Clubul "babelor" FIV-oase 50
Raspunsuri - Pagina 12
Lara27 spune:
aadina, sar'na
deci, endometrial injury classic, in faza luteala (ca si la Viena)->> obligatoriu FET la cm asta care vine..ar fi super sa poti face FET pe natural, cu endo pregatit si nepastilat, cum face PK..doar sustinere dupa ovulatie (schema ta de la austrieci-Wunschbaby e f. buna)
nici PK nu e fan FET, nici israelienii la care a fost sami parca nu sunt..dar, sanse sunt si sunt reale..mai ales ca ai endo pregatit
huh, acum ma bucur maxim ca am ratat, din motive de congres, FET-ul in iulie..poate a fost un semn si iaca pot sa "coc" asa ceva si io la toamna..un endo injury in faza luteala si FET (cu cei 3 blasto), apoi la BP..me tare happilica de idee aadina, inca o data
ari, da, da, am emotii pt trupa de pinguini de la BP, sa nu aiba aceiasi soarta trista ca si restul trupei
to be continued..
angelica28 spune:
Hmmmmmmmm ce imi faceti voi mie fetelor..............bineinteles ca acum ma zgindare ideea de turci .............am incercat sa vb cu sotul ......si-a dat 2 palme peste frunte,a zis nu se poate ai terminat cu dr din Romania si acum vrei la turci ..........,eu fiind toata ziua cu ochii pe voi ,m-am obisnuit cu ideea ,pt el a fost un soc .....,las lucrurile sa mearga de la sine .......ii mai dau o sansa lu Albu ,bag si dosarul pt subventionare de la stat ........si daca nici acum nu reusesc ............turcaleti scriu pe mine ......pina atunci o sa ii tot vb si sotului de voi ,de turci sa se obisnuiasca si neuronul lui cu o eventuala escapada la turci ,deocamdata refuza categoric aceasta alternativa ,a zis ca am inebunit de tot sa merg pt o consultatie pina in Turcia
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
loretta76 spune:
Ari ...trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit niciodata la asa o explicatie a inseminarii acasa
MeAlex spune:
Ari, am vazut zilele trecute povestea barbatului insarcinat si inca o poveste a unei tipe gravide cuplata cu o tipa transexuala (nu stiu cum a obtinut sarcina)...si arata la una din povesti cum au primit un recipient mare (cat un stingator de incendiu) in care era sperma inghetata, au pus-o la incalzit si apoi au tras cu o seringa si...nu au mai aratat ce au facut...am ramas masca...totul facut acasa si fara personal calificat...poate o fi o vrajeala de TV, nu stiu...atunci mi-a venit in cap. Si cat de toleranta as fi, tot mi-a venit in cap ca e o lume mult prea ciudata...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
angelica28 spune:
ARI ESTI DEMENTIALA ..........
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Ralu_mv spune:
Da, aadina, am fost, cum ar fi de azi pe maine. Inteleg ca si tu ... si cred ca am mai si stat tot la timya ?!? (ca la aia era cam 63 camera)
La mine nu a fost cu noroc la soferi de data ata... au uitat sa vina sa ma ia ... si sa anunte . Ce sfat am pentru cine vine pe ataturk ... sa o sune pe responsabila imediat ce ajung acolo sa se asigure ca vine soferul ... dar si mai bine sa ia metroul, tramvaiul si feribotul ca tot face mai putin pana in partea asiatica decat cu masina mica la anumite ore...
Angi... imi pare rau ca ai asa un sot incapatanat ... tu mai si faci drumuri pana la bucuresti, sigur incomode, ... de la tine pana la stanbul cu masina iar nu mi se pare mie dificil, si te opresti in partea europeana la cazare si apoi treci cu ferry cxa sa nu innebuneasca de nervi sotul in trafic pana in partea asiatica... Dar voi stiti cum e mai bine pentru voi.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
19+
Multumesc Doamne !
aristica spune:
aaa, pai am mai discutat-o la intalnirile noastre si venise cineva cu ideea de a pune borcanelul intr-un ventilator, sa se roteasca mai repede. si ma gandeam daca se desface capacul si sare materia pe pereti? ...stiti, era bancul ala cu liftul: intr-un bloc, in lift erau o bruna, o roscata si-o blonda. pe oglinda din lift, o pata alb-galbuie. Roscata: ce-o fi asta? Bruneta, o miroase: O fi sperma? Blonda da cu destul pe ea si-o gusta: Mda, da' nu-i din blocul asta...
...of Doamne, eu mi-s blonda acum...
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
nanne16 spune:
ari super tare!!!
insa tre' mentionat ca materia prima e de preferat sa fie de calite'
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
angelica28 spune:
Ralu ,daca l-as convinge sa merg la o consultatie la turci ,as opta pt avion ,am vb si cu Samirra azi ,mi-a explicat ca plec dimineata si pina seara ma intorc !