Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Wow Ramona ce surpriza! Felicitari! Bine ai venit Riana!

Nycosia felicitari! Bun venit David Andrei!

Hai Gabriela!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Roxypuy,

Nu te mai gandi si mai ales nu te mai necaji in privinta cezarienei..nu-ti face bine. Important, asa cum spui si tu, este ca bebelina sa vina pe lume sanatoasa.

Pe mine toata lumea ma intreaba cum nasc, iar raspunsul meu este: asa cum va decide medicul, asa cum va fi cel mai bine pt. bebelina.

Fetelor,
am vazut si ultimele poze de pe picasa.

Fleur, Eric e minunat, e deja mare si voinic. Iti seamana mult.

Daconst,iti priesc ultimele saptamani de sarcina..esti o graviduta frumoasa.

Miruna, gemelasii tai sunt niste scumpi.

38+ Sara

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Maria, tot acasa , 2 in 1, azi 39 s si 4 zile
Eu de ce oare nu sunt in titlu, am acelasi DPN ca Gabriela si sunt ocolita cu elegantza.
E pe pile galeria?
Pup

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

oawwww ce de surprize placute!!!!!!!!!!!!

felicitari mamicilor
sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi

roxi nu te speria de cezariana.eu am nascut prima natural si asta cu cezariana si vreau sa spun ca mi s a parut mult mult mai usor si pana si recuperarea a fost mai rapida ca la cea naturala(acum nu vreau sa le descurajez pe cele care nasc natural)dar eu daca ar mai fi sa nasc cu siguranta as alege cezariana.depinde oricum de fiecare organism in parte si probabil si de noroc.eu la cea naturala nu am fost norocoasa

am citit mult si nu mai stiu nimic ce vroiam sa raspund.inca nu mi am revenit cu uitatul.
eu umblu sa rezolvam cu detaliile ptr botez.sambata am o nunta si mi e groaza sa ma apuc de cautat haine ca sigur imi gasesc tare greu bebe e tot sculacios noaptea.si chiar daca doarme se tot agita si se partzuieste.i am dat gripe water dar mi se pare enorm de mult sa ii dau 5 ml odata.nu vi se pare?
o sa incerc sa ii dau prebiotics.am vazut la odiseea de mai iunie ca ar fi bun si vad ca si diana il foloseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ilenutza eu nu stiu sa te pun in titlu dar iti pun niste majorete ptr incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilenutza

Maria, tot acasa , 2 in 1, azi 39 s si 4 zile
Eu de ce oare nu sunt in titlu, am acelasi DPN ca Gabriela si sunt ocolita cu elegantza.
E pe pile galeria?
Pup

Ile , mami de V si A ,

ile, pai vad k tu esti trecuta in lista de programari cu 20.07 la fel k mine, iar gabitza are 17.07 pt noi fac fetele galerie comuna maine-poimaine
hai uite niste majorete de la mine k sa nu mai fii supi

Roxy
38+ AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Pusi,multam de compliment...dar acum ultima saptamana de cindstau in pat...chiar nu-mi prieste,sunt mereu cu nervii intinsi.

Ilenutza,pai te poti loga singura si sa te treci la titlu.
Cred ca nu e cu intentie,dar nu prea se mai uita nimeni acum exact la lista...eu cel putin nu.

Ali,trebuie incercat ce are efect impotriva colicilor la voi.Noi am avut noroc doar cu Saab Simplex,asta dupa ce am testat o gramada.
Hai mai pune poze cu grasunelul...ca eu asa il vad si pe al meu deja.
Cu tinuta e mai nasol...dar ceva rochii lejere cred ca te-ar avantaja.Sa nu fie prea mulate,scoti ce ai mai sexy la inaintare si gata,succes garantat.

Aruba,tot in butoi???
Sper ca nu ai nascut si nu zici nik.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

pusi, ali

fetelor, cu experienta in cezariene, pls luminati-ma si pe mine - inteleg k nu am voie sa mananc nimik in ziua respectiva, dar de baut apa? la taiere ma baga la ora 15 si mi-e k leshin de foame pana atunci fara apa clar nu cred k rezist! si in caz k nu reusesc sa golesc instalatia in dimineata aia, tre sa iau ceva laxativ sau sa bag vreun supozitor?

si acum rog mamicile sa ma lumineze - inteleg k e mai ok sa cumpar separat plantele pt ceaiul de lactatie, decat varianta la pliculetz...deci doar fenicul, anason si chimen da? si le amestec in proportii egale sau cum? momentan am apucat de am cumparat o cutie de pliculetze de la fares, dar sa stiu ce mai cumpar in continuare

Roxy
38+ AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Roxy eu am baut apa in ziua in care am facut cezariana. Am avut programarea la ora 9,00 si mi-a spus sa nu mai manânc de cu seara. Nu mi-a facut clisma si nu am pus niciun supozitor inainte.Doar ca trebuie sa te epilezi total, inainte acasa ca sa te poata opera.
Eu am foslosit atât ceaiurile de la Fares, desi nu mi s-au parut extraordinare dar si pe cel de la Humana http://www.bebebebe.ro/produse/ceaiuri/humana-1/humana-ceai-de-fenicul-si-chimen-200-gr.html][aici]care mi s-a parut mult mai bun desi mai scump.

Nicosya pt.sughit - fie o masam pe fetita pe spate si dupa aceea un pic pe burtica, fie ii dadeam un pic de laptic sau daca chiar nu trecea o picatura de lamaie. Pot sa spun ca este si azi un mare fan al lamâii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

salutare si de la noi.fericita ca am apucat 36 sapt si mai asteptam macar 38.

si proaspetelor si viitoarelor mamici

ilenutza -ma bucur ca esti bine

laura=ai incercat sa-i pui white noise lui bb?feon...aspirator....sunetele vakurilor,bataile inimii-le gasesti pe youtube.

eu m-am vazut cu sacii in caruta-de la eco ne-a spus ca b b poate sa vina.....si am inceput sa mai misun prin casa.dar totusi ideal ar fii sa se mai coaca.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+36sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput