FIV cu Dr. Dragos Albu 63

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Cri, eu am facut ET pe 29 iunie... deci prima eco m-a sfatuit Lucia sa o fac pe 27 iulie.
Qiao, trabucuri si rom , ca oricum de-acolo nu prea ai ce lua altceva...
Ali, tare as fi vrut sa fiu si eu in stare sa merg, dar l-am lasat singur tocmai pt ca nu pot sta 15 ore in avion... din cauza anxietatii ma hotarasc foarte greu sa calatoresc, iar cu avionul cel mult prin Europa.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

liza da, si rom, uite ca de el uitasem. si ar mai fi si muzicaaaa, singurul produs pe care il consum din cele 3.
eu mi-am calcat pe toate cele si am zburat pana in china. langa mine era o turcoaica care a dormit tot drumul, imi venea sa o bat. eu m-am frichinit pe scaunul ala in toate felurile, nu reuseam deloc sa imi gasesc o pozitie buna de somn ... si am avut ultra scaun. marea majoritate dormeau (era noapte) si era asa o liniste, se auzea doar motorul avionului torcand usor ... si uneori realizam ca sunt la cucurigu, aveam impresia ca nu ne msicam ca stam suspendati in aer, ma mai uitam si pe dispaly unde aratau ca afara sunt -56 de grade ... si atunci imi puneam castile si ma mai uitam la un film. la intoarcere a fost mult mai usor. dar a meritat din plin, m-as mai duce si as sta mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabika87 spune:

buna! stiti daca embriologul englez este in perioada asta la medlife?eu sapt viit o sa am ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

arabika87 embriologul care este prezent la punctie este foarte important - el este cel care preia ovocitele, prelucreaza proba de sperma si pune la iubit "materialele" :P
Poti sa-l intrebi pe Albu cu ce embriolog lucreaza in perioada asta si cine va fi prezent la punctia ta. Despre englez intelesesem ca vine cate 10 zile la o anumita perioada de timp.

Mergi la inceput

Cri ceva noutati frumoase ne aduci si noua?
Liza cum mai esti?
Pup toate fetele

Mergi la inceput

bine multumesc, Elbereth. sunt ca un balon, in rest sunt bine. astept ecografia, cu emotii evident.
Cri, te asteptam cu vesti bune.
toate fetele

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

hai liza cu eco aia ca mi s-au lungit urechile

Mergi la inceput

ooof, d-apai mie... si mai citeam si ce-ai scris in partea cealalta, si ma gandeam cum de o luna aproape stau ca o plosnita si nu fac mai nimic, si evident acum ma apuca harnicia, cand nu prea am cum sa ma agit
curatenie nu am sa fac, totusi, o placinta cu mere tot coc io weekendu asta.

Mergi la inceput

liza wrong ! tu nu esti ca o plosnita, tu "clocesti", faci un lucru minunat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

liza wrong ! tu nu esti ca o plosnita, tu "clocesti", faci un lucru minunat

Ce frumos stii tu Qiao sa "indulcesti" lucrurile si sa le arati partea placuta!

Mergi la inceput