FIV cu Dr. Dragos Albu 63

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Cri draga de tine, imi pare rau!
E bine ca te gandesti la urmatorii pasi. Mie Albu mi-a zis ca e bine sa fac o pauza de 3-4 luni intre FIV-uri, ca sa nu obosesc ovarele. Eu zic ca daca ai probleme cu hidrosalpinxul mai bine rezolvi problema inainte de urmatorul FIV (scoti trompele sau le clipsezi, in functie de ce ti se recomanda).
Stiu ca acum esti tandari, dar capul sus! Multa putere iti doresc sa treci peste experienta asta si sa continui lupta pana la acel final fericit pe care ni-l dorim toate!

Mergi la inceput

arabika87 iti recomand din tot sufletul sa congelezi daca embrionii sunt buni. Iti doresc sa reusesti din prima, dar.. mai bine sa fii prevazatoare. Vorba lui Qiao: macar pentru fratiori/surioare

Liza iti tinem pumnii. Lasa emotiile la usa cabinetului si intra acolo curajoasa si fericita: doar mergi sa iti vezi samburelul Sigur o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

elbereth sarumana de incurajari. vad ce solutii ne propune maine dr A.
fetelor si va multumesc ca sunteti aici, chiar inseamna enorm sa stiu ca nu sunt singura care trece prin asta si sa am exemple de oameni care au reusit chiar daca au mai fost si esecuri pe parcurs. prietenelor nici nu le-am spus inca, nici nu cred ca ar intelege cand in cazul lor cea mai mare problema a fost ca le-a venit in luna x dar au ramas in luna y.

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

cri si mie imi imi vine sa mai strang de gat cate o prietena care a reusit la ambii copii din a 2-a luna de incercari si acum ma tot bate la cap de ce nu am depus inca dosarul de adoptie, de parca e asa de usor sa renunti la ideea de a avea macar un copil "sange din sangele tau". adoptie pot sa fac oricand, e pe lista noastra de variante, dar un copil al meu nu prea mai am timp, de fapt sunt cam expirata ; acum sper ca macar sa avem unul 50% al nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

cri, s-ar putea sa cam ai dreptate cu prietenele, lasa-ti timp sa iti mai revii din incercarea asta si apoi vezi daca le poti povesti. asta ca sa nu te apuce nervii cand nu vor intelege prin ce treci.
mie ieri o prietena imi explica cum o cunostinta de-a ei a facut inseminare si acum e in saptamana 28; tipa facuse de fapt FIV, doar ca prietena mea nu stie diferenta... ea incerca sa ma incurajeze, dar m-a facut sa inteleg ca numai cine trece prin nebunia asta poate sa inteleaga sentimentele noastre.
a, si prietena de care iti spuneam a ramas gravida "de-abia" in a 5-a luna de incercari, pentru ca a fost "stresata", si imediat ce s-a relaxat s-a intamplat minunea no comment

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

of, imi aduc aminte si de minein perioada de "inocenta" cand nu stiam nimic de estradiol, progesteron, ce sa mai vorbesc de morule si blastocisti. am dat search pe google cand mi-a zis cumnata ca vrea sa lase embrionii pana la blasto la primul ei fiv. acum ma bufneste rasul cand mai aud cate o prietena ca imi recomanda sa iau Elevit ... si se chinuie sa isi aduca aminte denumirea , ca a auzit ea ca e bun, sau pe alta care imi tot facea grafice cu ce o sa fie fata sau baiat daca prestam in anumite zile ale cm, ca asa i-a zis ei dr Tare mi-as fi dorit sa raman si eu la nivelul ala de inocenta, cu credinta ca pe ii aduce barza.

ha, mi-am adus aminte de colega care imi recomnda sa fac "insamantare". la inceput nu i-am zis nimic, cand am vazut ca persevereaza ... i-am spus ca incerc sa fac un copil, nu sa pun grau. dupa luni in care m-a tot auzit povestind de FIV-uri si IA inca nu stie diferenta intre ele.

Mergi la inceput

Noi am hotarat din start sa nu povestim nimanui in afara strict de familie despre problemele pe care le avem. Auzisem deja despre atatea situatii neplacute (de genul "relaxeaza-te, du-te la mare/munte si o sa fie bine" sau "de ce nu adoptati un copil") prin care au trecut cuplurile cu probleme, incat atunci cand am hotarat ca vrem un copil n-am spus nimanui, iar atunci cand am aflat de gravitatea problemelor pe care le avem ne-am multumit in gand pentru inspiratia avuta de a pastra tacerea (le-am povestit doar parintilor mei initial, care ne-au sprijinit enorm, inclusiv financiar, apoi si alor lui).
Oricum, prietenii (chiar si cei mai buni) n-ar avea cum sa inteleaga cu ce ne confruntam atata vreme cat n-au trecut prin nicun fel de probleme de genul asta.

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

qiao, hai ca m-ai dat gata cu "insamantarea"

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Qiao daca tot ti-a recomandat sa faci "insamantare", de ce maica nu ti-a zis si ca trebuie sa "ari" terenul inainte?
No comment

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

fetelor sunteti simpatice! la categoria povesti cu prietene "necunoscatoare" am si eu destule!!
m-a sunat o prietena la vreo 5 zile dupa transfer sa ma intrebe ce fac, cum sunt. i-am spus ca am facut pregnylul si mi-am facut si teste si imi iese o linie si nu-mi dau seama daca e de la pregnyl sau nu, facand catre ea precizarea ca e de fapt hcg aceasta injectie. la care ea mi-a zis ca daca doctorii au hotarat sa fac eu aceasta injectie stiu ei de ce, eu am intrebat-o daca stie ce e aia hcg, ea a zis ca nu. si ea este insarcinata in 2 luni . no comment!
sau poate suntem noi prea "pretentioase" ca mie cel putin daca nu stie cineva ce-i aia pregnyl, ovitrelle etc mi se pare ca deja nu prea mai avem despre ce sa vorbim!

qiao, termina cu "sunt cam expirata" ca iti dau eu tie bataitza! sa stii ca in butoiul cu melancolie nu mai e loc, am eu rezervare pe vreo 5 zile!

LE: cautand pe net despre laparoscopie la medlife am dat si peste subiecte ce contineau : lambaroscopie, labroscopie, hidrosalping

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput