Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*
Raspunsuri - Pagina 10
Gina2008 spune:
Anca esti de coma, tufata! Cum aduci tu toate explicatiile posibile... Alea cu jetul in sus, in jos si ce ai zis tu acolo tre' sa mi le notez undeva. Si nu glumesc.
Deci, am tras concluzia ca suntem bine. Mai mult, cred ca se pregateste sa scrie Calin ca atata "deseneaza" cu jetul
Bianca multzam de invitatie. Insa halatele albe sunt peste tot... Calin e terifiat si incepe sa planga cand oprim in fata unui spital. A oricarui spital. Nu stiu ce sa fac sa ii treaca spaima asta. Ca doar acolo unde am mers si unde vom merge si acum asistentele, doctoritele, personalul e foarte dragut, bland (si rapid daca trebuie). Adica nu de durere plange. Plange de spaima cred. Nu stiu. Daca iti zic ce mi-a spus bioenergoterapeuta despre frica lui de spitale... era sa fac infarct!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Bianca multzam de invitatie. Insa halatele albe sunt peste tot... Calin e terifiat si incepe sa planga cand oprim in fata unui spital. A oricarui spital. Nu stiu ce sa fac sa ii treaca spaima asta. Ca doar acolo unde am mers si unde vom merge si acum asistentele, doctoritele, personalul e foarte dragut, bland (si rapid daca trebuie). Adica nu de durere plange. Plange de spaima cred. Nu stiu. Daca iti zic ce mi-a spus bioenergoterapeuta despre frica lui de spitale... era sa fac infarct! Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
La Bambino, intrarea de langa sectia de pediatrie nu e cu halate albe: e cu McQueen si ursuleti si alte desene pe pereti, plasturii sunt tot cu Mcqueen isi pleaca de acolo si cu o jucarie:)
mai sunt si altii in afara de McQueen dar nu imi vin acum
Pisik06 spune:
Hello!
Am trimis pe mailul comun status cu ce s-a mai postat prin diferite locuri. Nu vreau sa pnu link-uri aici, sa nu fim trase de urechi
denisamada spune:
citat din mesajul lui andiaroro Noi tocmai iesim victoriosi din batalia cu un "nu stiu ce" virus(i) bizar...A inceput cu febra puternica la Alex. A urmat febra Anastasiei (ne asteptam). Brusc, i-au aparut bubite pe fata. Am sperat ca-i varicela (fusese in contact cu un copil). Peste 12 ore avea fata curata, dar a inceput diareea, care a tinut-o 10 zile. A slabit ca un ogar, dar am avut noroc ca manca si bea cat 14. Nu stim ce naiba a fost, ca si-a petrecut noptile pe olita si dr deja se gandea sa o trimita la spital pt investigatii ca nu mai stia ce sa incerce. Acum i-a trecut si de aseara bifam normalitatea la evacuare. |
O fi vreun enterovirus, ca astia-s in colectia de vara-toamna. D-alde coxsackie, care e la mare moda si si ro...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+
IULIA va invinge CANCERUL!
Ilinca_M. spune:
Gina, ce ti-a spus bioenergo aia?! M-ai facut curioasa!
Dom'ne feri ce copchil iesit din comun am azi, de 2 ore de cand tot mesteresc p'o mancare (ghiveci, va dati seama, fierbe cartofii, taie ardeii, marunteste ceapa etc) n-are nicio treaba cu mine, isi face de lucru singura in camera!! Ba, o data a venit sa ii schimb desenu' animat, ca se saturase de Pogoshita si de 3 ori consecutiv a venit dupa "pene" (degeaba zic io "pepene", se uita la mine de parca ar zice:"te balbai?!" si zice "pene!"), dar ii dadeam o bucata si disparea cu ea in camera;)))
ramona7575 spune:
va citesc dar reusesc sa scriu mai greu.... nici netul nu ma ajuta foarte mult.
Peste 3-4 ore o sa ne imbratisam in formula compelata , sotul e deja in tren (care are deja intarziere 40 min.) obosit rupt dupa 14 ore de zbor dar fericit ca ajunge acasa.
Luni are ceva treburi la Constanta, cred ca o sa mergem si noi 3-4 zile. Oare o fi bine cu burtica la mare? Ma cam doare spatele dar o sa cumpar un scaun sau shezlong...
Stiti vre-un loc de cazare la curte mai aproape de mare (10-15 min.max.)? Nu suntem pretentiosi in ceea ce priveste luxul (sa fie curat, atat).
Ce statiune imi recomandati? sa nu fie prea aglomerat ...
O sa mai intarzii cu stransul banilor pentru Iulia, avem un proiect la Onesti dar il rezolv dupa ce vin de la mare.
Pana acum am strans in jur de 520 ron. Eu zic ca e binisor...
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 27
Ilinca_M. spune:
Voi va reintregiti, huzbandul meu pleaca maine seara in Anglia (de fapt intai ajunge in Belgia); drept e ca numai pentru 2 saptamani, da' tot o sa ne fie dor de el;))
Floric spune:
Monn, despre ce fundatie este vorba? Ca nu am inteles.
Ramona, ai PM.
Eu maine plec la mare. Vin vinerea viitoare.
denisamada spune:
Buna dimineata!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+
IULIA va invinge CANCERUL!
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui denisamada Buna dimineata! Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+ IULIA va invinge CANCERUL! |
Buna, buna!
Cafea n-ai facut?
Va dau eu!
Robert e deja plecat cu treaba in targ (evenimentul ala care tine de 2 saptamani) asa ca io cu Vladimir ne facem de cap.
Deocamdata Toy Story si io cafea cu voi