FIV cu Dr. Dragos Albu 63

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

ali sa-ti traiasca!!! Sa creasca mare, sanatos si frumos si sa fie baftos cat cuprinde!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

hello dragi aspirante!
alilumi sa-ti traiasca minunea de baietel! sa creasca mare si sanatos!

dragele mele, eu astazi sunt in ziua 7 dupa transfer, adica 9 dupa punctie.este vreuna dintre voi la fel de nerabdatoare ca si mine incat sa fi facut test in fiecare zi ca sa vada cand dispare pregnyl-ul?
eu din lipsa de tigle pe casa am facut....si azi dimineata = rezultat negativ. si imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii recunosc ca in sinea mea as fi sperat ca linia aia ametita si firava din ultimele zile sa devina rosie ca focul.....ei bine disparu!!! si odata cu ea si moralul meu. mai am vreo sansa oare? din 3 transferati nici un doritor???
beta e pe 26.......si da, stiu ce o sa-mi spuneti, ca orice om rational ar fi trebuit sa astept cumintica pana la beta!!! din pacate in ultima vreme duc lipsa si de ratiune si de rabdare
in weekend am avut ceva crampe dar de vreo 2 zile nimic, nici un fel de durere, greata, ameteala..zero!
scuzati-mi postarea kilometrica, pana acum l-am innebunit pe sot dar mi-e ca daca il mai pun inca odata sa se chiorasca la linia invizibila de pe test pe care numai eu o vad o sa fuga de acasa

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 .....urmeaza bHcg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

doamne dragi, , nu e cazul sa va mai psun inca o data ca va doresc ceea ce mi-am dorit si eu!

cri, meriti o mica ! pai bine, soro, ce vrei sa iasa in ziua 7 dupa transfer. si pe mine m-a mancat undeva tre sa recunosc, dar macar am inceput din ziua 9 si abia in ziua 11 am observat o liniutza super anemica pe testul de pipilica. ca sa nu mai vorbesc ca la multe alte doamne nu apare nimic, deoarece dara de progesteron este inca mica si slab detectabila, cu exceptia analizei beta hcg.

mami de Gabriel

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

cri soro, nerabdare, nerabdare, dar nici chiar asa. Pregnylul se elimina in 10 zile, cam 1.000 UI/zi. implantarea embrionului are loc in zile 6-8 dupa ET, asa ca chiar nu inteleg de ce arunci banii pe teste, ca oricum nu are ce sa se vada inca. legat de simptome, lasa-le incolo, nu ai ce greturi/ameteli sa ai la o gagalice de 1mm care inca pluteste prin tine si cauta loc unde sa se cuibareasca. fii ZEN daca nu vrei ca hormonii stresului sa il faca sa nu ii placa la tine. gata, te-am certat destul, acum iti dau si un
ali esti the best ! de ala micu ce sa mai zic, o comoara la care si eu as privi ore in sir fara sa ma satur.
liza cum te mai simti ?

Mergi la inceput

alilumi, qiao de acord, e posibil, de fapt chiar probabil sa fie un pic prea devreme. eu recunosc ca este o prostie din partea mea sa fac teste acum dar nu ma pot abtine! decat sa visez cu ochii deschisi inca o saptamana ca in final sa cada cerul pe mine prefer sa fac cate un test in fiecare dimineata si sa-mi iau cate o palma zilnic la prima ora. si daca lucrurile or sta altfel peste 3,4 zile atunci o sa ma bucur si o sa plang de fericire, daca nu....macar pana la beta voi sti la ce sa ma astept.
nu ma mai certati ca toata lumea ma cearta... eu ce sa fac daca n-am rabdare....sunt slaba din punctul asta de vedere, macar voi sa ma intelegeti care treceti/ati trecut prin asta. pe mine ma ajuta si m-a ajutat foarte mult faptul ca v-am descoperit pe voi fetelor si forumul asta

2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 .....urmeaza bHcg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabika87 spune:

fetelor e cineva pe aici care are punctie vineri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Cri, hai ca esti tare mai ai si tu putintica rabdare, n-ai ce simptome sa ai, numa un pic de balonare eventual, de la tratament. doar ai citit si tu pe foaia aia pe care ti-au dat-o dupa ET ca sa nu cauti simptome in perioada asta ca n-ai sa gasesti... dar iti inteleg nerabdarea (desi eu am stat pana in ziua 12 )
Qiao, nu ma mai doare in dreapta, ma inteapa pe ici pe colo din cand in cand, dar in rest n-am nici o problema. Am programare la eco pe 26 cu dr Albu, dar am si un sot nebun care fix pe 26 pleaca in... Cuba. si evident vrea sa stie ca sunt bine, asa ca am fost nevoita sa fac inca o programare mai devreme la alt medic, ca la Albu nu s-a putut. si i-am zis sotului - pai si daca n-o sa se vada mare lucru si n-o sa se auda inima, ce faci? nu pleci? bine, discutia asta am mai avut-o acum cateva luni, inainte sa fac tratamentul, si atunci i-am zis ca daca reusesc si o sa am eco de facut, el n-o sa fie de fata... si o sa ii para rau. si exact asa s-a intamplat.

Later edit: a nu se intelege ca am un sot iresponsabil , dar viseaza de jumate de an sa plece in cuba, si perioada a fost stabilita demult... sa-si faca si el o bucurie

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

lizuca daca tot pleaca sa aduca si niste trabucuri, sa aiba de impartit cand s-o naste facaul ... ca acum e musai sa fie baiat
cri of of, uite inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

liza, oooffff, Cubaaaaa! vreau si eeeuuuu! dar urmatorii doi ani nu prea cred! tot ce pot sa sper este sa nu se schimbe regimul pana atunci (stiu, suna egoist si aiurea poate), ca tare mi-as dori sa prind niste "vremuri conservate"! mii de scuze de off topic!!!

mami de Gabriel

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

liza poate o sa aveti noroc tu si sotul calator si s-o vedea ceva la prima eco inainte de cea cu dr A. la sarcinile "naturale" nu se vede cel mai repede la 6 saptamani? tu cate ai de la ultimul cm?
nu de simptome imi fac eu mari grji ci de linia aia enervanta si sacaitoare dar eu ma agit.... timpul trece...si uite asa se face maine si mai fac un test
ar trebui sa scrie si pe teste la fel ca la tv: consumul excesiv de teste de sarcina dauneaza grav sanatatii...mentale

qiao
FIV 1 .....urmeaza bHcg

Mergi la inceput