Clubul "babelor" FIV-oase 50

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Angi, nu te poti duce doar tu?? acolo, te preiau soferii, te duc la clinica, te aduc inapoi la aeroport si sotul te asteapta pe Otopeni.. exact cum a facut si sami

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Da, Angi, mai bine cu avionul, nici eu nu m-as duce cu masina doar pt asta, dar stiu cazuri care nu vor avion etc... sau poate vrei sa legi de ceva vacanta etc si ziceam ca se poate si asa si in ce conditii.

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
19+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Da, Ralu, la timya am stat.

Mergi la inceput

Am vorbit acum la telefon cu doamna Avram, mi-a recomandat sa fac clexane 0.4 din seara transferului.

sa va povestesc , am cautat pregnyl prin farmacii,pe net.Am gasit la Iasi intr-o singura farmacie si le-am zis ca am vazut pe net ca au in stoc pregnyl, raspunsul doamnei m-a socat, nu au, ca e pentru medici, si intrebarea a venit imediat cum adica nu e pentru pacienti, e pt medici??? A zis ca da, ca l-au adus doar pt niste medici si se da doar la pachet cu puregon. Mafiotii astia de doctori i-au pregnylul cu 15 lei din farmacii si il vand ,cred, cu 150 lei la ei in clinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ari

Aadina, nu imi povesti din astea ca ma turez la maxim. Unii medici uita sa fie oameni...

Lara, ai rezolvat cu taxofitul?! Vreau sa iti spun ca mie mi l-a adus azi Cargusul. Pe cel comandat de pe amazon.de. Eu am comandat cu Google translate pentru ca nu stiu boaba de germana si la transport scria ca vine pe la sfarsitul lui iulie. In mailul de trimitere scria ca vine pana pe 27 iulie. Azi ma suna Cargusul.... m-am socat... Da' mi-a trecut repede si am luat deja prima pastiluta. Imi pare rau ca am comandat doar 2 cutii de 40 de pastile. Am ajuns la 18 euro cu transport prin curier rapid. Prin farmaexpres era 78 de lei cutia de 60 cu 35 de lei transportul si nu stiu daca e cu metafolin pentru ca nu scria pe cutie.

Mergi la inceput

aadina, acelasi raspuns l-am primit si eu la Cj (prin aprilie)..ca e doar pt medici pregnylul, asa ca mi-am luat Ovitrelle din BP, asta e..
adica, ia zi, ti-a zis Avram deci, ca la FET sa faci Clexane de 0.4 din seara ET? mie nu mi-a zis, dar si io o sa fac..tu ce mutatii ai? ai PAI-ul?

to be continued..

Mergi la inceput

Ana, n-am facut nimic deocamdata..am vazut insa ca, cel propus de farmaexpress nu are metafolin..18 Euro, cu totul? pai e acceptabil..cred ca-mi comand si eu in curand..oricum, imi tot comand carti de-acolo, deci, why not?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Sami, merci. de-abia acum am vazut mesajul tau.... si eu ma bucur tare mult ca te-am auzit si sper sa ne auzim mai des si cu intentie

Citat:
citat din mesajul lui samira33

ioana,eu stiu femei care au luat prg pana au nascut.
ca sa nu mai faci Candida poti lua Nistadina...eu asa iau cand iau antibiotic.
dar nu stiu sa-ti spun daca este contraindicata in sarcina...intereseaza-te tu.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Lara, eu nu am decat Pai heterozigot, a zis ca nu este o problema. In mod normal, la o femeie care nu are probleme de infertilitate nu ar recomanda nimic. Ea a zis sa nu iau si aspirina, dar Tayfun a zis sa iau aspirina si sa nu fac clexane. Acum eu ce fac? pe cine ascult?
Sau le iau pe amandoua. Sa fac loc si predninsonului in schema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ari, esti un deliciu! te-as lua acasa!

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Citat:
citat din mesajul lui Lara27
le: huh, tre sa cetesc..ce idei am bagat in capsorul anei[/b

...sa se autostimuleze
...ii ziceam odata [b]elenushei cum se face inseminarea acasa:
se lucreaza la manivela si cand e gata-gata sa erupa, se introduce in peisaj borcanelul in care se varsa materia prima. se introduce borcanelul intr-un ciorap care se centrifugheaza manual (adica se roteste prin casa), apoi, partea de deasupra se introduce intr-o seringa si tusht cu ea in dansa. apoi picioarele pe pereti

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput