Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Cami, multa putere!
Eu tot trag speranta ca nu a luat virusul, dar e clar, nu?

Gige, multa sanatate! Abia astept sa-ti citesc noua postare de pe blog, am vazut ca ai scris, insa acum tb sa plec la suceava sa iau niste echipamente, cand ma intorc sper sa ma linistesc.

Si Eva trebuie sa mearga musai la control la ochisori, am emotii, om vedea ce-o fi!

Va urez o zi frumoasa!

Pupam pe Eva si bafta la dr Si tie

_

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete
insanatosire grabnica tuturor mici sau mari

Doamne ajuta sa scape Iulia repede si usor de virus si sa poata sa-si continue curele !

...eu n-am toti boii pe acasa si au grija si altii sa mi-i indeparteze....dar nu-i nik ,astazi e o zi, maine va fi altfel

Va inteleg pe toate care trebuie sa puneti ochelari la copii(imi amintesc golul din suflet cand am auzit ca Bogdi va trebuie sa poarte...apoi am zis asta e ,si-i cea mai mica problema a noastra),si-mi amintesc si reactia mamei cand mi-am pus eu ochelari (la 7 ani)...stiu si ca eu n-am avut nici un stres iar acum sunt fan ochelari all
Si eu trebuie sa o controlez pe Isabella din nou dpdv oftalmologic ...si ea va purta ,mai mult ca sigur ochelari,si inca o pandesc sa vad cand se instaleaza cataracta si la ea(caci dr mi-au spus caci daca are Bogdi ,va aparea si la ea...candva).Supravegherea consta sa vad cand incepe sa o supere insuportabil soarele ...

In rest lucrez si chiar daca nu scriu mereu sunt in gandurile mele Iulia si Cami si nu numai

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Vorbit la telefon cu Novusel si Pisikutza.
Sunat Denisa, nu gasit, keep trying!
Astept beep de la Moonvas!

Ma apuc de treaba, ca ma jumuleste sefu!

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Denisule, tu esti supi pe mine?! I-am zis si lui Pirli aseara ca ai bb2 in burtica si el zice: si cine e Mada?! Iar eu spun: Mama lu'Adelake! La care el fericit: aaa, super tare! Barbatii astia.

Supi? Nu, ce-ti veni!? Kiar ma gandeam cand ai zis ca m-ai sunat marti, ca tu tre sa fi fost pe la 17:30, cand am crezut ca e "dl Cristi" (ca a sunat destul de scurt, de pe un nr de Orange pe care nu-l veam in agenda) si Costin a zbughit-o jos sa ia copilul... peste vreo 10min, cand deja urca... a sunat si dl Cristi. Am tras noi concluzia ca nu fusese el... dar nici cine fusese nu am stiut. Tu erai?

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 9+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
Denisule, tu esti supi pe mine?! I-am zis si lui Pirli aseara ca ai bb2 in burtica si el zice: si cine e Mada?! Iar eu spun: Mama lu'Adelake! La care el fericit: aaa, super tare! Barbatii astia.

Supi? Nu, ce-ti veni!? Kiar ma gandeam cand ai zis ca m-ai sunat marti, ca tu tre sa fi fost pe la 17:30, cand am crezut ca e "dl Cristi" (ca a sunat destul de scurt, de pe un nr de Orange pe care nu-l veam in agenda) si Costin a zbughit-o jos sa ia copilul... peste vreo 10min, cand deja urca... a sunat si dl Cristi. Am tras noi concluzia ca nu fusese el... dar nici cine fusese nu am stiut. Tu erai?

Da, eu sunt dl Chisti sub acoperire
Ce faceti burticioshilor?! Am avut o banuiala cand am vazut pozele voastre de pe feisbuc, ca ceva in privirea ta e suspect de Gioconda
Te pup.

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
Da, eu sunt dl Chisti sub acoperire
Ce faceti burticioshilor?! Am avut o banuiala cand am vazut pozele voastre de pe feisbuc, ca ceva in privirea ta e suspect de Gioconda
Te pup.

Eh, in campul muncii, cum ii shade bine muncitorului sanitar! In rest... suntem pe linia de plutire... si ne tratam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Pupam fiica ratacitoare. Dau un semn cand ies din buncar.

Mergi la inceput