PRIETENE FARA TITLU (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Va ca nu mai e nimeni pe aici.
Noi am reusit sa ne aranjam cu totii. Ieri a fsot randul lui David si al mamei, eu parca aveam pietre in burta. Azi e Seline consemnatat la pat. Probabil o enteroviroza..Eu m/am luat pe la 8 si m/am dus la apartament si am dormit inca 2 ore. Ma darama patul asta...... Doar prichindelul e vesel si umblaret. Ne darama p toti de spate. Nu/si misca nici un mm funduletu dar ar toooot umbla.
Maine e ziua verisoarei si nu stiu cum vom face ca suntetm cu totii asa de blegi.

v/am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salutare tuturor!

Eu m-am bulversat cu subiectele astea pe-aici.. nu inteleg la care/ce/cum/unde trebuie scris.

Noi ne-am reintors de la mare sambata, am stat o saptamana.Super relaxant... copii au fost bine, s-au balacit maxim, au rascolit tot nisipul de pe plaja, au dormit bine, au mancat bine (mai ales Cosmin..ca el e cu "greva foamei"). Am avut si o sarbatorita cu noi... asa ca am testat talentul de cofetar al Danielei... moama ce bunatate de tort a facut. Ne-am ca "rasculat" noi initial ca e prea mare pentru 4 adulti si 3 copii (dintre care 2 de 2 ani). Da' au mancat si picii cu asa ditamai feliile ca si noi adultii. Daniela.

Doamne ca decand am venit acasa... nu reusesc sa-mi revin.... de duminica seara cand iarasi m-a luat o stare de rau..lesin..panica... Asa bine mi-a fost la mare... nici treaba cu alergia n-am avut... nici soarele nu m-a deranjat... da' aici e groaznic. Sper sa reusim curand sa mai plecam pe coclauri la mare /munte/deal... ce-o fi... numai sa mai imi incarc bateriile.

De maine mama pleaca la ea ca trebuie sa faca niste pregatiri cu parastasul de 3 ani pt tatal meu si de luni pleaca in pelerinaj la manastiri in Ardeal-Maramures... asa ca raman doar eu cu copii.

Pana atunci mai lenevesc si eu ...apoi o sa ma pun pe toate treburile.

O vara frumoasa tuturor/relaxare/vacante reusite..etc..

Va pup pe toate si special Monicai!Sper ca iti este bine cu tratamentul naturist.


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello
Moni-ce faci,te rog mai scrie-ne 2 randuri cum te mai simti si ce fac copiii.
Restul fetelor sunteti bine?
Daniela-LMA pt Rares si sper ca a avut o zi frumoasa!
Lili-sa va fie de bine concediul si spor la toate.
EU is cam subrezita, am probleme cu un ochi,sper sa nu fie prea serios si rezultatele de la biopsie sunt asa si asa, mai am de trecut prin ceva operatie pe 25.
Copiii sunt binisor-adica Emma ok si Alex binisor,lucram la probleme.
Va pup si sanatate multa!

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'


Nimeni pe-aici? Ati fugit toate in vacanta?

Denisa - iti tin pumnii pentru 25. Sa treci cu bine de interventie si sa te recuperezi rapid iar rezultatele sa fie favorabile. Sper ca esti mai bine cu ochiul. Bafta si cu copii!

MONI - ce mai faci? Cum merge tratamentul? Am vazut pe FB ca Diana e foarte preocupata cu activitatile de la "scoala de vara". F. interesant arata ce fac ei pe-acolo. Mai da-ne si noua ceva detalii de-acolo..daca ai timp.

Noi suntem bine.., eu mi-am revenit din starea "proasta".In rest nu facem mari lucruri... Nicolas mai merge doar la tenis. In rest acasa e in continua activitate artistica... face tot felul de masti si costume..deseneaza/schiteaza/ coloreaza/decupeaza/lipeste e ca la balamuc in camera lui. A vazut " Art Attack" de pe Disney Junior ( cateva emisiuni la mare)si acum e disperat sa faca tot felul de "chestii".Interesant este ca ii ies ca eu nu-i dau nici o mana de ajutor pentru ca sunt praf la d-astea.
Cosmin e din ce in ce mai haios. Vorbeste non-stop. Pune multime de intrebari, ne da si explicatii. Am scapat si de pampers(doar noaptea mai punem). Merge singur la baie si isi face nevoile la olita dupa care varsa singur continului la WC, trage apa, se spala pe maini. E de groaza cata personalitate are copilul asta... totul , da' TOTUL trebuie sa faca SINGUR.
Si cireasa de pe tort este ca... persevereaza sa ne citeasca literele... oriunde intalneste litere... citeste, citeste , citeste.Iar cu puzzle este disperat... I-a "furat" lu' frate-su o cutie cu 10 puzzle cu Bob Constructorul.. de dif. dimensiuni si tooot indruga la alea. E tare mandru cand reuseste sa le faca.
Nu-mi imaginam ce bun exemplu poate fi primul copil pentru cel de-al doilea. Doar cu mancarea nu reuseste sa-i urmeze exemplu' lu' frate-su.


Gata... ca m-am intins prea mult...

Am mai pus si niste poze la semnatura... daca aveti chef si timp...

Din lipsa de activitate pe-aici am mai banuit si eu prin drops-uri.. MONI, DENISA.
Ingrid... eu n-am reusit sa vad pozele voastre din concediu... atunci cand le-ai pus nu reuseam sa accesez si acum nu mai gasesc link-ul. Sper ca voi sunteti bine.

Toate bune tuturor... si pe curand... sper.


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Noi tot in vacanta. Ieri ne/am intors de la Oravita, am pus cateva poze pe FB cum ne-am distrat noi pe acolo. Azi am vizitat-o pe Ana Maria la Vinga si ne-am nimerit cum e mai bine chair de ziua ei si eu toanta de mine am uitat.
Acum vrem sa iesim in cartier cica sunt zilele cartierului si e ceva... Maine le-am promis ca mergem la Ice Age 4 la Moll. Si mai luni si marti si o pornim inapoi spre casa.........

In rest cum poate fi cu 6 copii??, acum ii fugari de la calculator si televizoare!!!!!!!!!

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Aici e subiectul de la umanitare pentru Moni. Noi o sa-l punem pe FB, la semnaturi...peste tot pe unde putem.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am aflat ca azi Denisa are operatie la san, ii extirpa nodulii, ma rog pentru ea sa iasa bine din sala de operatie si analizele sa-i iasa foarte bine. Te draga mea si asteptam sa ne scrii cum a fost.
Am vorbit cu Monica, era obosita, statea in pat. Mi-a povestit de Diana care merge la scoala de vara la Mall, primeste mancare acolo si fac o groaza de activitati, de la pictat pana la dansuri....fetita e foarte incantata si-i ofera o ccupatie, mai ales ca e sociabila foc si s-ar fi plicitsit acasa.
Moni scumpa, te , nu trece ziua fara sa ma gandesc la tine.

Eu am mult de lucru, despre mine si Diana nu prea am de zis multe, ea e cuminte si ascultatoare. Mira a fost pe la mine, azi pleaca inapoi in Elvetia, fetitele ei sunt bomboane cu adevarat. Dulci, dulci, Dianei tare i-a placut de Daria, s-au inteles de minune. David e serios si s-a inaltat, citeste Tom Sawyer si alte carti de aventuri.
Urmeaza sa ma intalnesc cu Anamaria, candva saptamana asta sau urmatoare.
Va pe restul fetelor, Lili, Cristina, Daniela si cele care ati intrat pentru Moni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'


INGRID ... am crezut ca ai disparut. Spor sa rezolvi lucrurile care te tin ocupata. Dianei. Cand mai ai timp ..mai pune si tu link-ul cu pozele din concediu ca eu n-am reusit sa le vadcand le-ai pus .
Eu astept pozele MIREI cand ajunge la ea acasa... cu vacanta din Romania. Mi-aduc aminte ca si anul trecut a facut un album f . f. frumos.

Ma bucur pentru Diana Monicai ca se distreaza la scoala de vara. AM vazut ceva poze pe FB si chiar m-am gandit ca nu are cum sa se plictiseasca la ce activitati au acolo.
Cat despre MONI.... Nu pot sa recunosc ca ma cam ingrijoreaza absenta ei de pe forum. Dar ma gandesc ca a fost tot intr-o contiua agitatie decand a fost in Belgia si poate si cu noul tratament are nevoie de mai multa odihna. Imi lipsesc postarile ei pline de detalii despre ceea ce-a mai facut la Gradiste, ce-au mai facut copii si nepotica ei....

DENISA - te-asteptam sa ne dai detalii despre tine. Cum te simti dupa operatie...cand ai rezultatele? Cine a stat cu copii?




LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

http://s1222.photobucket.com/albums/dd500/Ingrid281/

Draga Lili, uite aici linkul. Mii de scuze ca am uitat ce m-ai rugat.
Char zilele trecute il incarcasem cu 2 picturi ale Dianei si ma pregateam sa le pun aici, a intervenit ceva si n-am avut cand.
Tu ce mai faci? Am citit de al tau baiat care urmareste si reproduce din Art attack. Si Diana sta nemiscata tot parcursul emisiunii, o adora.
Denisa, te rog, scrie ca toate sunt bune. M-am gandit la tine si ti-am tinut pumnii.
Monica scumpa, draga de tine....nu uita de promisiune, o data pe saptamana cateva cuvinte pe mess ori pe telefon si stau linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DENISA, bafta multa la operatie, sa iti scoata nodulii fara probleme si sa te vindeci bine si repede! Sper sa nu mai ai probleme deloc, iti tin pumnii si ma gandesc la tine!
INGRID, superbe pozele din concediu, le-am admirat, sunteti niste frumosi toti trei!
LILI, super ca a scapat Cosmin de pampers, felicitari, imi amintesc ce fericita am fost si eu cand a scapat si Mark.
MIRA, drum bun spre casa!

Noi suntem bine, Mark e in vacanta, profita si se odihneste, se joaca toata ziua. A fost tata la noi si a fost foarte incantat pustiul meu. A primit o multime de carti in romana (ca nu aveam decat foarte putine) si a fost foarte fericit. Acum citim o carte primita de la Moni, cu piticul Cipi (super carte, v-o recomand) si ii plac pustiului meu la nebunie aventurile piticului.
Eu sunt cu gandul la Moni in continuu si sper din suflet sa ii fie bine. Mi se rupe inima cand stiu cat ii este de greu si prin ce momente trece acum. Am asa o speranta imensa in suflet ca va trece peste tot si ca va fi bine.



MONI (monica70) are nevoie de ajutorul nostru:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173657&whichpage=1

Mergi la inceput