Clubul "babelor" FIV-oase 50
Raspunsuri - Pagina 17
aristica spune:
ai modificat repede...da' mergea si sa "ingrasam". Miercuri, 18:00, la "La mama" sa ne luam limonadele supradimensionate?
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
samira33 spune:
Mama,ora 18,00 e super ok.
asadar.....feteloooor....Miercuri,ora 18,00 la Mama,in Centrul Vechi, avem intalnire de limonada la carafa...cu apa plata sau minerala...rece sau la temparatura camerei...cu zahar sau miere!!!!
cunoscatoarele stiu ce spun eu aici
Lara27 spune:
sami, da, normal, noi toate sa ingrosam randul gravidutelor, negresit..in acel moment insa, ma gandeam la tine (uitai chiar si de moi)
pai, atunci distractie faina va doresc pe miercuri, cu nelipsita invidie, normal
to be continued..
anaasta spune:
Mey, beti o carafa si pentru mine!
Salutare!
Ma bucur ca pisoiasii Adrianei sunt ok impreuna cu mamica lor...
Adina, concediu fain la mare cu veselie gramada!
Miky, mersi de link, iti tin pumnii sa fie bine.
Sami, cum e cu noua masinuta?!
smaick spune:
miercuri la 6 la mama sa fie
daniela bafta maxima, sa fie fiv-ul norocos!
pup toate fetele
samira33 spune:
smaick,dar tu nu poti veni la intalnire???
cu masina e bine...eu sunt cam obisnuita sa schimb masinile.
adrianaady spune:
Pup toate fetele mele dragi si va multumesc la toate pt cuvintele frumoase
Anaasta am citit in fuga ca te apropii de marea incercare, sa fie cu noroc draga mea iti multumesc mult, mult pt acele cuvinte frumoase; le-am citit intr-un moment cand aveam nevoie mare
Lara eu sper ca "pinguinii" ( ca frumos le zice Ari) sa fie puternici si norocosi , cel putin ca mamica lor
Daniela- 3 foliculi sunt ceva de vis, nu? sigur e si norocosul printre ei, mult noroc draga mea
Many concediu placut
Qiao urata problema cu banutii, sper sa iasa bine la final
Ralu ma bucur ca sunteti bine toti trei
Aadina sa fie cu noroc ET, sa ai incredere, da?
Smaick la cit mai multe saptamini draga mea
Elenusa
Samira ma bucur tare ca starea de spirit e una buna, sa ramina tot asa
Aristica distractie maxima la mare; te pup draguta mea.
Maine sau vineri ma duc la eco la dr mea de la Polizu, stau cu sufletul la gura zilele astea, nu ma simt prea bine, slabesc, dorm prost si oricat de tare incerc sa fiu.... nu imi iese deloc; sunt tare ziua la serv, dar seara cedez si plang...
lyly_mar spune:
vin si io la intalneala...ca na miercurea din post nu poate sa lipseasca...glumesc...imi este dor de voi
eu am fost prin concediu vreo 3 sapt..am reusit sa imi repar laptoptul...starea mea de blegomanie nu mi-a disparut....si se pare ca se cam acutizeaza......
fetele..si ma bucur pt toate vestile bune..si multa putere sa aveti ,sa puteti duce vestile mai putin bune
anaasta spune:
Ady, draga mea draga, ma bucur sa te "vad". Te rog eu frumos ai mare grija de tine si gandeste-te ca tatal tau nu ar vrea ca tu sa patesti ceva sau pisoiasii tai. Pentru el, pentru bucuria pe care o fi simtit-o atunci cand ati reusit, pentru amintirea lui, tu trebuie sa ai mare grija si sa incerci sa te odihnesti, sa mananci si sa fiti bine. Stiu ca e greu pentru tine si e mai usor sa insir eu nsite cuvinte aici, dar ti le spun din tot sufletul meu si ma rog pentru voi si vreau sa fiti bine. Te rog, macar fa-ti multe sucuri de legume, neaparat de legume. Noi suntem aici si daca simti nevoia sa plangi si daca vrei sa vorbesti si daca vrei sa ne hlizim in vreun fel ca sa te facem sa te simti mai bine. OK?!