PRIETENE FARA TITLU (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Mi-e tare greu sa ma intorc aici. Mi-am zis intr-un fel ca nu o sa mai scriu. Am citit mereu tot, dar nu am mai putut scrie. Ultima chestie pe site-ul asta e un schimb de PM-uri cu Moni, candva in iunie cred. Apoi eu una, am renuntat.
Noi? Ana e la scoala in satul nostru. Multe de povestit despre ea. Eu personal am multe emotii si griji legate de copil, intemeiate de altfel. Evident, nimic de nerezolvat si de nedepasit. Baietii sunt "beton" la aceeasi gradinita. Cu clasa 0, au desfiintat o grupa de gradi cam in toate comunele. Si asa s-a ajuns sa fie 34 de copii inscrisi (intre 4 si 5 ani) la o educatoare.......Eu il duc si pe Tavi care are 3 ani si nu mai vrea acasa. Merge la gradi si e taaare bun si cuminte, cooperant, saritor. Iar Razvi il ajuta mult, evident.
Azi am ajuns dupa ei toti la 11,50 si Anuka facuse o criza de isterie ca pe ea nu o mai ia nimeni acasa............Era femeia de serviciu speriata rau.
In rest, eu cu ore, cu treaba si complicatii ca de obicei. Sanatoasa sa fiu si eu si aia mici, ca le rezolvam.
Stiti ca va si ma gandesc mereu la fiecare in parte, cu griji si probleme, asa cum stiu ca si voi v-ati gandit la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee- te rog sa ne mai spui despre tine si copiii,caci Moni mereu m-a intrebat de tine si nu ma stiam nimic,asa ca nu te supara.

Eu sincera sa fiu demult ma gandeam ca trebuie sa merg sa ma intalnesc cu ea,si ca Doamne DOamne are alt plan cu mine si uite ca nici eu si nici ea nu suntem pregatite inca,deci mai am ceva misiuni pe aici de indeplinit.
Astia ma dispera cat de repede se misca, deja m-au sunat sa merg sa ma intalnesc cu oncolog,etc, vroiau maine, le-am spus pas, merg saptamina viitoare ca nu rezist aproape zilnic la medic-azi merg iarasi la chinuiala putin,dar de...artista in devenire scrie pe mine,nu
Va

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Tot eu ca am uitat sa ii raspund lui LILI,ca m-a intrebat de Ingrid-este destul de bine,mai putin Diana care a racit,dar spunea ca nu e grav.
Inainte de inceperea scolii s-au intalnit cu Diana si Ghita si fetele au fost f happy si desi pare OK Diana a zis ca vede o umbra de tristete in ochisorii ei,saracuta...
Eu m-am hotarat sa ii fac un orar la fii-mea cu activitatile ei zilnice si cum spuneam dc se comporta exemplar,adica nu se mai supara si plinge la sfarsitul zilei,ii dau premiu pe saptamina niste banuti,simbolic normal-sa vedem dc merge.
I-am spus ca daca nu o sa iau 5lei de acolo de la ea saptaminal,om vedea-eu o inteleg ca la 8.30 incepe sa fie obosita dar tot ea vrea mai multe si nu merge decat pe la 8.50 in pat,so...Idei?

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola ,
Ma bucur mult ca ati scris .
Bee mai ales de la tine asteptam vesti . Macar cat de cat sa stim ca sunteti bine. Sa stii ca Moni a intrebat ce mai stim de tine pe mine si pe Andreea cand am fost la ea . Te daduse si ea disparuta . Asta era la iceputul lui August , acum inteleg cum tu zici ca din iunie nu ai mai intrat . Eu cred ca tuturor ne-a fost greu sa intram sa scriem asta e clar . Nu vrei sa stii de cate ori intram si nu stiam , nu stiam efectiv ce sa scriu. Daca as fii ceva trist , puneam sare pe rana , daca scriam normal parea ca trec prea usor si repede peste necazul asta . Noroc cu DAniela ca a inceput ea sa scrie si cred ca toate am constientizat ca ar putea fii chiar sfarsitul subiectului .
Denisa Emma la ce ora ajunge acasa ? Tu te referi la ce activitati sa mai fac aacasa ? Eu pe Clara cand ajunge o las la tv . Pe urma ea se pune si face tot felul de manualitati , tare inventiva a devenit ficamea , taie hartii le coloreaza , lipeste face din ele poseta, bratari . Ieri a taiat o cutie a facut tv pt papusi din ea. Cu bucatile decupate si facut ..slapi de rezerva
, adica talpa e carton si restul scoci . Mai ne uitam intr-o carte cu germana cu desene si invatam cuvinte . Dar in general , de cand cu scoala , eu o las sa se joace cat mai poate , ca se palnge ca la scoala nu au timp destul de joaca .
Lili Nicolase greu de pornit deci ? Clara nu , tot pe duca ar fii , de-abia astepata sa mearga undeva . Cateodat acand vine de la scoal asi e obosita , sii ii zic ca hai sa mergem paba la magazin sa luam ceva , imi zice du-te tu ca eu sunt obosita . Cateodata mi-ar surade ideea ca as veni rapid si sigaur nu s-ar mai agata de prostii in magazin , dar nu pot sa olas singura in casa in nici un caz inca (iar paranoia mea ca daca ma loveste ceva si e copilu singur , mai bine previn ).
Cristina deci deja l-ai pandit pe Razvan tz tz . Eu te inteleg ca nu te-ai putut abtine , asa cum iti inteleg si bucuria . Doamne ajuta sa mearga totul la fel de bine cum a inceput si sa fii si tu mai linistita mamico ca ai destul stres .
Mira si zici ca David e ca o floricica . Dragul de el , el te asteapta pe tine . E bine cca ii faci programul afisat , si nu stiu si recompenseaza-l cumva daca se tine de el . Poate necesita o stimulare . Nu stiu , ceva gen tabara cum ai zis tu .
Fetelor , fata mea tare mamoasa s-a facut . Nu stiu in ce perioada a intrat acum , s-au acum resimte cei 2 ani lipsa cand eu am municit si facut scoal aca doar seara eram acasa , ca acum e toata dupa mine. Nici la scoala sa ramna la masa la cantina nu vrea . Data trecuta cand am lasat-o a spus ca a mers la baie si a plans dupa mine . Azi era tragedie ca trebuie sa ramana . La 16.30 cand a iesit a mers la prietena ei acasa. Cand m-am prezentat eu dupa ea pe la 18 , cand m-a vazut a facut o mutra , ca de ce vin asa de repede , ca ea mai .vrea sa se joace . Mi-a zis ca nu a plans azi . Na , bucurie mare .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana- Emma ajunge la 4- dar Luni si mercuri are 2h tenis de la 6-8, marti are desen Acasa de la 4.30-6, deci are timp dupa de citit,mate sau altele.
Joi are pian doar 50min si atunci doar piña la 7 iar vineri are swimming tot 1h si apoi family night cu movie si popcorn cu noi toti.
In weekend acum nu are nimic dar in decembrie va face ski piña in martie
Dar nu uita ca pt ea totul e super usor si ca sa nu devina plictisitor m- a sunat azi MaDame sa ceara permisiune sa ii dea extra work- so eu sunt Pentru ca sa nu Mai
Merg sa o iau de la tenis ca am inceput sofatu'

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola !
Azi am vb cu invatatoarea . Vai de capu meu: Mi-a zis ca e tare distrata , doar de joaca are chef , ca nu a are chef sa lucreze in ore , ca face tare putina treaba . Gata de azi schimb placa cu domnisoara , daca nu vrea sa faca treaba la scoala o sa-i dau eu acasa sa faca . Pfu , ce nervi mi-am facut . Acum nu zic ca e noua treaba ca aproape in fiecare an dupa vacante imi ziceau educatoarele acelasi lucru . Greu intra in ritm .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello
Nu Mai ziceti nimic?
Ana- o sa se rezolve ai sa vezi- rabdare si responsabilitati-?Emma piña nu a vazut lista pe frigider parca nu credea
Cris- cum esti?
Bee,lLili,Daniela- unde ari disparut?


Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello si prezent.
Aici ploua de azi noapte, de acum incepe greul cu uscatul rufelor in casa pe uscatoare si cu consum minim minimorum de energie termica, adica gaz, care cred ca anul asta va fi mai scump decat aurul.
La scoala e ok, ieri am avut sedinta, dl. nostru este mai mult decat modest in cerinte, in sensul ca abia a indraznit sa ne sugereze ca am avea nevoie de un dulap nou (din pal). Se foloseste de laptopul personal (au wireless in clasa) si de imprimanta proprie de acasa, singura rugaminte (nu cerinta!!) a fost sa umplem cartusele din fondul clasei atunci cand este nevoie.
Fondul clasei este de 50 lei. Caietele speciale (8 buc.) sunt 68 lei.
Am ales engleza la unul dintre optionale (platim modic un profesor), celalalt se numeste ceva de genul "micii curiosi" si il vor face cu dl. invatator.
Azi si-a uitat vesta la scoala, nu-i bai, daca o gasim e bine, daca nu - asta este. In rest si-a luat totul, deci progresam.
Ieri a fost o zi ...... va spun imediat ce revin, plecam dupa apa si ce-o mai trebui prin grigi, strictul strict necesar.
Pupici.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola !!
Raportez ca azi intre a o duce pe Clara si aduce acasa , 4 drumuri pe zii nu am facut mai nimic . LA niste mici cumparaturi azi dimineata, gatit ceva rapid de pranz si gat a. Dupa masa a venit o fosta colega de studii la mine si ma stat 3 ore si ceva la povesti .
Maine am programat sa ajung in mai multe locuri , sa vad daca imi si iasa peste tot sa ajung cu Clara . In principal trebuie sa ajung la catedrala unde am botezat-o pe Clara , ca sa am dovada de botez a copilului pe viitor . Mai vreau sa vad daca imi iau niste sandale, ma gandesc daca gasesc ceva reduse bine cum nu mai e sezon , nu prea mi-as lua pt cat mai stau aici ca sa nu am in plus la bagaj , dar mi s-au rupt sandalele luate din Ro de o luna , si mi-am lasa toate celelalte perechi in tara ca sa nu am bagaj mult .
Clara azi a fost cuminte la scoala , a zis ca nu a fost pedepsita (ieri a avut voie daor 5 min in pauza, restul a trebuit sa stea sa isi faca treaba , ei au 30 min pauza) . Eu stiu ca se va obisnui , e normal vin de la gradi , acum trebuie sa stea cu orele sa nu vb neintrebati pt asa pitici mai greu .
Denisa pai are o gramada de activitati Emma eu cred ca e destul de incarcat orarul , eu una vb pt mine , Clara sigur nu ar face fata la asa de mult, adica ar fii lesinata cand ar ajunge acasa , nici vb sa mai faca ceva . O vad si acum ca e mai obosita . Tu vad ca deja ti-ai intrat in ritm , conduci si tot , bravoo !
Cristina chiar ca e super de treaba invatatorul . Ma bucur mult ca ati dat peste o persoana normala si nu una lacoma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee ma bucr nespus sa ma aud vesti de la voi. imi inchipui baietii cat sunt de fericiti impreuna la gradi. Mi le amintesc pe ale mele motate cat de mandre erau amandoua cand. au pornit-o impreuna. Da-i tim anukai sa se obisnuiasca cu sci scoala, o sa vezi ca va fi bine. Crize, eu cunosc..........
Cristina, imi place de invatatorul vostru.

...........noi pe aici. Azi am mai trabaluit in gradina, pana nu vine ploia. Maine as vrea sa saman niste bulbi de lalelle, narcise si inca cateceva, dar cica vine ploia. Mi-am facut is programul de zumba pe asta seara. Acum mai am de spalat pe jos la parter, de tuns barbatu..........si dus. si gata.

Maine program de cumparaturi daca apuc masina. duminica la biserica si apoi o vizita...........



Mergi la inceput