Clubul "babelor" FIV-oase 50
Raspunsuri - Pagina 20
aristica spune:
ana ce-ai cu bietul om?
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
anaasta spune:
Pai, na', nu chiar... Nu gaseste chitanta cu care a platit impozitul pe trimestrul II si nu il regasesc astia in baza de date. Deci, trebuie sa plateasca din nou. In fine, asta este. Daca vom gasi chitanta, vom recupera banii. Dar e atat de turbat din cauza asta incat imi face mie nervii ferfenita. Se rasteste la toata lumea, e nervos, imi vine sa il strang de gat... Literalmente!
anaasta spune:
Si eu am pus poze pe site si au iesit urati si copiii nostri! Eu am aplicat insa regula mea de baza in viata: nu imi convine ceva, atunci sigur nu are cum sa iasa asa, nu se pricep aia...
anaasta spune:
Ioi, Sami , ce total a iesit ce ai spus...Deci, Ari, bine ca faceti copiii din imprumut pentru ca sigur copiii urati semana pe unul din voi, cel a carui poza ai pus-o prima... Ha, ce dragut a iesit asta!
samira33 spune:
da...a iesit misto!!!
oricum ies ciudatei bebeii pe site-urile astea.
si ai nostri au iesit ciudatei...cu totul altfel decat mi-i imaginez eu pe copiii nostri
QiaoBing spune:
daniela muuulta bafta azi, sa auzim numai de bine de la cei 3 mnuschetari. imi aduc aminte de copilarie, ce ne mai jucam de-a muschetarii
ana nu-l strange de gat ca pe urma cu cine mai faci copii ... chiar si ciudatei conform site-urilor.
eu nu stiu de ce site vorbiti, dar oricum nu are rost sa mai vad cum ar fi aratat.
doamne dragi, ma intorc la multele treburi care imi tin neuronul ocupat. azi dimineata am maturat si spalat in balcon, bucatarie, hol si aspirat in sufragerie ... pe langa hranit si facut curatenie la penati. Cipi naparleste cu spor si e tot balconul plin de fulgi frumos colorati , Zburli si-a pierdut si el ieri 2 pene si ca sa fie in trend Gugulush isi mai lasa cate in fulg prin sufragerie pe unde nu te astepti. In w-e vine iar Pippo in vizita la noi, sper ca nu naparleste si el. Mie mi-a trecutul efectul de la stimulare si iar imi cade parul ... oare trebuie sa dorm si eu pe balcon cu ei ?!?
anaasta spune:
Nu, inca nu, Qiao... Dar mereu ma uit la canarei in piata si magazine. Azi-dimineata cand am ajuns la serviciu era o pasarica atat de draguta si vesela, canta de mama focului. Cred ca era puiut.... m-a binedispus instant.