sint bizi-bizi asa ca, volens-nolens o sa ma dedic muncii in urmatoarele ore..
qiao, uuuffff, hai ca va fi cumva , pana la urma
angi, felicitari pt Mirena!
uitai: sami, n-are de ce sa nu fie ok! in principiu, intre 3 si 6 luni, unde 3 e un minim, deci, esti in grafic..hai, ca-l dovedesti tu pe turcaflet
to be continued..
miky82 spune:
Ana, Lara eu nu stiu nimic de dosar, dar astazi m-am programat la eco si poate aflu ceva daca merg la clinica!
Ana ma bucur tare mult ca s-a aprobat dosarul prietenei tale!
aristica spune:
samiroantzaaa cea mai buna decizie ever!
adriana o sa-ti aduc o scoica si-un melc
lara nop, era alta Gabriela, cehoaica. Iar eu, nop, ma ingras. In curand ajung la idealul meu de 55 kg. Sunt fericita pentru asta si-i multumesc muuuult anei.
avem fete noi la intalnire...iupiiiiiii, ce-mi plac fetele noi, ca tre' sa le facem "fisa postului" live
lyly bine-ai venit acasa!
daniela am pumnii stransi!
angelica succes cu mirena - sa scoata tot-tot din uterul tau!
alex hai cu "naturalul"
miky ne vedem intr-o saptamana
many balaceala placuta alaturi de delfinul junior!
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
anaasta spune:
Daca nu mai scriu nimic pe aici, sa nu va ingrijorati, bine?! Inseamna ca sunt la puscarie pentru ca mi-am strans de gat sotul pana si-a dat suflarea! Ori asta ori ma arunc de la etaj - mai analizez posibilitatile...
aristica spune:
am uitat sa va spun: am gasit un site pe net in care-ti pui poza ta, apoi p-a sotului si alegi daca vrei fetita sau baietel. Si vezi cum va arata progenitura. Doamneee-ce uratenii iesisera din noi...vaiii, nu stiam cum sa inchid calculatorul mai repede...
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
samira33 spune:
va pup fete.
aristico...m-am jucat si eu acum ceva vreme cu site-ul ala de baby match si am descoperit ceva:daca pui poza ta prima si pe a lui a2a...bebele rezultat seamana cu tine....daca pui poza lui prima si pe a ta a2a ...bebele seamana cu el.
deci,ideea e ca bebele seamana cu cel caruia ii este pusa poza mai intai.
aristica spune:
aaa, nuuu, am incercat ambele variante si copiii au iesit spalaciti, cu ochi cacanii, nas borcanat si buze tuguiate. Al meu radea aseara c-am scapat de-o grija, ca daca erau urati, trebuia sa facem multi bani, ca sa se combine "din interes" cand or creste...asa ca dam banutii linistiti pe copii frumosi