FIV cu Dr. Dragos Albu 63

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

cri pai fiecare cu butoiul ei, numai ca eu fac acrobatii peste al meu, sper sa nu ratez vreun salt si sa aterizez in baltoaca
legat de "arat", sa stii ca si-a calcat pe inima si mi-a zis "secretul" pe care i l-a spus dr (pe langa legatura dintre zile si sexul copilului). ca a intrebat dr si de pozitie sa fie sigura ca nimereste din prima (si asa a si fost !), asa ca intr-un final mi-a dezvaluit pozitia "miraculoasa" Am incercat la un mom dat sa ii explic ca degeaba imi da acel grafic, ca daca ovulezi in ziua x, ovocitul nu te astepata o vesnicie sa faci tu "araturi" dupa 5 zile ca sa iasa baiat. dar nu am avut cu cine sa ma inteleg. asa ca discutii despre pregnyl ... come on ! ea nici vitaminele si progesteronul pe care i le-a recomandat dr nu le-a luat in sarcina, sa nu cumva sa afecteze cu ceva copilul.
dar pe de alta parte sa stiti ca eu ma bucur pt rasa noastra ca inca se mai pot face copii pe cale naturala, usor si fara probleme si ca noi intram la categoria exceptii, cam multe, dar exceptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

Qiao foarte tare prietena ta! nu ma pot opri din ras, peste vreo 20 de min vine sotzul acasa si dupa vocea mea grava de la telefon cand i-am zis de bhcg negativ cred ca se asteapta sa ma dezgroape de sub maldarul de servetele.daca o sa ma gaseasca razand cu gura pana la urechi o sa zica saracu ca am facut vreo criza!

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

cri ma bucur ca ti-am schimbat putin ziua asta

Mergi la inceput

ahaaa, dar ca se duc "la parascopie" nu ai citit ? nu mai stiu pe unde am vazut, dar m-a amuzat la maxim. si nu era gresala de typing

Mergi la inceput

, nu, pe aia cu "la parascopia" am ratat-o
a venit sotul, l-am asteptat la usa, eu cu gura pana la urechi si pisica noastra somnoroasa( pe bune, pisica asta doarme pe unde apuca dar de obicei nu calare pe mine, azi de cand am venit acasa nu s-a miscat de langa mine )
qiao chiar mi-ai schimbat ziua!
si voi fetelor!

2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

cri si inca nu ti-am povestit de pasaroi

Mergi la inceput

qiao, ce pasaroi? hai spune tot!

FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabika87 spune:

mama fetelor deja nu stiu ce sa mai zic eu va spun sincer ca nu as vrea sa congelez...maine sunt sigura ca imi va transfera 3 embrioni ca am inteles ca atat se transfera maxim, si ma gandesc ca daca ar fi sa raman gravida imposibil macar unu sa nu se prinda... si sa mai fac frati surori ...nu prea as vrea unu e de ajuns macar sa dea dumnezeu unul singur ca nu mai vreau altul.. va spun sincer ca mi-e o frica de procedura asta ICSI am inteles ca riscul malformatiilor congenitale e mai mare decat la fiv CLASIC asa ca nu as vrea sa risc. sper sa fie macar unul ssi ce e cel mai important sa fie sanatos. aaaa si am citit pe net ca daca faci baiat la ICSI poate mosteni infertilitatea sotului. SINCER VA SPUN CA SUNT DEZAMAGITA CA AM FACUT ICSI DAR ASTA ESTE BINE CA AM AVUT CU CE SA FAC DECAT DELOC, CU DUMNEZEU INAINTE!

Mergi la inceput

pai nu am decat un canar cu scart (Cipi), un sticlete (Zburli) care se culca doar dandu-se in leganus, luna asta e in "vacanta" la noi Gugulush, un porumbel pe care l-am scos eu din gura la 4 potai prin noiembrie (si care din pacate nu mai poate zbura) si care a cucerit pe rand dulapiorul din balcon, apoi sufrageria de nu il mai pot scoate de acolo, iar azi vine in "vizita" de 1 saptamana prietenul lui Pippo, un alt porumbel cu handicap, dar de data asta la cioc.
cam asa se rezinta casa mea ... plina de fulgi frumos colorati pt ca Cipi naparleste, de cachite pt ca d-nul Gugulush isi face rondul prin sufragerie si canta prin toate cotloanele. eu umblu in 4 labe dupa el sa vanez cachite, numar picaturi de vitamine in apa lui Cipi, mai sunt din cand in cand porumbita gonflabila si partener de lupte ...
Aaaa, si Cipi de sambata nu mai are coada Ii cazuse o pana care ramasese agatata de celelate 2 (ca atat ii mai ramasese) si am vrut sa fiu de ajutor sa i-o inlatur, numai ca individul s-a zburatacit asa de tare ca i-au cazut si celelalte 2 pene ramase. acum e ca un pui de gaina proaspat iesit din ou. pe de-o parte imi venea sa plang de ciuda, pe de alta ma bufnea rasul cand l-am vazut asa berc.
povestea e lunga cu zburatoarele mele, poze cu Gugulush parca mai sunt in albumul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna ziua fete

cri,imi pare tare rau!multa putere iti doresc!

arabika,din ce m-am documentat,sansele la FIV sunt de sub 50%.depinde de dr.si varsta.oricum am citit ca intre 40,maxim 45%se invarte procentul la femeile de pana in 35 de ani.eu nu stiu ce sa zic de ICSI,dar cred ca si eu as opta tot pt el.sanse mai mari cand e vorba de sperma de proasta calitate.mult succes!

Mergi la inceput