Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)
Raspunsuri - Pagina 20
maria0408 spune:
Ali are dreptate Dana, pt. colici trebuie sa incerci mai multe produse ca sa vezi care are efect la Denis, la noi Espumisanul, Bonisanul nu s-au cunoscut in schimb Infacolul a avut efect imediat.Am inteles ca mai este bun si Colieful, pe atunci nu exista pe piata. Eu preventiv am rugat o colega si mi-a cumparat Infacol din UK, sper sa nu am nevoie, dar nu vreau sa-mi aduc aminte ce luni de cosmar am avut cu Ana care plangea toata ziua, se chircea si se inrosea toata si nimic nu o calma.
ali24 spune:
nico eu ptr sughit ii dau
roxi mie mi a spus anestezistul de la 12 seara sa nu mai mananc si sa nu mai beau nimic dar am uitat.si inainte cu o seara cand l am sunat pe dr sa ii reamintesc de cezariana de a doua zi l am intrebat daca pot sa imi beau cafeluta e dimineta.si el a zis ca da.si m a certat anestezistul ca el mi a spus ca nu am voie.si datorita cefelutei dupa ce mi a dat anestezia am vomitat.asa ca eu zic mai bine daca poti sa nu mananci-bei nimic.asta daca nu ti e frica de vomitat.ca mie mi e frica
dana mersi.da stiu ca ptr fiecare e bun altceva dar acum incerc sa le iau la rand sa vedem care isi face efectul.poate reusesc sa pun poze diseara.
cu hainele cred ca nu am in momentul de fata nimic sexi de scos la iveala
Daconst spune:
Hai ma Ali,ca atunci cind alaptezi,sigur ai tzitzi faine...eu asa am fost de fericita cind alaptam ca in rest duc lipsa.
Valy,bine ca ai iesit din butoi!!!
Asa o sa fiu si eu duminica,cind trec de 39 de saptamani.Ma duc direct la chef.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
38+ sapt
ARUBA spune:
Felicitari Ramona si Nicosia!!
Roxypuy: nu te mai necaji, asa a fost sa fie, eu pe principiul asta merg... Cat despre mancat si baut in ziua cezarienei mie anestezistul mi-a zis ca nu e nicio problema, si gandeste-te ca eu fac cezariana la cald, nici n-as sti cand sa ma abtin de la mancare sau apa ;) Si mai gandeste-te ca sunt n cazuri de fete care merg sa nasca natural seara/noaptea si ajung la cutit, si iar nu e nicio problema. Ca sa nu mai zic de alte tipuri de operatii asa, pe nepusa masa. Solutii se gasesc, ei trebuie doar sa stie ca ai mancat inainte.
Dana: n-am nascut inca si nici nu am semne. Burta nu pare ft coborata, inca ma tin bine din pctul asta de vedere. Eu zic ca mai dureaza minim o saptamana, sa vad cat de mama Omida sunt :)) Tu arati ft bine, te-ai tinut super, la fata nu esti schimbata deloc. Burta e mare, dar inteleg ca ai un Praslea acolo, deci e justificata
Rocsy si Bumbita, aveti niste comori de fetite, ma iau emotiile cand va vad pozele, sper sa fiu si eu cu bebelina mea la fel.
Ieri am stat numai in casa, pe seara am avut ceva dureri menstruale, dar nimic impresionant, oricum m-am pus in pat si am asteptat sa treaca. Nu imi mai fac program sa ies seara ca vad ca atunci ma loveste cate o contractie / durere. Azi pt ca a fost racoare afara am profitat si am iesit de dimineata in oras cu sotul, am fost la o terasa, apoi la mall la unele mici cumparaturi, pranzul in oras... de cand visam la o zi ca asta. Acum ma pregatesc sa plec la salon sa ma epilez all over (inclusiv inghinal, sper sa mai rezist).
Maine am programare la doctor, dimineata imi vine manichiurista acasa, ca deh, tre sa am si unghiile frumoase in caz ca vine bebe. Dupa pranz daca totul e bine mi-a promis sotul ca ma scoate la un film. M-a vazut in butoi rau de tot zilele trecute si acum se da peste cap sa ma scoata din starea aia, si-a facut timp sa stea cu mine ca sa nu mai fiu depresiva. Conteaza enorm sa vad ca e alaturi de mine, desi mi dau seama ca nu ii e usor, Slava Domnului ca ii permite work-ul. Daca trec si de saptamana asta ma declar multumita, o sa avem 39 de saptamani luni si consider ca e mai mult decat safe pt bebe.
38+ Ana Grace
ned spune:
Am venit si eu de la dr, e posibil sa nasc vineri, vineri dimi mai fac un test non stres si apoi vedem.
Mie dr gineco mi-a zis cu 6h inainte de anestezie sa nu mananc nimic, maine ma intalnesc si cu anestezista sa vedem ce-mi zice.
Of, ma iau emotiile.
37+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
Pusi spune:
Fetelor,
Se pare ca vom incheia saptamana cu alte piersicute coapte. Doamne ajuta sa fie totul bine, pt. fiecare dintre noi.
38+ Sara
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Fleurdelise spune:
Aruba, sunt nevoita sa te contrazic, nu e deloc recomandat sa mananci inainte de cezariana, de ce sa nu evitam daca se poate, mai ales la o cezariana programata. Ce se intampla, din ce am inteles de la medici si asistente:sub efectul anestezicului puternic (injectia intre vertebre) esti complet "inghetata" de sub sani in jos. asta include si intestinele. daca sunt pline cu mancare, ne putem inchipui ce se intampla, digestia e blocata etc.cred ca putem rezista fara mancare cateva ore, eu cel putin am putut. despre apa/lichide mi se pare si mie un pic cam bizar ca se interzic deasemenea, cel mai greu mi-a fost fara apa, de la 12 noaptea pana a 2 a zi pe la 1, la recovery.
faceti cum credeti si, mai ales, cum va recomanda echipa voastra medicala. daca ei spun ca e ok...
Noi mergem acusi la ikea cu tot cu bb bineinteles. vreau sa luam o draperie opaca pt camera lui si sa ne mai uitam la raionul de bb. sper sa fie cuminte. aici a plouat si e un picut mai racoare, dar si f multa umiditate.
Bravo Ramona, Nycosia! Sa va bucurati de bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti! Surprize, surprize...
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Roxypuy eu nu am mai mancat de seara de la ora 21 dar am avut operatia dimineata .
Aruba , ma bucur ca te plimbi , relaxeaza-te cat mai este timp
Fetelor , eu ma simt tare "vinovata" ca i-am dat suzeta , dar nu se mai putea , ma cam luase pe mine pe post de suzeta din ora in ora , cineva mi-a spus ca durerile de burta pot fi si de la suptul asta des , ca nu are timp laptele sa se digere si de aici si durerile de burta
Daca ascult o suta de persoane , o suta de pareri .... cica alaptatul acum la nou nascut este la cerere , eu nu mai inteleg nimic , oricum daca nu-i dau san , plange pana se invineteste .
Am plecat din spital cu greutatea de 3325gr si azi la 2 sapt avem 3670 gr , nu stiu daca a luat bine , eu ma bucur ca este pe plus ... s-a nascut cu 3570 .
Revin ca plange
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ioana3110 spune:
Ali, legat de Gripe, nu-i da 5 ml, desi nu-i face rau ca nu e decat apa cu extract de marar. Da-i 0,5 sau max 1 ml inainte de a-i da laptic. Stiu asta de la prietena mea care acum e la al 2-lea BB si se descurca minunat cu gripe.
Laura, nu trebuie sa te simti vinovata pentru suzeta. E normal si firesc ca doar de-aia s-au inventat. Nu e bine sa il pui f des la san chiar si cand nu mananca, ca si de-aia face colici. Asta stiu de la mama.
Roxipuy, eu am avut 3 anestezii la viata mea. La laparoscopie mi-au interzis mancat cu 24 de ore inainte si apa cu 12 ore inainte
La punctia ovariana, a zis asa: o masa usoara cu o zi inainte pe la ora 6 pm si pana seara la 12 mai am voie lichide. De la 12 noaptea nu mai am voie nimic pana dupa ce ma trezesc. Dar am facut punctiile la ora 9 dimineata. Risucl este sa vomiti si sa te simti rau, cu greatza, etc. si sa iti revii mai greu dupa anestezie cand trebuie sa se reia digestia. Nu e bine sa stagneze papa in intestine pe perioada anesteziei.
Mie inca nu mi-a raspuns doctora cu diabetul, dar din ce inteleg e cam pozitiv. Nu prea stiu ce sa fac...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto