Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aruba,ma bucur ca esti bine...asa imi dai si mie curaj ca inca nu nasc neaparat la 38 de saptamani.
Au viata grea barbatii nostri si al meu saracul se chinuie cu mine ca-s ca-s ciufuta rau...da nu mai e mult si scapa.

Laura,e chiar foarte bine ca i-ai dat suzeta ca asa se calmeaza.Moasa mea spunea ca alaptatul e la cerere dar nu trebuie dat mai des de 2 ore ca si de aia fac colici.Asa ca e mai bine sa se calmeze singur si tu doar sa-l tii in brate daca simte nevoia.
Cu luatul in greutate stiu ca cei alaptati la san iau diferit...important e sa vezi ca nu stagneaza sau da inapoi.

Ioana,mie nu mi se par asa mari valorile de glicemie si as incerca sa tin diabetul sub control prin regim.La cazul tau zic ca merge.Incearca o saptamana cu regim si mai fa-ti citeva teste de glicemie.Hai ca si asa nu mai ai mult si scapi.

Ned,bagam galeria imediat!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Felicitari, fetele care ati nascut ptr. piersicute. Va pup pe toate si asteptam noi surprize. Fetelor, eu am dat de altceva acum. Nectarel nu suge decat dintr-un san. Din celalalt nu vrea sa traga si urla intruna. Chiar nu stiu ce sa fac in situatia asta. In doua sapt. venim si noi acasa. Insa ce ma fac cu sanul din care nu vrea sa suga. Eu, oricum ma mulg. Cred ca sunt defecta.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Nu bagati inca, ca nu se stie....va anunt vineri dupa test

37+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ada,poate iese mai greu laptele din el sau pozitia nu-i place.Oricum sa te mulgi din el si i-l dai apoi cu sticla sau cumva.Sa nu cedezi oricum.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Multumesc fetele pt raspunsuri

Ada , cred ca sanul pe care-l refuza , o avea vre-o problema cu canalele , se trage mai greu , iar el este mic si nu are forta .
Continua sa-l mulgi si ii dau cu seringa sau biberonul . Cred ca deja astepti sa-l vezi pe bb Nectarel acasa .

Dana vroiam sa-ti zic ca i-am pus lapte in ochiul care curgea tare si de 2 zile este curat ochisorul , multumesc de sfat

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aruba ideal e sa nu mananci cateva ore minim inainte de operatie pt motivele spusr de fete.apa se elimi.a ca oricum ai sonda vreo 12 ore.

ioana tr anuntata echipa cu care nasti dc e diabet pt ca de ex nu pot sa iti dea glucoza pana nu iese bb, sa nu il bage in soc.atat tu cat si bebe veti avea testate glicemiile dupa etc

si din cate am inteles/citit dc vrei natural travaliuse urmareste la spital pt ca pot fi problem

indiferent de metoda de nastere nu se recomanda sa treci de 39 s.

noi inca in spital.la nopate bb sta la raze din xauza icterului.

maine sper sa fim acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

M-am intors de la epilat, a fost groaznic de dureros, desi ma fac de ani de zile, niciodata nu m-a durut ca acum Cosmeticiana zice ca aveam radacinile mult mai groase ca de obicei, o fi de la hormonii de sarcina, nu stiu. Pfiu, bine ca a trecut si sper sa revin la normal dupa ce nasc.

Aveti dreptate cu anestezia, este preferabil sa nu mananci nimic, in caz de operatie programata. Vroiam doar sa zic ca mie mi-a zis anestezistul sa nu imi fac griji in caz de ma apuca dupa vreo masa copioasa, ca se gasesc solutii si atunci. Acum vorba aia, cum o fi sa fie, nu e ca si cum pot sa vad in globul de cristal cand o sa nasc. Stiu multe cazuri in care fetele au ajuns la cezariana pe nepregatite, dupa mese copioase si tot asa.

Mai vroiam sa va zic ceva si am uitat data trecuta, am vazut ca Fleur a povestit ca a adormit in timp ce alapta. Nu vreau sa supar sau sa sperii pe nimeni, dar noi avem un caz tragic in familie, o matusa a adormit asa si cand s-a trezit bebele era mort. Si saraca s-a invinovatit o viata ca l-a sufocat cu sanul. Eu una sunt marcata de povestea ei si o sa fac tot posibilul sa nu adorm niciodata cu copilul la san. Stiu ca multe mame practica alaptatul pe timp de noapte lungite in pat, am inteles ca e o pozitie confortabila si evident ca o sa o practic si eu, dar nu cred ca voi adormi vreodata de frica asta.

38+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bbii nu s chiar bibelouri mititele.adica mai ales dupa ce trec catevs sapt se misca/zbat sanatos

bbul ala poate a murit din cauza sindromului mortii infantile de care nu cred ca se stia ceva pe atunci

ce mai vroiam sa zic, cand alaptati se secreta niste hormoni care induc somnolenta/somn .dc noaptea nu alptato culcate (la primul nu am putut pana pe la 7-8 luni, acum vad ca nu s probleme) aveti grija unde stati sa nu va scape din bratr ontr un moment de atipeala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Salutare!
Fetelor noi suntem tot 2 in 1, bebelina noastra draga a binevoit si s-a intors cu capul in jos, multumim lui Dumnezeu.
Ieri am facut un eco aici la noi local, la un pediatru cu competente ecografice doar ptr confirmarea pozitiei si mi-a spus ca este cu capul in jos iar asatzi am mers la spital si ne-a confirmat si ginecologul.
Acum nu ne ramane decat sa o asteptam pe bebelina cand vrea ea sa vina, martea viitoare mergem iar la control daca nu se intampla nimic intre timp. Ne mai ramane sa monitorizam tensiunea si sper sa nu ne puna probleme in travaliu si sa pot naste asa cum imi doresc.

Multumesc mult ptr incurajari, sunteti niste dragute voi tine seama de ele cand se va declansa travaliul.

La Constanta a fost o vreme superba, am profitat si ne-am racorit putin la malul marii.

Felicitari Nycosia si Ramona, sa va traiasca bbii, multa sanatate!

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank"> AMR o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

fetelor, multumesc de sfaturi. Daca stiti si ce regim ar trebui sa tin, ar fi minunat. Doctora a zis ca incearca sa ma programeze la un nutritionist dar e destul de greu in perioada asta, chiar si cu pile.

apropos de nastere si de sonda....mie mi-e groaza de sonda ca de mere acre....e obligatorie? a nascut careva fara? eu la laparoscopie i-am rugat f tare sa nu-mi puna ca fac infectii urinare f usor. Si am reusit. Dar nu stiu cum e la cezariana....

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput