Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*
Raspunsuri - Pagina 11
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Buna, buna! Cafea n-ai facut? Va dau eu! Robert e deja plecat cu treaba in targ (evenimentul ala care tine de 2 saptamani) asa ca io cu Vladimir ne facem de cap. Deocamdata Toy Story si io cafea cu voi |
Am facut, cum sa nu. Nu vezi ce abureshte!?
Parisul vesel.
Si salata de vinete.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+
IULIA va invinge CANCERUL!
Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Am facut, cum sa nu. Nu vezi ce abureshte!? Parisul vesel. Si salata de vinete. Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+ IULIA va invinge CANCERUL! |
Noi am trecut la oua ochiuri si cred ca apoi iesim afara cat inca e ok.
Apoi facem niste lipii si somn de pranz
simonapro spune:
Ziua buna!
Eu am inceput ziua nasol de dimineata, am uitat cheia de la munca acasa, ca mi-am schimbat poseta si am asteptat o alta colega, care intarzie de obicei, nu va spun ce taraboi am avut ca am deschis sediul la 9 si 10
Ramona: ma bucur pentru voi ca reintregiti familia. Din pacate nu stiu oferte la curte. Mi-ar fi placut sa va cunosc, dar nu stiu daca reusim in cursul saptamanii, ca scap tarziu de la munca.
Floric: am rezolvat cu fundatia, speram sa se concretizeze si aici sponsorizarea.
Ilinca: acomodare usoara fara tati!
Weekend placut tuturor
http://iulia-elena.blogspot.ro/
georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
aham, ca la nunta cu stigare :) Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
ideea a fost alta. i-am explicat lui Monn...
georgiana310 spune:
Iulia ramane peste weekend la hotel. Aseara erau tare fericiti ca sunt un pic impreuna.
Weekend linistit.
Salutari
chatonel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui georgiana310
ideea a fost alta. i-am explicat lui Monn... Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
super, merci de lamuriri
georgiana310 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui chatonel
super, merci de lamuriri Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
imi cer scuze ca nu am apucat sa dau si lamuririle. eram intr-o pauza de training si... asta e.
cand am strans bani pt Alia... am inteles ca mai ales pentru firme, a contat ca s-a declarat suma. se crease un fel de 'plafon'. e naspa ce spun eu acum, ai dreptate e un fel de ca la nunta... atunci - ca si acum, conta sa strangem bani. si am considerat atunci ca daca merg si cer bani de la oameni, pot sa pun si sumele avand in vedere ca, repet, mai ales firmele 'concurau' la donat.
asta a fost ideea. am inteles ca nu-si are rostul acum.
salutari
Monnvas spune:
Va salut si eu. Abia am reusit sa bag gansacul la somn.
Cum am scris si la subiectul Iuliei, e posibil ca Iulia sa inceapa de luni a treia cura de citostatice. Deeeci se apropieeee...
CAMI era impresionata de dimineata, miercuri cand a venit Alin aveam 6400 lei pe card si acum cu totul (BT si BRD) au asa: 12000 lei si vreo 400 euro, adica, transformat in euro, vreo 3.000. Dintre care, mind it, mai bine de jumate veniti in ultima saptamana! Deci se poate!
Georgi, eu am inteles ce zici tu acolo, eu am judecat prin prisma donatorilor-persoane fizice, dintre care multe mi-au cerut sa ramana anonime poate gasim o cale de mijloc - de tipul: un buton pe partea dreapta a blogului care sa conduca la o lista de donatori, pe care sa punem numele (si de la firme, si de la persoane fizice, eventual), eu ma gandesc ca macar la persoanele fizice sa fie fara suma. Mai ganditi-va si voi.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Va salut si eu. Abia am reusit sa bag gansacul la somn. Cum am scris si la subiectul Iuliei, e posibil ca Iulia sa inceapa de luni a treia cura de citostatice. Deeeci se apropieeee... CAMI era impresionata de dimineata, miercuri cand a venit Alin aveam 6400 lei pe card si acum cu totul (BT si BRD) au asa: 12000 lei si vreo 400 euro, adica, transformat in euro, vreo 3.000. Dintre care, mind it, mai bine de jumate veniti in ultima saptamana! Deci se poate! Georgi, eu am inteles ce zici tu acolo, eu am judecat prin prisma donatorilor-persoane fizice, dintre care multe mi-au cerut sa ramana anonime poate gasim o cale de mijloc - de tipul: un buton pe partea dreapta a blogului care sa conduca la o lista de donatori, pe care sa punem numele (si de la firme, si de la persoane fizice, eventual), eu ma gandesc ca macar la persoanele fizice sa fie fara suma. Mai ganditi-va si voi. |
Tot e bine, Adela nu s-a dat rapusa... desi pe noi ne cam lasasera nervii la un moment dat...
Raspunse omu'de la care speram sa aflu ceva info despre "fundatii conexe BOR", cica exista un sector social filantropic al Arhiepiscopiei. Face rost de nr de telefon...
Oi fi eu pacatoasa dar mereu am avut impresia ca BOR nu se implica asa cum ar trebui (spre deloc) in asemenea probleme, mai potrivite (zic eu) decat luarea de pozitie in kestiuni politice... Enfin.
La treaba cu "strigarea" nu mai comentez, ca fiecare are prioritatile si valorile lui... Importante sunt bunele intentii.
Apropos de bune intentii, vazuram niste imagini/reportaje cu Ada-Kaleh... foarte interesant.
denisamada spune:
Monn, ti-am trimis pe FB ce-am aflat de la om... nu-sh daca ne ajuta... ca nu-s buna la PR.