Clubul "babelor" FIV-oase 50

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Aadina... zici ca avram nu e avram la recomandarea data ... ca doar pe mine cred ca s-a ofticat (ca nu mi-a mai raspuns la mail dupa) cand i-am zis ca eu voi face clexane de 0.4 si nu voi renunta la el pentru aspirina cum imi rec ea ?!??!
Deci ... eu una nu ma inteleg cu aspirina, dar eu cred ca atat cat am luat-o, adica din ziua 2-3 pana aproape de test beta, m-a ajutat. Nici mie nu-mi dadea clexane tayfun, dar am insistat ca nu ma intelg cu aspirina (sangerari) si ar trebui sa am o alternativa, asa ca dupa et, pe langa aspirina de 100 am facut clexane.

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
19+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna seara babute dragi

Ari cand deschidem clinica cu sosete? Am o punga plina pregatita sa o trimit la tara, dar renunt pentru binele afacerii

Daniela sa faci foli babani

aadina bafta cu ET

qiao nu stresa Gugulusu...auzi la ea...il scoate la produs

Lara, Ari si bocancii...ce scenariu...

Smaick inteleg ca vineri mergi iar la eco? Astept cu nerabdare tic-tacul

Sami sper ca stii sa faci sarmale...asa am stabilit azi cu ari: peste 20 de ani mancam sarmale la tine si peste la gratar la ea

Anushco te pastilezi?

Lylysor esti bine? Ce mai faci?

Eu m-am intoxicat de la mancarea vecinilor, adica de la miros. Ma ustura ochii de la cat au prajit ceapa... beahhh

Pup toate babutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

aadina, ...hm, hm
gandeste-te ca e FET, deci nu ai super stimulare, deci super estradiol si nu ai probleme de coagulare..acum, de prins s-a prins si data trecuta doar ca n-a evoluat cum trebuie..in principiu, embii astia sunt mai slabi decat cei fresh, de unde si rezerva lui Tayfun (sau a majoritatii medicilor, dac-ar fi sa fim cinstiti)..totusi, au sansa lor, exemplu viu si graitor printre noi, se balaceste in Turcia acum (vlad, pui de many..)
o solutie de compromis, ar putea fi: aspirina pana la ET si de la ET clexane (ai blasto, deci in 7-8 zile poti deja sa testezi, in caz de beta neg opresti clexane imediat, pt ca risti a-ti deregla intreg sistemul de coagulare, mai ales ca n-ai probleme de trombo)..in combinatie mi se pare deja prea mult, mai ales pt tine..nu ai trombo genetica si nici probleme de respingere dovedite, doar s-a prins acolo data trecuta..
pt clexane "te califici" cf principiului ca ai 3 fiv nereusite, deci primesti automat..dar, e totusi FET..
da, putin prednison, nu strica niciodata, eu as merge pe doza clasica de 5-10mg/zi (de ex, cum ti-au dat/se da la Viena)
si, neaparat, FET-ul la urmatorul cm pt ca ti-e pregatit endo..altfel, ai facut degeaba endo injury si ar fi pacat sa nu incerci si asa..
varianta cea mai safe insa, e cea propusa de Tayfun, cu aspirina..gandeste-te ca, daca reusesti si ai inceput cu clexane, ar trebui sa continui timp de 9 luni, in mod normal (varianta lui dr. Avram, cu trecerea ulterioara pe aspirina e aiurea tare, desi ea o tot impune; aici, eu n-as asculta-o, se vede ca nu-i OBGYN si odata pregnanta (vedea-m-as odata) as asculta de cei de specialitate..specialitatea cu bb-ii, adica..e mare pacat, sa tre sa faci asta (n.r. injectezi zilnic), fara sa suferi de trombo'..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

salutare babute dragi,
merci,merci de urari.In seara asta fac Ovidrel-ul si joi dimi.punctia,azi endo era de 10,6 mm,iar cei 3 muschetari frumosi si dragalasi
ma bucur ca am terminat stimularea,am facut in total doar 8 zile,dar am simtit doza de elefant(900 ui),cred totusi ca e cam mult.Nu mai vreau
va pup cu mare drag pe toate

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Multumesc Lara

Daniela, grea stimulare ai mai avut,sa fie cu noroc, la cat te-ai chinuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Am o intrebare despre cyclo-progynova: cand sa incep a 2-a folie? Pe prospect am citit ca din ziua a 5-a, e ok asa, nu? Am vazut ca se foloseste in mai multe scopuri si ma gandesc sa nu varieze ziua in functie de asta.
Prima folie am inceput-o la o zi sau doua dupa histeroscopie.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Elenush, ma pastilez doar cu taxofit folsaure deocamdata, restul mai incolo.

Aadina, eu iti tin pumnii sa fie totul bine si daca ai putea profita de endometrial injury ca sa faci FET-ul, ar fi super!

Daniela, deci muschetarii tai nu mai sunt zvelti si supli, sunt obezi acum... Bun asa, in cazul asta e ok de-a dreptul! Doamne ajuta!

Qiao, totul ok la voi?! Tin pumnii sa se rezolve totul.

Smaick, abia astept sa vii de la eco sa ne zici si noua ce si cum...

Ari, ai mai vorbit cu Ady? E ok cat de cat? Se simte bine, pisoiasii sunt ok, totul ok?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Netaza fetele!

Tocmai am deschis sa ma uit pe ministerul sanatatii si s-a afisat nr de dosare aprobate, la promed nu s-au aprobat 7 din nr total de dosare depuse, Doamne ce emotii am, sper ca al meu sa fie aprobat.
Ana uite iti pun linc-ul(parca tu aveai pe cineva care a depus dosar) http://www.ms.ro/?pag=203

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Buna dimineata,

Sa aveti o zi frumoasa.
Multumesc tuturor pentru gandurile frumoase si sustinere.

Miky, sa-ti ajute Dumnezeu si dosarul tau sa fie aprobat.Tin pumnii stransi.

Toate astea sunt pentru voi
Pup, babutzele dragi

Darul de a rabda necazurile este mai mare decât darul de a învia mortii. Pentru ca daca învie cineva un mort, atunci îi ramâne dator lui Dumnezeu, pentru ca rugaciunea i-a fost ascultata. Dar daca cineva rabda necazurile, atunci acestuia Însusi Dumnezeu îi ramâne dator“. Sfântul Ioan Gura de Aur

--------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Qiao sper sa rezolvati intr-un final problema, a-ti vb cu un avocat?
Daniela Doamne ajuta sa fie puternici si lipiciosi!
Aadina multa bafta, sper sa reusesti la FET!
Ari, Lara sunteti de coma i-am zis si sotului ce si cum sa procedam nu va zic ca s-a uitat asa de lung la mine.....

Mergi la inceput