Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*
Raspunsuri - Pagina 27
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Bine ai revenit, fiica ratacitoare ! Mai treci ! Multumesc pentru felicitari IULIA va invinge CANCERUL http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) si 17+ |
Back in business, ca sa zic asa!
_
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
pisigri spune:
Georgiana, multa sanatate !
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 17+
Ilinca_M. spune:
Helou, tufete.
Cami Sa terminati cat mai repede cu virusul nenorocit si sa fie totul bine!!
Operatiunea mediere e cam frustranta si pentru mine, ca si pentru majoritatea dintre voi. Eu deocamdata am mediatizat in grupurile restranse de pe FB si pe un alt forum unde bantui. Ei, cateodata nu-s reactii deloc, altadata apar:"Dumnezeu sa le ajute!", "Doamne da sa fie bine!" iar mie mi-e jena sa intreb:"ok, da' ceva in cont ati trimis?" va dati, seama. Iar cele care pun probabil se jeneaza sa dea raportul:"am puuus!" Deci practic nu am niciun "control" asupra a ceea ce se intampla, eu sper ca macar cateva persoane sa se fi sensibilizat si sa fi trimis in cont. O amica a zis clar ca pune dar tot asa, nu pot sa o intreb direct:"pus-ai?" dar am mare incredere in ea.
Pe de alta parte...intr-un fel sunt de inteles si ei caci acum imi dau seama cate cazuri de-astea treceau si pe langa mine zilnic si ma mobilizam doar cand era un nr pt trimis sms, de la fundatiaaia "Mereu aproape", in rest evitam sa citesc la "Umanitare" caci doar plangeam pana nu mai vedeam si ma gandeam ca nu am cum sa contribui pentru toti si speram...sa o faca altii...probabil asa gandesc acum multi dintre cei abordati, nefiind implicati sufleteste ca noi.
Nu se mai face nimic cu fundatia aia voiculesciana? Un nr de-ala pus la dispozitie are cel mai mare impact, caci oricat de grabit ar fi cineva tot poate da 3-4-5 sms-uri si i se pare mai comod decat sa puna 50 lei prin banca...trebuie sa gandim cum ar face-o ei, cat mai pragmatic, caci asta e adevarul, lumea a devenit tot mai pragmatica si mai comoda
Gigelica, imi pare rau de boala aia a ta dar acum ca ai descoperit-o poate vei reusi sa o tii in frau si sa nu mai treaca depresa niciodata pe la tine! Monvass, de ce prietena forumista zici, de histamina?;))
Gaza, multi pupici febletei mele care oricum super-trendy va fi si cu ochelari!
Sophiphi e cumintica si vad ca nu face urat ca a plecat tac'su'. Daaar, cand se enerveaza pe mine sa o auziti cat de sfasietor se jeluie:"Andeeeeei, Andeeei!":)) A vorbit si la tel o data cu el, hihi, e chiar prima dat cand a vorbit la telefon, bine, i-a turuit atat:"Andei, obec!! Andei, obec!"("te iubesc")
Mie mi se pare ca Sophiphi nu invata vorbirea spontan, ca alti copii ci invata fiecare cuvant pe rand de aceea este ritmul asa de greoi. Pur si simplu ea pana nu stie exact ce e ceva, nu spune, abia cand se lamureste ea asupra unui termen il intrebuinteaza. In ritmul asta nu stiu cand va vorbi "normal"...Interesant. Alti copii parca pac, vorbesc de la sine, spontan (de fapt cred ca asa se si intampla in mod normal!!) ea biata...vorbeste dupa ce invata.
Simplyana, pe unde mai esti, Luca cum sta cu vorbitul? Ca parca numai el ramasese mai de-al lui Phiphi:)) Macar el e supus la limbi diferite...
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Sigur ca ar trebui! Dar acest 'ar trebui' este destul de general... adica, ca si primarul... ar trebui sa se faca... Chato, Monn, Simply, eu, (si numai asta tin eu minte acum!!!) trimitem pe unde putem analizele si hartiile medicale pe care le avem. Ca idee, si eu m-am intors cu un raspuns de la o clinica din Geneva care zice ca in principiu, 'ar trebui' sa accepte cazul. Dar, acest lucru nu se poate stabili asa... dupa analize. In principiu, nici daca ar avea Iulia analizele la zi n-ar putea spune cineva DA, acceptam cazul. Procedura - la 100% din clinicile care fac aste este: 1. vad dosarul medical 2. programeaza pacientul - consult clinic, analize, etc 3. accepta sau nu cazul 4. se semneaza agreementul, conditii, plata - se depun o parte din bani. In muuulte cazuri se 'negociaza' tariful. Fie ca suma fie ca modalitate de plata. 5. restul... Ei, si... cam toti vor sa vada analizele Iuliei DUPA chimio. Asadar, este aproape imposibil ca la 1 zi dupa ce a terminat ultima cura de chimio sa intre in operatie. Deasemenea, se poate intampla ca protocolul pe care acum il face Iulia sa intre in completare cu un altul. Deci, e multi de 'daca'. Ceea ce pe mine ma bucura este ca NIMENI din cei cu care eu am vorbit nu au picat pe spate cand au auzit de caz si cand au vazut prima diagnosticare: TSY, GR4 samd. Deci, cam asta 'ar trebui' facut: sa ne rugam si sa strangem bani. BTW: de unde s-a estimat aceasta suma de 20 000 - 30 000 euro?! Sper ca am fost explicita. Iertare daca nu... e de la febra! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
neata tufete
georgiana, ai dreptate; si aici e la fel, cu singura deosebire ca francezii sint mai neprotocolari si sint gata sa sune medicul din romania ca sa discute de la coleg la coleg, in loc sa puna pacientul pe drumuri, si iau decizia de a opera sau nu in functie de analize si discutia tehnica avuta. Dar asta presupune ca si medicul din ro sa fie la fel de deschis si sa fie ... vorbitor de franceza sau engleza.
eu cred ca pina la urma clinica cea mai buna este tot cea din tubbingen, pt ca medicii din timisoara cu ei coopereaza ...
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Helou, tufete. Cami Sa terminati cat mai repede cu virusul nenorocit si sa fie totul bine!! Operatiunea mediere e cam frustranta si pentru mine, ca si pentru majoritatea dintre voi. Eu deocamdata am mediatizat in grupurile restranse de pe FB si pe un alt forum unde bantui. Ei, cateodata nu-s reactii deloc, altadata apar:"Dumnezeu sa le ajute!", "Doamne da sa fie bine!" iar mie mi-e jena sa intreb:"ok, da' ceva in cont ati trimis?" va dati, seama. Iar cele care pun probabil se jeneaza sa dea raportul:"am puuus!" Deci practic nu am niciun "control" asupra a ceea ce se intampla, eu sper ca macar cateva persoane sa se fi sensibilizat si sa fi trimis in cont. O amica a zis clar ca pune dar tot asa, nu pot sa o intreb direct:"pus-ai?" dar am mare incredere in ea. Pe de alta parte...intr-un fel sunt de inteles si ei caci acum imi dau seama cate cazuri de-astea treceau si pe langa mine zilnic si ma mobilizam doar cand era un nr pt trimis sms, de la fundatiaaia "Mereu aproape", in rest evitam sa citesc la "Umanitare" caci doar plangeam pana nu mai vedeam si ma gandeam ca nu am cum sa contribui pentru toti si speram...sa o faca altii...probabil asa gandesc acum multi dintre cei abordati, nefiind implicati sufleteste ca noi. Nu se mai face nimic cu fundatia aia voiculesciana? Un nr de-ala pus la dispozitie are cel mai mare impact, caci oricat de grabit ar fi cineva tot poate da 3-4-5 sms-uri si i se pare mai comod decat sa puna 50 lei prin banca...trebuie sa gandim cum ar face-o ei, cat mai pragmatic, caci asta e adevarul, lumea a devenit tot mai pragmatica si mai comoda Gigelica, imi pare rau de boala aia a ta dar acum ca ai descoperit-o poate vei reusi sa o tii in frau si sa nu mai treaca depresa niciodata pe la tine! Monvass, de ce prietena forumista zici, de histamina?;)) Gaza, multi pupici febletei mele care oricum super-trendy va fi si cu ochelari! Sophiphi e cumintica si vad ca nu face urat ca a plecat tac'su'. Daaar, cand se enerveaza pe mine sa o auziti cat de sfasietor se jeluie:"Andeeeeei, Andeeei!":)) A vorbit si la tel o data cu el, hihi, e chiar prima dat cand a vorbit la telefon, bine, i-a turuit atat:"Andei, obec!! Andei, obec!"("te iubesc") Mie mi se pare ca Sophiphi nu invata vorbirea spontan, ca alti copii ci invata fiecare cuvant pe rand de aceea este ritmul asa de greoi. Pur si simplu ea pana nu stie exact ce e ceva, nu spune, abia cand se lamureste ea asupra unui termen il intrebuinteaza. In ritmul asta nu stiu cand va vorbi "normal"...Interesant. Alti copii parca pac, vorbesc de la sine, spontan (de fapt cred ca asa se si intampla in mod normal!!) ea biata...vorbeste dupa ce invata. Simplyana, pe unde mai esti, Luca cum sta cu vorbitul? Ca parca numai el ramasese mai de-al lui Phiphi:)) Macar el e supus la limbi diferite... IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Histamina e prietena mea, sa fie clar
Nici berula nu am voie si nici un fel de alcoooooooool ever!
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
pisigri spune:
Cami, imi pare rau pt vomitaciunile de aseara si pt virusache. O sa treaca, si o sa va puteti continua cura, sunt sigura. Suntem cu totii alaturi de voi !
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 17+
Pisik06 spune:
Neatza!
GIGE, imi pare rau de boala ta, iti doresc sa te faci bine si sa iti revina optimismul. Te rog nu mi-o lua in nume de rau, e doar un sfat, strict legat de ceea ce se vede din afara, dedesupturile tu le stii si tu stii ce e cel mai bine pt voi. Parerea mea este ca poate ar trebui sa mai raresti ritmul, simt ca esti f f stresata si ocupata si asta nu iti face bine. Si poate sa reevaluezi care iti sunt prioritatile si ce iti doresti cu adevarat.
GAZA, ti-am dat si mail. Te inteleg ca nu ti-e usor, nici mie nu mi-ar fi, dar e bine ca e ceva ce are rezolvare. Iar cu ochelarii trendy, la cum te stiu eu pe tine sigur vei gasi ce e cel mai potrivit pentru Gazulina mica
IULIA, sa dea Domnul sa treceti cu bine peste hopul asta si sa mergeti mai departe. Asa cum a spus si NOVUS, noi invartim rotitele in continuare, don't worry.
ILINCA, important este sa diseminam informatia catre cat mai multi si sa incercam sa gasim oamenii care ne pot ajuta. E greu sa masori succesul si da, poate fi frustrant, dar din pacate asta este situatia, cum ai spus si tu, oamenii sunt f pragmatici mai ales in ultima vreme. Din pacate, si eu ma regasesc in aceasta postura de multe ori cand primesc cazuri umanitare, asa ca pe de o parte inteleg
Eu sunt in continuare in butoias, dar ma agit sa ies de acolo. Sunt in acel punct in care nu mai vad drumul, probail e nevoie si de astfel de momente si important este sa nu renuntam.
Va pup si va dorecs o zi buna!
Bianca2503 spune:
Neata,
As avea si eu nevoie de detaliile contului de PayPal. Trebuie sa se faca niste transferuri din Sua si e comisioanele sunt foarte mari...
novus spune:
Iulia a avut frisoane de dimineata si temperatura peste 39 , i-a scazut acum dar se asteapta sa faca din nou, sa speram ca scapa de virus cat mai repede si isi pot continua cura
Cami era obosita draga de ea dupa o noapte nedormita dar la cat de puternica este nimic nu o doboara !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
anamariame spune:
Cami, multa putere! Eu tot trag speranta ca nu a luat virusul, dar e clar, nu? Gige, multa sanatate! Abia astept sa-ti citesc noua postare de pe blog, am vazut ca ai scris, insa acum tb sa plec la suceava sa iau niste echipamente, cand ma intorc sper sa ma linistesc.Si Eva trebuie sa mearga musai la control la ochisori, am emotii, om vedea ce-o fi!Va urez o zi frumoasa!