Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

la filantropia am nascut.astept neonatologul, poate ne da drumul azi

felicitari pt noilr piersicute aparute!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nycosia spune:

neata fetelor!
nu am vb de miercuri dimineata si va spuneam ca am prog cezariana vineri 13 iulie......ei bine miercuri seara in somn s-a rupt apa...si la 20.10 se nastea bebe David Andrei de 3300 gr 51cm la 38 de saptamani
am intampinat ceva dificultati deaorece se pare ca pe parcursul sarcinii am facut mai multe microfibroame si am pierdut mult sange...dar acum suntem bine ...de aseara acasa!
Acum facem baie de soare si ascultam Mozart

OFFFFF..alaptatul ..abia azi am titi pline si sunt pe alimentatie mixta dar momentan si avem si colici care il fac sa manance la 2 ore dar rezistam pe baricade...va pup si va doresc nastere usoara, bebelusi frumosi si sanatosi ....crestere usoara!

PS sunt f bune plasturii Compresses ...numai la sensiblu am gasit si Galafor e bun...la mine dau rezultate!

O zi minunata alaturi de copiii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Felicitari Nycosia. Sa creasca mar, frumos, sanatos, desptept David Andrei.

Vad ca piersicutele noastre sunt grabite, cu foarte mici exceptii.

Zizou ac. stari le am si eu si sper sincer ca nu sunt semne ca vrea bebe mai devreme. Ieri am luat 2 no-spa ca mi s-a parut ca ma inteapa cam des colul. oricum joi merg din nou la medic sa vedem ce zice.

Ilenuta ai nascut? Ca aveai unele simptome si nu ai mai intrat dupa aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nycosia spune:

multumesc maria!

Ce faceti cand sughite bebe? Al meu sughite tare si des de se zguduie tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutari si de la noi! Felicitari proaspetelor mamici! Sa aveti parte de bebelusi sanatosi, mancaciosi si necoliciosi!

Noi suntem bine, f f f activa bebelina, imi muta burta din loc la propriu. Partea mai grea e ca impinge cu capul in col si am niste dureri uneori...
Saptamana asta cred ca ma apuc de sortat haine si de reorganizat dulapuri astfel incat sa incapa si hainutele motzatei nr 2 Nu mai pot de nerabdare sa o vad
Saptamana trecuta am fost la mare si ne-a prins tare bine. Pun si niste poze de indata pe picassa ca tot intru sa vad si eu piersicutele iubite.
Oricum, cert e ca eram atractia plajei cu burtoiul, toti se minunau si-si dadeau cu parerea, in special despre faptul ca ecograful a gresit si este de fapt baiat, nu fata Nici nu ma mai agitam sa le dau vreo replica.
Cam atat, revin, desi nu cred ca am vreme sa recuperez tot ce s-a scris.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

WOWWW ce Odisee plina de surprize!!!

Ramona,Nycosia,felicitari sa va traiasca copilasii!!!

Astea da surptize!Se pare ca piersicutele noastre sunt pline de personalitate!Asta spune ceva despre ele!

Porumbita,cum esti cu hemoroidul?
Hai cu poze!

Fleur,am vazut pozele cu frumuselul Eric! E leit mami!!!

Zizou,Maria,vin si eu in club cu aceleasi simptome...dar eu nu ma pronunt ca cine stie cu ce surprize ma trezesc.Stau cuminte in pat si incerc sa nu fac miscari grasite.

Aruba,sper ca nu ne faci si tu surprize???

Roxypuy
,cum esti?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Bravo noilor mamici si bun venit ultimelor piersicute

Incet incet se coc toate piersicutele. Ma uitam pe lista cu cele care urmeaza sa nasca..e tot mai scurta.

Raportez si eu o noapte mai buna, doar o singura trezire..am dormit pana la 10. Bebelina cumintica, inca nu da semne ca ar vrea sa paraseasca burtica.

Balanta o fi nascut? Nu mai stim nimic de ea de atata vreme.

Ma loghez pe picasa, avem poze noi de la mamici!

38+ Sara

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Ramona si Nycosia felicitari! Chiar ca surprize la noi. Azi ma duc si eu la control sa vedem in ce stare e bebelinul.

37+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu sunt buna de externat.la bb astept rezultatul ls grupa de sange,birulina si in functie de ele ne externeza sau nu azi.

hemoroidul din pacate e la locul lui:(

tr sa ma externez de aici si sa ma duc iar sa vb cu chirurgul

aua ce mai vin piersicutele.... vad ca multe sunt venite la 38 de sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burtici si mamici!

BUN VENIT NOILOR PIERSICUTZE! SA CREASCA MARI SI CUMINTI SI SA LE DEA DD MULTA SANATATE!
FELICITARI NYCOSIA SI RAMONA!!!

HAI GABITZA!!!

raportez o noapte un pic agitata, ganduri peste ganduri, am o mie de intrebari legate de cezariana pt k nu m-am pregatit deloc pt acesta varianta durerea de burtik persista, nu m-a lasat deloc de ieri dimi, uneori ma doare tot timpul, alteori doar cand ma misc, intorsul de pe-o parte pe cealalta e un cosmar, datul jos din pat asisderea din cate imi dau eu seama nu sunt cobtractii pt k nu se intareste burtik, sunt dureri de la blestematia mea de chist cred k avand putin lichid bebelina ma loveste si sta fix pe el si de aici si durerile am tot luat no spa, mi-am pus si uscosin aseara dar nu cedeaza in fine, mai am 3 zile si gata!
am primit aseara sms de la carmina - mirunik e bine, papa colostru, carmina e ok (fericita k s-a inventat epidurala ). se cam chinuie cu desfundatul canalelor, dar insista azi le da drumul acasa va mai tin la curent dk mai primesc vesti de la ele.

multumesc tuturor pt incurajari azi sunt ceva mai bine psihic, asta e, trebuie sa-mi accept soarta important este sa fie bine bebelina, dupa ce am asteptat atat de mult copila asta si dupa cat m-am chinuit sa o am...nu mai conteaza nimik! va poop si multumesc inca o data

Roxy
38+ AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput