Clubul "babelor" FIV-oase 50

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

votez si eu pt limonada !
ma bucur ca pisoiasii adriananei sunt bine
eu va pup in fuga, alerg dupa credit. am dus deja actele si pana vineri se pare ca o sa avem banii. ufff. nu am mai avut de unde sa pun si extra, ca abia m-am incadrat la asta. om vedea mai incolo o refinantare, ceva. deocamdata important e sa scapam de nebun si pe urma mai vedem noi.
azi e o zi norocoasa, am calcat in cachita de Gugulush inainte sa ies pe usa - eram gatita, parfumata, dar inca desculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

am papat niste mure uriase...cat o maslina din aia mare...reci,dulci si zemoase...la suflet mi-au mers.

acu' plec la treaba iar...
va pup.

lara,mi-am adus aminte ca vroiam sa spun ca si eu ma uitam la televizor in sala de asteptare de la Kaali....si mai si "citeam" revistele alea de pe masa ...adica ma uitam la poze ...iar urechile le aveam facute palnie doar-doar aud vorbindu-se romaneste...sau aud la receptie vreun nume romanesc.
nici eu nu ma uitam iscoditor pentru ca mi se pare extrem de nepoliticos si deranjant gestul.

cand am fost in seria cu adina,mami laura si speranta...in linistea aia perfecta de la Kaalii...cand am iesit din cabinet si m-au vazut zuzele astea 3 au inceput sa ma strige cu mainile pe sus: Saaaammmmiiiraaaaaaaa...yuhuuuuu!!!!
de unde au stiut ca eu sunt...habar nu am...
dar si ele tot atunci si acolo se cunoscusera...cat am stat eu in cabinet.
laura si adina s-au cunoscut intr-o parcare in drumul Bucuresti Budapesta ...s-au oprit in aceeasi parcare sa se injecteze ...erau parcate una in spatele celeilalte.
iar pe sotul sperantei l-am agatat eu la clinica cu o zi inainte.
desi nu-l vazusem vreodata...l-am recunoscut din prima.
el...tacut...nu s-a bagat in seama...da am iesit eu dupa el cand s-a dus la tigara si l-am luat la intrebari.

Doamne si ce galagie faceam cand mergeam la clinica.
veneam toti odata si ramanea pana ne terminam treaba toti...eram grup compact...erau cam socati toti pe acolo cand ne vedeau asa de multi si guralivi.

dehhh....amintiri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Ce vremuri, cand eram in satra!

Mergi la inceput

asa deci...esti pe aici sub acoperire,domnita draga!!!

vroiam sa te sun diseara sa-ti urez concediu placut,drum bun si sa va intoarceti odihniti,bronzati si veseli ca frumosi sunteti oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruta ce de amintiri. Sper sa faci odata o pustoica guraliva, sa iti toace creierasii, asa cum o fac condimentele doamnei profesoare.
Eu nu apar vineri, ca plecam la mare sambata dimineata, imediat ce terminam de discutat cu proprietarul si, cu toate ca de fiecare data spun ca fac bagajele din timp, tot inainte c-o seara de plecare le fac pe toate. Vezi ca mergem in Eforie (cica Sud). N-ajungeti si voi?

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

pai atunci hai sa ne vedem Luni seara...e ok???
nu ajungem la mare in we asta...posibil sa ajungem la munte.
si we trecut trebuia sa mergem dar au intervenit treburi care ne-au tinut acasa.
poate ne iese we asta.

si imi doresc si sper sa-mi iasa si un we lung la mare...dar nu stiu cum il vom face...ca avem multa treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hello, hello
sami, asa bine imi aduc aminte de parca era ieri..era undeva prin martie 2010..ceteam cu nesat si cu sufletul la gura atunci, toate transmisiunile in direct de la Buda
faine amintiri..uite, ai scos-o si pe FB-ista de adina de la naftalina (adi, concediu fain de tot cu tribul la mare, iti doresc)
moah sami, cand imi amintesc, zau ca ma apuca nostalgia..parc-au trecut 100 de ani de atunci.."citeam" si eu de zor revistele de pe masa, normal, stand in acelasi timp cu urechile ciulite la limbile vorbite in jurul meu..
ar fi frumos, in asta toamna sa ingrosi si tu randul gravidoaselor (Speranta a ramas natural, la 2 luni dupa esecul de la Buda, nu-i asa? Laura la cehi, Adina cu tribul..) si sa te uiti inapoi, zambind de niste amintiri, care, pana la urma au fost experiente frumoase, soldate cu o mana de prietene bune, chiar si in ziua de azi..(exceptia e bineinteles faza cu masina voastra furata in Pesta; uite, aia e o experienta pe care ti-o doresc singulara..)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Mi-am luat liber luni, sa stam pe plaja, asa ca ajungem pe la 9-10 seara, ca trecem si pe la mama, in drum spre Buc. Iar marti am programare la salon seara. Miercuri si joi seara sunt o.k., dupa program. E o.k.?

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

lara...sincer marturisesc ceva: de o vreme nu mai "privesc" inapoi cu ura...am acceptat tot ce ni s-a intamplat si bun si rau.
pana acum spuneam mereu ca am depasit "momentul" insa sufletul meu mult timp a fost in conflict cu ce spuneam.
acum am in sufletul doar amintirile frumoase si prietenele de suflet pe care mi le-am facut in toti acesti ani.
poate e doar o etapa in care simt asa...mi-as dori sa fie permanenta starea asta ca imi e sufletul mai usor fara resentimente.

aristico...ziua de Miercuri e absolut ok pentru mine.
voi ce spuneti fetelor???Miercuri,la orele 18-18,30 in Centrul Vechi e ok???

Mergi la inceput

lara...dar de ce spui ca ar fi frumos sa ingros si eu randul gravidutelor???
ar fi minunat ca noi toate sa ingrosam randul gravidutelor cat mai repede posibil.

Mergi la inceput