Clubul "babelor" FIV-oase 50
Raspunsuri - Pagina 18
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 smaick,dar tu nu poti veni la intalnire??? cu masina e bine...eu sunt cam obisnuita sa schimb masinile. cum sa ratez? normal ca vin |
anaasta spune:
Aadina, cum sa nu?! Ziceam si de ulei de jojoba, masata pielea capului un pic si intins pe par, bagat sub punga sau casca si sta asa vreo 2 ore. Masca e: galbenus de ou crud - faci din el o maioneza cu niste ulei de ricin, ulei de masline, vitamina A uleioasa de la farmacie si vitamina E tot de la farmacie. Te ungi cat de bine poti pe par cu maioneza respectiva si pe urma pui o punga pe care o prinzi bine. Stai cam tot 2 ore asa, pe urma te speli normal.
anaasta spune:
Daniela, la noi joi dimineata e maine. La tine cand e?! Oricum, iti tin pumnii la punctie sa fie totul ok, numa' ca vreau sa stiu cand exact sa ii tin...
Later edit - Am verificat, maine dupa-masa iti tin pumnii.
samira33 spune:
lyly...mai doamna,da te-ai preumblat nu gluma!!!
auzi la ea....3 saptamani de concediu!!!!
vis!!!!adevarat vis!!!!!!!!!!!!!
adriana,ai grija de tine.
mai fete...eu vreau sa va spun ceva:nu ma duc la fertilizare luna viitoare.
sunt extrem de obosita si ma simt epuizata fizic si psihic dupa perioada asta aglomerata pe care am avut-o si pe care inca o sa o mai am ceva vreme.
pana luna viitoare nu-mi pun la punct treburile suficient de bine incat sa pot sa plec si sa mai stau si cat de cat linistita pe acolo.
probabil ca si gandul ala nesuferit-ala...il stiti voi...nici nu mai vreau sa-l verbalizez, contribuie la decizia asta...insa voi amana Fiv-ul.
cred ca nu se intampla ceva daca port steriletul 4-5 luni in loc de 3,nu???
o sa-i scriu Tayfunului sa vedem ce spune si el.
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaasta Daniela, la noi joi dimineata e maine. La tine cand e?! Oricum, iti tin pumnii la punctie sa fie totul ok, numa' ca vreau sa stiu cand exact sa ii tin... Later edit - Am verificat, maine dupa-masa iti tin pumnii. |
Ana miine la ora 15 in Rom.Multumesc mult de tot ,esti tare draguta,na ca plang
Doamne ce emotii am,sper sa fie ceva in foliculii aia si sa fie de calitate,la mine asta e problema,putini si prosti.
ma duc la sapa acum ,noapte buna
c`est la vie,pas le paradis
MeAlex spune:
Daniela, Doamne ajuta sa fie bine!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
anaasta spune:
Mai, hormonica mica, o sa fie bine... nu plange.... Ce sapi?
Sami, eu nu stiu ce sa zic exact, dar ma gandesc un pic logic. Teoretic ar trebui sa fie ok 1-2 luni in plus. Ma gandesc ca probabil un minim de 3 luni ar fi indicatia exacta, ca sa ma exprim asa. Vezi ce zice si Tayfun.
many_bani spune:
Daniela si eu m#259; voi si voi tine pumnii stransi maine.
Aadina, iti în#539;eleg perfect neincrederea inreusita FET-ului, eu personal la doua zile dupa Beta aveam programare la Dracea, dupa Beta am cedat programarea iar la primele sangerari am zis, uite am pierdut si programarea. Dar incet, incet am ajuns la final si zilele astea ma uitam la el cum sarea in piscina si parca nu imi venea sa cred ca este am meu