Clubul "babelor" FIV-oase 50

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

da, ady e bine, inimioarele bat cu putere

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls
ce faceti???

da,da...adriana e bine...puisorii la fel.

Mergi la inceput

elenusho,ai scos capul din scorbura???

am citit din urma dar am uitat tot ce vroiam sa spun.

mi-a venit preaviz de la Electrica...cica imi opresc lumina
intretinerea am uitat s-o platesc...cablu si netu' abia ieri le-am platit.
uuuooffff...

fete...cand ne vedem si noi la un suc???
ne vedem Vineri???ce ziceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Ma bucur mult pentru Adriana, Doamne ajuta!

M-am hotarat sa ma duc in septembrie pana la dl.Tayfun la o eco.
Samira, parca tu ai fost doar o zi pt. eco, nu?
Ma inveti si pe mine cum ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruta eu te anunt maine, pe seara, ca vreau la mare, dar sambata e posibil sa ne intalnim cu proprietarul terenului pe care ni-l dorim. daca nu poate omul sambata, vineri seara plecam spre mare. daca ramane valabila intalnirea, vineri sunt disponibila.

ai sa te vezi in curand la avizier, pe scara blocului

amaradia si eu am fost initial o singura zi: vorbesti pe mail cu liliana (mailul e la fiv europa pe prima pagina), stabilesti o zi in care tayfunul e disponibil, rezervi biletul dus-intors (la tarom sau turkish). trimiti mail catre liliana cu orarul zborurilor. Vei fi preluata de catre un sofer de la aeroport si condusa la clinica. La clinica estipreluata de o traducatoare. Intri la doctor, vorbesti, faci eco, etc. - ce doresti tu sa faci, platesti, esti condusa de un sofer la aeroport.

Soferul si traducatoarea sunt gratis. daca faci: consult, discutie, eco si end. injury, te costa in jur de 200 Euro. Poti plati in euro.

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

amaradia,am trimis miail la Acibadem,pe adresa Lilianei Aldanmaz.
l-am retrimis de vreo 3 ori-adica am fost cicalitoare ca altfel nu prea raspund.
am scris in mail istoricul si am solicitat o consultatie inainte de un eventual FIV.
mi-am cumparat biletele de avion-Turkish Airlines sau Tarom recomand personal daca vrei aeronave mai de Doamne-ajuta...Pegasus daca vrei sa stai mega-inghesuita,e adevarat ca la Pegasus platesti ceva mai putin decat la primele 2.
sa nu ma credeti snoaba fetelor...si Turkish si Tarom tot low-cost-uri sunt dar avioanele de la Pegasus au cele mai inghesuite si incomode scaune pe care am stat vreodata in avion.

dar...sa revenim la oile noastre...
dupa ce am cumparat biletele de avion,am scris iar mail in care am comunicat coordonatele zborului...mi-au facut programare ferma la clinica si a ramas ca vine un sofer sa ma preia de la aeroport.
asa s-a si intamplat...doar ca a intarziat vreo juma de ora soferul-la ei,traficul fiind infernal,intarziatul din aceasta cauza este o scuza general acceptata de catre toata lumea.
dar aveam oricum notata adresa clinicii si telefonul Lilianei in caz ca nu aparea cineva sa ma culeaga de pe acolo.
soferul de tude la clinica....de la usa clinicii te preia o asistenta romanca ,Daniela,care te insoteste peste tot in clinica.
iti rezolvi treaba acolo....apoi te conduce la sofer....care te duce inapoi la aeroport.

si asta e toata povestea.

Mergi la inceput

hehe...aristico...deja sunt pe lista neagra la avizier!!!
altfel cum crezi ca mi-am adus aminte ca n-am platit-o!!!

Mergi la inceput

fetelor...a nascut balanta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Multumesc de raspunsuri
Am notat tot,tot.

Vineri as veni si eu la suc, ca mi-e tare sete. La ce ora?

Mergi la inceput

amaradia,inca nu am stabilit sigur dar daca ne vedem..probabil va fi pe la 18-18,30 si undeva in Centru sa fie usor pentru toata lumea.
oricum stabilim totul pe "fata" aici,pe forum asa ca o sa vezi ora si locatia daca ne iese.

Mergi la inceput