FIV cu Dr. Dragos Albu 63
Raspunsuri - Pagina 9
arabika87 spune:
liza cum a fost la ET? e dureros? dureaza mult? tu ce procedura ai facut fiv icsi sau clasic? aaa si vroiam sa zic te intreb tu ai congelat? pe mine ma intreba lucia ieri la punctie daca o sa vreau sa congelez dar am zis ca deocamdata nu ma gandesc la asta decat daca doamne fereste nu reusesc.... ce sa fac? si am inteles ca dupa congelare nu mai sunt asa buni embrionii...
liza79 spune:
arabika, nu e dureros, trebuie doar sa ai grija la cantitatea de lichid pe care o bei in dimineata respectiva. probabil ti s-a spus sa vii cu vezica semi-plina la ET, ideea ar fi sa iti calculezi in asa fel incat sa rezisti un pic - eu am fost programata la 8.30, am baut un pic peste jumatate de litru, si procedura a durat cam 15 min, dupa care am mai rezistat vreo 10 minute si am cerut plosca... pt ca a trebuit sa mai stau jumatate de ora intinsa acolo. e un pic neplacut, dar trebuie sa incerci sa stai relaxata, ca nu dureaza mult. eu am facut fiv clasic, am avut 9 embrioni, am transferat 3 si restul i-am congelat. n-ai de unde sa stii daca reusesti sau nu (eu iti doresc sa reusesti, evident ), dar decizia cu congelarea embrionilor trebuie sa o iei in ziua ET. si daca obtii embrioni de calitate buna, fara fragmentari, nu vad de ce n-ar rezista bine la congelare, doar sunt cazuri si aici pe forum de doamne care au facut bebe dupa transfer de embrioni congelati. si mai trebuie sa te gandesti ca daca nu pastrezi embrioni (in cazul in care embriologul iti spune ca merita pastrati), o vei lua de la capat cu tot tratamentul in caz ca repeti FIV-ul.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46
QiaoBing spune:
cri iubita, tie ar trebui sa nu iti mai vanda teste, ai facut o obsesie cu ele si nu e ok pt psihicul tau si nici pt embrionasii de la purtator. dureri ca de cm cand ar fi trebuit sa vina am avut si eu si cumnata in luna in care am ramas insarcinate - eu natural si ea prin FET, deci nu se pune.
ai facut azi beta ? te astept cu vestea buna/rea, cum o fi, o sa te descurci tu. stiu ca sunt multe butoaie, toate am dansat pe marginea lor, am mai facut si scufundari, dar am iesit la suprafata cu forte noi. cu cat se inmultesc piedicile, cu atat inversunarea in atingerea telului e mai mare.
arabika sa fie toti 6 de calitate, sa ai ce sa congelezi - pt fratiori nepotelul meu, care face sambata 1 an, e un embrionas decongelat. pana acum a fost un copil model, cuminte si sanatos tun.
liza fata cea mai rabdatoare. cand faci eco ?
ali la tine pupicii sunt la dublu. ce face juniorul ?
liza79 spune:
miercuri, intalnirea vietii
si dupa cum ma stiu, or sa mi se taie picioarele cand intru in clinica (noroc ca sunt insotita de piratu' din caraibe )
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46
QiaoBing spune:
liza ... ei, cand intri in clinica e o bagatela fata de moemntul cand vezi imaginea pe ecran. sa ii faci cu mana si din partea mea si sa ii spui ca toata lumea il iubeste si il asteapta sa se faca mare
cri_cri_cri spune:
fetelor, qiao, liza, ali si va multumesc pentru incurajare si gandurile bune!
rezultat bhcg = 0,5 adica foarte neinsarcinata , ce sa zic, ma asteptam la asta, in fond si la urma urmei testele erau corecte, eu se pare ca am o problema in a accepta realitatea. ma simt usurata sincer, macar acum stiu cum stau lucrurile, fara linii pale fara ganduri fara sperante prostesti. cu toate astea tot trag o repriza buna de de mi-am udat si tastatura. d-soara Vaduva imi spusese sa fac bhcg pe 26, e vreun bai daca sun acum sa le spun cum stau lucrurile? as vrea sa fac laparoscopia luna asta daca se poate sa ma scap de 2 buc trompe de cacao (am voie sa zic cacao pe forum?)
va pup si va doresc o zi de 10000 de ori mai buna decat a mea!
LE qiao sa stii ca deja mi-era jena sa mai merg la farmacia de langa mine, dupa o saptamana de mers zilnic mi-era ca zic alea ca-s nebuna!
---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 .....urmeaza bHcg
liza79 spune:
da, qiao, am sa incerc sa imi aduc aminte, intre doua sughituri
QiaoBing spune:
cri of of of. azi ai voie sa bocesti cat vrei, noi suntem cu batiste si cate un umar pregatite. normal ca o sa ii dai un mail/sms/ce vrei tu Luciei sa ii zici. sunt si ei la fel de implicati in povestea asta si trebuie sa stie.
liza79 spune:
of, Cri, imi pare rau...
bineinteles ca poti sa o suni pe Lucia sa ii spui de acum. o sa iti si spuna sa faci programare la dr. sa discutati.
cri_cri_cri spune:
Am sunat-o si am reusit sa fac o programare pt maine sa discutam cu dr Albu. I-am zis de hidrosalpinx si m-a intrebat de histerosalpingografie?! e posibil oare sa pot face o histero si apoi fiv2 fara laparoscopie?
oricum opresc tratamentul si astept sa vina bucuria
trebuie sa fie pauza de o luna musai intre fivuri nu??
---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 .....urmeaza bHcg